Şimdi Ara

E63 AMG (Mıncıklanmış, 700HP) vs M6 (Stok, 560 HP) Drag & Roll (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Benim üzüldüğüm otomobil konusunda böyle düşünen bir arkadaşa laf anlatma çabasıdır,kaygeryacigim şiirini merakla bekliyorum,zira tahminimce ex_silver arkadaşımız yazdıklarının konusunu açmayı aklından bile geçirmeyecektir

Anca böyle kaçmaya çalışırsın Bak ben ne demişim sen nereye çekmeye çalışıyorsun.Cevap ver hadi bekliyorum?

Veremeyeceğini anlayınca anca bu çocukça hareketleri yaparsın.Tam sana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Ekim 2013; 23:22:23 >
  • Arkadasim golf v40tan daha kaliteli diyen bir zihniyete nasil cevap vereyim pardon da?
    C serisinin yerlerde sürünen kalitesini sinifinin en kalitelisi yaptin
    a serisini teğet geçtin video verdik bu sefer de golf v40tan kaliteli diyorsun.
    Yani hakikaten ben hem üzüldüm,hem yoruldum,insan a serisinin kanirtma iç mekanini görünce almanlari savunacağim diye golf v40tan kaliteli der mi yahu?
    Ha madem bu kadar iddialısın buyur konusunu aç biz de izleyelim bakalım kim ne kadar kaliteliymiş
  • quote:

Arkadasim golf v40tan daha kaliteli diyen bir zihniyete nasil cevap vereyim pardon da?
    C serisinin yerlerde sürünen kalitesini sinifinin en kalitelisi yaptin
    a serisini teğet geçtin video verdik bu sefer de golf v40tan kaliteli diyorsun.
    Yani hakikaten ben hem üzüldüm,hem yoruldum,insan a serisinin kanirtma iç mekanini görünce almanlari savunacağim diye golf v40tan kaliteli der mi yahu?
    Ha madem bu kadar iddialısın buyur konusunu aç biz de izleyelim bakalım kim ne kadar kaliteliymiş

ARkadaşım bak yine anlayamıyorsun yada işine gelmiyor.

Benim yorumumu alıntıladığın yere birdaha bak.

Medem bu işçilik senin için aracın 1. olmasındaki en önemli etken(Videoyu paylaştığın için söyledim) O zaman Golf 1 serisindende a serisinden de iyi araba mı oluyor? diyorum.V40 tande eksiği yok fazlası var işçilik konusunda Golfün.O zaman v40 tanda mı iyi oluyor?Diyorum.

C serisi sınıfının en kalitelisi yapmadım.İFtira atma.En kaliteslisi hala A4 dedim.Birdaha oku yorumları.

Sana Birsürü cevap veriyorum sen işine gelen erlere konuyu sıkıştırma çabası içindesin.Tabi bu her zaman yaptığın şey.

Senin moderate overlap testine ne dediğinide biliyoruz biz?
    Yada iyi bir şoförün bir aracın fabrika verilerindeki hızlanmasına 1.5 saniye katkı yapabileceğini daha iyi gidebileceğini söylediğin zamanları.Bunun gibi birçok gafın var da girmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Ekim 2013; 23:31:27 >

• Neyse,alintiladigim mesajinizi zaten herkes gördü,dediğim gibi tartişmaya gerek yok,siz almanlari savunmaya devam ettikçe daha çook bomba açıklamalara imza atarsınız,golf v40tan kaliteli demek,hiç güleceğim yoktu yahu gece gece,Allah razı olsun sizden
    Konunuzu heyecanla bekliyorum bu arada,bakalim şu golfün kalitesine forumumuz ne diyecek,merakla beklemekteyim,sevgiler saygılar
  • quote:

Neyse,alintiladigim mesajinizi zaten herkes gördü,dediğim gibi tartişmaya gerek yok,siz almanlari savunmaya devam ettikçe daha çook bomba açıklamalara imza atarsınız,golf v40tan kaliteli demek,hiç güleceğim yoktu yahu gece gece,Allah razı olsun sizden
    Konunuzu heyecanla bekliyorum bu arada,bakalim şu golfün kalitesine forumumuz ne diyecek,merakla beklemekteyim,sevgiler saygılar

Yukarıda yazdım.İşine gelmiyor tabi anlamak.Çünkü köşeye sıkıştın verecek cevabın yok anca böyle yerlerden kurtulma çabası içine giriyorsun

Öyle bir psikolojidesinki milleti haberdar ediyorsun?Ettiğin tiplerde belli zaten:D O yüzden sana bu forumda daha çok yazıcam.

Sen şimdi git o safsata dediğin dergilerin volvoyu 1. seçtiği videolarını paylaş kaynak olarak göster.Devam hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Size gore oyle,benim icin onemli olan aracin kac sattigi degil musterisine ne sunabildigidir.

Zaten müşteriye rakibine karşı daha iyi şeyler sunabildiği için satıyor.

Linea ile mercedes S klası karşılaştırmıyoruz burada.Bunlar bir göstergedir.Zaten fabrikaların amacıda budur.Satış yapmak.Bugün hiçbir firma ben araç satmayayım kafama göre araç üreteyim diye model üretmez.

Volvo saygı duyulacak bir marka ancak şuan diğer 3 rakibinden çok geride.Eğer yatırım yapmazsa işleri çok daha zor olacak.

Takip etmiyorsunuz galiba fakat volvo argesine 1.1 milyar dolarlik butce ayirdi. Olusan karsit dusuncelere tokat gibi cevaplarla girecektir piyasaya. Ayrica volvo kendi motorunu sanzimanini uretsin demissiniz. Audinin motorlari kendisinin mi? Bmwnin 1.6 170lik motoru kendisinin mi? Mercedes 1.5dci aldi 1.2tceyi almak icin uzlasmaya calisiyor. Audideki stronic? Bmwnin 8 ileri zfsi kendi uretimi mi? Kendiniz diyorsunuz adamlar kar yapmak icin uretip satiyor diye. Bir firma kar yapmak icin kendi motorunu sanzimanini uretmiyor ve guvendigi, uygun buldugu firmayla ortak kullaniyor. Maybachte bile boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe karşılığı halk arabası olan firmanın premium olması ü Arkadaşlar vw premium ise audi ne ola? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kaliteli orta sııf araçlar üreten firma işte.

Golf e hastayım ama bolfün v540 tan iyi oldupunu söyleyecek kadar da hasta değilim
  • valla bu gun gitsem volvo bayiine , desem ki,
    " kapak jantlı, direksiyonda düğmesi olmayan ,esp si cc si opsiyonel olan, patlak şanzumanlı C segmenti bir aracınız var ise almak istiyorum"
    desem böyle bir araç olmadıgını söyler.
    aynı soruyu vw bayisinde sorsam , "hb mi yoksa sedan mı istersiniz " diye bir soru sorarlar.
    hb derseniz golfe sedan derseniz jettaya yönlendirirler.

bu arada makyajlı c kasa için söylenenler yersiz. bence makyajlı c kasa, kalitesiyle iç mekanıyla konforu ile bir başyapıt. makyajsız olanını bedava verseler ertesi gün satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

quote:

Size gore oyle,benim icin onemli olan aracin kac sattigi degil musterisine ne sunabildigidir.

Zaten müşteriye rakibine karşı daha iyi şeyler sunabildiği için satıyor.

Linea ile mercedes S klası karşılaştırmıyoruz burada.Bunlar bir göstergedir.Zaten fabrikaların amacıda budur.Satış yapmak.Bugün hiçbir firma ben araç satmayayım kafama göre araç üreteyim diye model üretmez.

Volvo saygı duyulacak bir marka ancak şuan diğer 3 rakibinden çok geride.Eğer yatırım yapmazsa işleri çok daha zor olacak.

Takip etmiyorsunuz galiba fakat volvo argesine 1.1 milyar dolarlik butce ayirdi.a

Bende soruyorum sizce bunu neden yapıyor?

Ayrıca bugün mercedes bmw gibi markaların motor çeşitliliği ve model çeşitliliğinin volvoya göre aşırı fazla olmasına rağmen alt segmentlerde bu gibi durumlara başvurmasıyla topu topu binek araçlarda 3-5 modeli olan ondada E segmentine kadar Başka firmalardan geçinmeye çalışan firmanın yaptığı denk olamaz.Kaldıki şasiden vs de bahsediyoruz.

Audi vw olayı tamamen farklı bir olay.Vw zaten Audidir Audide Vw dir.Ayrıca AUdide Üst segmentlerde Hatta spor araç sagmentinde bile model ve motor üreten bir firma.Yani model ve motor çeşitliliği volvoyla karşılaştırılamayacak kadar çok fazla.

Yani bu firmalar asıl fark yarattığı segmentlerde kendi teknolojilerini konuşturuyorlar.Volvo geride hala.O yüzden adamlar yatırım yapıyor zaten.Zaten cümlenizde söylüyorsunuz neden olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Ekim 2013; 23:52:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

valla bu gun gitsem volvo bayiine , desem ki,
    " kapak jantlı, direksiyonda düğmesi olmayan ,esp si cc si opsiyonel olan, patlak şanzumanlı C segmenti bir aracınız var ise almak istiyorum"
    desem böyle bir araç olmadıgını söyler.
    aynı soruyu vw bayisinde sorsam , "hb mi yoksa sedan mı istersiniz " diye bir soru sorarlar.
    hb derseniz golfe sedan derseniz jettaya yönlendirirler.

bu arada makyajlı c kasa için söylenenler yersiz. bence makyajlı c kasa, kalitesiyle iç mekanıyla konforu ile bir başyapıt. makyajsız olanını bedava verseler ertesi gün satarım.

Siz espsi olmayan araç dersiniz ancak golfte esp standart bu 1.O gözlükleri çıkarıp birdaha gidin konuşun veya bakın bence.

Kapak jantlı volvolar avrupada kol geziyor.Satış politikası gereği volvo araçlarını donanımlı getiriyor.O yüzden liste fiyatlarıyla aracın gerçek fiyatları arasındafark oluyor bu 2.

CC si standart olmayan bugün birçok lüks araç var.3 serisi gibi buda 3.

Bence siz evden çıkmayın

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    ya senle kötü olmak istemiyorum ama sen kaşınıyorsun...daha fazla kaşınma istersen. Mercedeste işin kolayına kaçıp şanzımanı başkalarından temin edebilirdi ama yapmadı. Göğsünü gere gere yaptı şanzımanını. BMW üzerinden şanzıman atışması yapamazssın o yüzden. Şanzıman bmw nin değil çünkü. BMW şimdi beklesin ZF yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 22 Ekim 2013; 0:11:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Türkçe karşılığı halk arabası olan firmanın premium olması ü Arkadaşlar vw premium ise audi ne ola? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kaliteli orta sııf araçlar üreten firma işte.

Golf e hastayım ama bolfün v540 tan iyi oldupunu söyleyecek kadar da hasta değilim

YOrumları okumamışsınız belli.ARkadaşın amacıda bu zaten.Kimse golf v40tan iyi demedi.Vw premium da demedi.

Ayrıca halk arabası diye dalga geçmeye çalışırsanız siz aslında kendinize hakaret ediyor olursunuz.Bizdeki halka verilen değer ile almanyadaki verilen değer bir değil.

"peh halk arabası" dmek aslında kendine hakaret etmektir.Kendinizin son derece basit şeylere layık olduğunu söylemek gibi birşey.Değer verilmemesini istemek gibi birşey.

Almanyada bütün taksiler mercedes.O zaman ne diyelim mercedes halk arabası bile değil halkı biryerden biryerlere götüren genelde iş için kullanılan araç mı diyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 22 Ekim 2013; 0:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

ya senle kötü olmak istemiyorum ama sen kaşınıyorsun...daha fazla kaşınma istersen. Mercedeste işin kolayına kaçıp şanzımanı başkalarından temin edebilirdi ama yapmadı. Göğsünü gere gere yaptı şanzımanını. BMW üzerinden şanzıman atışması yapamazssın o yüzden. Şanzıman bmw nin değil çünkü. BMW şimdi beklesin ZF yi.

Önemli olan müşteriye daha iyi seçeneği sunabilmek. Millet alırken aa şanzıman BMW üretimi değil o zaman gidip 5 ileri Mercedes alalım demiyor sonuçta.

1. ZF şanzımanlar oldukça başarılı üniteler.

2. BMW bu şanzımanları tercih ederek hem kaliteli şanzımanları kullanıyor hemde AR-GE maliyetlerini kısıyor.

3. BMW, Audi, Jaguar, Land Rover, Bentley, VW, Rolls Royce, Lancia, Dodge, Chrysler, Jeep, Maserati gibi birçok lüks marka ZF şanzıman kullanıyor. Üstelik Mercedes yıllardır 7 kullanırken BMW yıllardır 8 kullanıyor. Mercedes 9 ileriye geçmesi çok normal. Çünkü şanzımanları rakiplerinin gerisinde kaldı. BMW'de yeni 7 Serisiyle birlikte 9 ileriye geçiş yapacak.

Herşeyden önemlisi Mercedes önce BMW'nin dizel ünitelerine bir cevap verebilsin. Dizel konusunda BMW resmen uçuşa geçip rakipleriyle farkı açtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McLaren64 -- 22 Ekim 2013; 1:50:32 >

• Vay arkadaş ya bu nasıl bi hazımsızlıktır şu konuda bile laf dizele gelmiş Zf gelmiş ulen işte vermiş eline göndermiş E63 AMG.
    Hala yok dizel,şanzıman vs vs..
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Lafı ZF'e ben mi getirdim arkadaşım? Adam sürekli saçma sapan yorumlarla dikkat çekme ve ortamı germe peşinde. Cevap verinde önce SLS, ardından ZF'e konuyu çekmedi mi? O Mercedes'çi olduğu için haklı biz cevap verinde lafı oraya buraya çekiyoruz.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Tmm güzel kardeşim konu zaten dinden imandan çıkmış fazlasıyla gece gece gerilmeyelim boşver.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.

Ben sadece serzenişte bulundum. Kırgınlık olduysa affola.
  • Çok saçma tartışmalara giriyorsunuz gerçekten.
  • Maalesef volvoyla problemi olan forum uyelerinin tamami alman sempatizani.
    Volvonun kalitesi saglamligi birilerinin agirina gidiyor elden birsey gelmez.
    Golf v40tan kaliteliymis sunun konusunu acsa 5sayfa dalga gecer millet halen de soylediginin gercek disi oldugunu kabul etmiyor arkadasimiz.
    V40in malzeme kalitesini gectim koltugu golfu satin alir.
    C serisini makyaj yapa yapa nereye toplayacaksiniz,yarin gitsem hatay has a a serisini kanirttiklari gbi onuda kanirtsam passat kaliteli mi diyeceksiniz pes yanibildiginiz janjanlanmis kokpit iste,s60in eskisine de yenisine de binsen tas gibi kaliteyle karsilasiyosun,v40in ne oldugunu tescilli vag fanatikleri bile kabul etti bu forumda,herzaman soyluyorum konusunu acamayacaginiz seyi forumda dillendirmeyin gulunc durumlara dusuyorsunuz
    Volvo model gami ve cap olarak asla almanlarim seviyesinde degil bunu defalarca kere soyledik ama satisa sundugu bu iki arac almanlardan daha ustun.
    Teklifim halen gecerli buyrun golf v40tan daha kaliteli diye konu acin gorelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 22 Ekim 2013; 8:55:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Bazıları BMW neden SS üretmiyor demiş. BMW zaten olan bir şeyi neden tekrar üretsin ki ?

31 Mart 1998 (15 sene olmuş) saatte 386.7 km

Sen o aracı bmw mi zannediyorsun?

Kalbi BMW yetmez mi ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.