Şimdi Ara

E63 AMG (Mıncıklanmış, 700HP) vs M6 (Stok, 560 HP) Drag & Roll (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mclaren'e çok büyük ayıp etmiş olur öyle zannederse :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Yahu seneye yeni modeli gelicek olan C serisiyle daha bu sene piyasaya çıkmış olan 3 serisi aynı puanı alıyor ondan çıkıp diyosun Merso geliştirdi vs vs naptı sanki kaportayı mı baştan aşağı yeniledi ufak tefek rutüştan başka ne yapabilir.Burda önemli olan gelişimden öncesi mi sonrası mı ?

Volvo'nun 6 senelik S40'ı Small overlap'a girse sonuç ne olur az çok tahmin ediyoruz sanırım..

orasını bilemeyiz tabi neticede s40 üretilmiyor artık.
    3 serisi piyasaya çıkalı hemen hemen 3 sene oluyor,c serisi de daha yeni makyaja girdi o dönemlerde hatirlarsaniz.
    Ben bu hezimetten sonra ml nin başarılı çarpışma testini gördüm,ve buna dayanarak yeni C serisini daha sağlam ve kaliteli yapacaklarını düşünüyorum,fakat A serisi ve cla daki gibi bir kalitesizliğe imza atarlarsa S60 yine orada olduğu gibi durur anlayacağınız.
    S60ın bu araçlardan üstünlüğü ortadayken forumdaki alman sempatizanı arkadaşlarımızın Şu aşamada çıkıp ama onlar alman çok satıyorlar muhabbeti çekmek gerçekten de gülünç oluyor.

s60 bu araçlarden nasıl üstünmüş arkadaşım.Hala aynı terane.A4 te bmw 3 seriside mercedes c seriside s60 tan daha başarılı araçlar.S60 ı bilmesek kullanmasak hadi neyse.standartlarda kalitesi var o kadar.EKsik yanlarıda var birçok.

Motor,şanzıman,kalite,işçilik ve malzeme kalitesi,teknoloji,marka algısı,konfor(belki 3 serisi daha konforlu değildir) gibi konularda bu araçlardan hala geride.MErcedesyin makyajlı kasasının işçilik ve malzemesine laf etmişsinde v40 tan daha iyi şuan.Sadece a4 daha iyi Mercedesten bu konuda.

birtane small overlap testinde s60 daha iyi puan almış diye daha iyi olmuyor.Mercedeste tavan dayanımında daha iyi.Bmw de önden çarpamarda daha iyi puanlar aldı vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Mclaren'e çok büyük ayıp etmiş olur öyle zannederse :=)

Tamam bmwnin motoru çok başarılı ama o aracın şasisi aerosu F1 teknolojileri o aracı efsane yapan en başlıca şey.Millette bol keseden sallama çok üst düzeyde hakikatten
  • Yahu o c serisinin kalitesiz iç mekanına v40tan daha iyi dediniz ya,gözünüzü seveyim artık tartışmayın benimle.
    Tamam almanları seviyorsunuz anladım da Bu kadar sempatizanlık hakikaten abartı.
    A4 önce kaportasını düzeltsin,zaten adamakıllı motoru da yok 120 130 bin lira para istiyorlar.
    BMW de güç yok 136 hp arabaya istedikleri paraya bak.
    Mercedeste kalite yok,üçünün de kaportası şasisi gücü volvo gibi değil.
    Göz var nizam var yahu:
     E63 AMG (Mıncıklanmış, 700HP) vs M6 (Stok, 560 HP) Drag & Roll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ekim 2013; 22:25:31 >

• quote:

Tekrar söyleyeyim sanırım anlaşılmamış,ben arabanın kaç sattığına bakmam.
    V40 ve S60 daha kaliteli mi?evet.
    Sağlam mı?evet.
    verilen paraya daha çok donanımlı mı?evet.
    verilen paraya Daha güçlü mü?evet.
    lafı eveleyip gevelemenin gereği yok,bu araçlar almanlardan daha üstünler.

-v40 ve s60 daha kaliteli mi?hayır.
    -sağlam mı? evet.Neye göre small overlap testine göre mi?Ya yolda takla atarsan ki taklalı kazalar asıl ölümcül kazalar?MErcedesin gerisinde mesela...
    -verilen paraya daha güçlü mü? Bu araçların daha iyi olup olmadığını göstermez.Volvo elbette türkiyede onlardan ucuza araç satmak zorunda.YOksa hiç satamaz.Şimdi bile satamıyor.Kaldıki o çağdışı şanzıman yüzünden ve fordtan anca alabildiği motorla bir zahmet daha ucuz olsun...
    Verilen paraya daha donanımlı mı?Bunuda bilemeyiz.Yukarıda söylediklerim yüzünden elbette diğerleri pahalı olacak.

Bak ben sana söyleyeyim bu 3 araç motor,kalite,işçilik ve malzeme kalitesi,şanzıman,marka algısı,kalite hissi,yol tutuş,konfor(bmw hariç)olarak s60 tan önde.

İşine gelince dergileri kaynak gösteriyorsun ya?Bende sana göstereyim mi böyle kaynaklar.

s60 sen ve birkaç tane ezbersözlü yüzünden forumda overrated bir araçtır.ARtık eskiyen A4 ve C serisine bile yeni s60 yetişememiştir.Bu araçlar yenilenince farkı sen düşün.Bak c serisi yenilenmiş.Geliyor bir incele.

Bmw ayrı bir klasman. s60 3 serisinin yanından geçemez.O kadar net.

• çağdışı şanzıman mı?powershift mi?
    Allah aşkına şu söylediğinizin konusunu açın da bir bakalım neymiş çağdışı olan
    Mercedes renaulttan dizel motor alıyor beyefendi,günaydınlar.
    Artı o motoru volvo ford ile beraber geliştirdi,gidip forddan almadı.
    Sizin volvonun motor ve şanzıman teknolojisinden de haberiniz yok anlaşılan.
    C serisine s60tan daha kaliteli demenizden belli.
    Göz var nizam var,S60ın kalitesi içinden geçer C serisinin.
    3 serisi ayrı bir dünya evet,1 saniye daha hızlı çıkmak için 0dan 100km ye 20 30 bin lira sayar,volvodan yine daha pahalıya sattığı 3.16yla da t4lerin arkasından nal toplarsınız.
    Yol tutuşuna lafım yok,da güç olmadıktan sonra elli kere yol tutsan ne olur.
    Çok satıyormuş falan filan bu işleri de geçin,çok satmakla bir araba über süper olsa jetta elantranın astra sedanın karşısında F segmenti olurdu,ama ikisinin de yanından geçemez o kalitesizlikle.
    Kısacası siz volvodan bihabersiniz anladığım kadarıyla,şu anda C ve D sınıfının en kaliteli araçları volvoda,bu sizi üzse de gerçek böyle.

• quote:

Yahu o c serisinin kalitesiz iç mekanına v40tan daha iyi dediniz ya,gözünüzü seveyim artık tartışmayın benimle.
    Tamam almanları seviyorsunuz anladım da Bu kadar sempatizanlık hakikaten abartı.
    A4 önce kaportasını düzeltsin,zaten adamakıllı motoru da yok 120 130 bin lira para istiyorlar.
    BMW de güç yok 136 hp arabaya istedikleri paraya bak.
    Mercedeste kalite yok,üçünün de kaportası şasisi gücü volvo gibi değil.
    Göz var nizam var yahu:

Arkadaşım volvonun şaşalı en üst donanım fotosunu paylaşıyorsan C serisininde şu fotosunu paylaşacaksınki birşeye benzesin.Adaletli olsun.Zaten kafa yapın bu foto paylaşımındaki aklınca hinlikten bile belli.

AYrıca sen kaliteyi sadece ön göğüsten ibaret sanarsın ama öyle değil o işler.Kapılardan bagaja kadar bir incele.Detaylara bir bak.Ama nerdee?

A4 ün adam akıllı motoru yok demişsin.A4 177 TDI multitronicle en rijit ve en konforlu sürüşü sergiliyor.Üstelik bmwnin motoru kadar performanslı ve onun kadar az yakarak.Nereye motoru yokmuş...

Tekrar ediyorum kaportanın sağlamlığına small overlapa göre karar veremessin.Bİrçok etken var bir aracın kaliteli olması için.O zaman civic bu araçlardan kaliteli şasisi daha sağlam mı diyelim...Geçeceksin artık.Forumun iyice cılkını çıkardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Ekim 2013; 22:52:48 >

• Ben webden bulduğum resimleri koydum oraya arattırırsan görürsün.Hinlik derdinde de değilim,fabrika verisi 9.5 saniye olan arabayla 8.4 saniyede chipli 3.16larla 0/100e uçanlara über alles bmw yazanlara benzemem.
    bir yerin cılkının çıktığı yok verdiğin araba full donanım olmasına rağmen(ki ortalama 20-30 bin liralık bir farktır bu rakamsal olarak) s60tan daha kaliteli değil,mercedes a serisi cla ve c serisiyle kalite olayının cılkını çıkardı,adamakıllı sağlam kaliteli araba yapsın överiz.
  • quote:

çağdışı şanzıman mı?powershift mi?
    Allah aşkına şu söylediğinizin konusunu açın da bir bakalım neymiş çağdışı olan
    Mercedes renaulttan dizel motor alıyor beyefendi,günaydınlar.
    Artı o motoru volvo ford ile beraber geliştirdi,gidip forddan almadı.
    Sizin volvonun motor ve şanzıman teknolojisinden de haberiniz yok anlaşılan.
    C serisine s60tan daha kaliteli demenizden belli.
    Göz var nizam var,S60ın kalitesi içinden geçer C serisinin.
    3 serisi ayrı bir dünya evet,1 saniye daha hızlı çıkmak için 0dan 100km ye 20 30 bin lira sayar,volvodan yine daha pahalıya sattığı 3.16yla da t4lerin arkasından nal toplarsınız.
    Yol tutuşuna lafım yok,da güç olmadıktan sonra elli kere yol tutsan ne olur.
    Çok satıyormuş falan filan bu işleri de geçin,çok satmakla bir araba über süper olsa jetta elantranın astra sedanın karşısında F segmenti olurdu,ama ikisinin de yanından geçemez o kalitesizlikle.
    Kısacası siz volvodan bihabersiniz anladığım kadarıyla,şu anda C ve D sınıfının en kaliteli araçları volvoda,bu sizi üzse de gerçek böyle.

Powershift dememiştim geartronic demiştim ama powershiftte çok iyi bir sistem değil?Ne çalışma prensibi olarak ne de yakıt ve performansa katkı olarak.

Mercedesin C segmentinde dizel motoru renaulttan almasının bir sıkıntısı yok.Zira renault dünyanın en iyi motor üreticilerindendir.C segmentinde bunu yapmasının yadırganacak bir yanı olabilir ama en azından volvo gibi şasiden şanzımana motoruna kadar d segmentine hatta E segmentine kadar başka firmalardan temin etmiyor.O yüzden diyorum daha çok fırın ekmek yemesi lazım volvonun.

Volvonun ford ile geliştirdi dediğin motor Fordun saf ecoboost motoru.Ufak tefek değişiklik yapması beraber geliştirdiği anlamına gelmez.Opelde fiattan motor alıyor.O da ufak değişiklikler yapıyor ama motor multijet motor.

Bmw 1 saniye hızlı gittiği için değil.Sürüş zevkini volvonun hiç yaşatamayacağı noktalara taşıdığı için pahalı.Hızlı gidip aynı zamanda az yakmasıda yanına kaymak.1.6 Dizel s60 kadar bmw 320 D yakıyor.Sende hala konuşuyorsun.

BU arada ben kabul etmem önemli değil.Dünya kabul ediyor bu araçları.Ben etmişim etmemişim çok mu önemli.Dergiler otoriteler kullanıcılar kullanıcı tercihleri söylüyor.Ha doğru volvo birinci gelmediği zamanlarda bu dergiler yalancı dimi?

Ama sen aynı dergilerin volvoyu 1. çıkardığı konuları paylaşıyorsun kaynak gösteriyorsun.Büyük bir çelişkisin forumda arkadaşım kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Ekim 2013; 22:57:52 >

• volvo motor ve şanzıman programını da devreye aldı bu arada,powershiftin de bir sıkıntısı yok.
    Ayrıca audi de volkswagenden dünyanın parçasını alıyor,ama maşallah öve öve bitiremiyorsunuz,ortak parça kullanımı ayıp değil.
    Özetle sizin düşünceleriniz forumun geneli tarafından kabul görmüyor,çok net ortada bu.
    Ve alman sempatizanı olduğunuz da her halinizden anlaşılıyor.
    Volvo bu araçlardan daha kaliteli 2 araç sürdü piyasaya,üzülseniz de ağırınıza da gitse gerçek bu.
    şimdi almanların o çok yüksek satışlarıyla övünmeye devam edebilirsiniz
  • quote:

volvo motor ve şanzıman programını da devreye aldı bu arada,powershiftin de bir sıkıntısı yok.
    Ayrıca audi de volkswagenden dünyanın parçasını alıyor,ama maşallah öve öve bitiremiyorsunuz,ortak parça kullanımı ayıp değil.
    Özetle sizin düşünceleriniz forumun geneli tarafından kabul görmüyor,çok net ortada bu.
    Ve alman sempatizanı olduğunuz da her halinizden anlaşılıyor.
    Volvo bu araçlardan daha kaliteli 2 araç sürdü piyasaya,üzülseniz de ağırınıza da gitse gerçek bu.
    şimdi almanların o çok yüksek satışlarıyla övünmeye devam edebilirsiniz

İşte cevabı veremiyorsun her zamanki gibi.

Bak ne yazmışsın volvo atılım yapıyor.Yatırım yapıyor motor ve şanzımana.Neden?
    Audi vw zaten aynı firma.Bu 2 li arasındaki ilişki ile volvonun fordla olan ilişkisi arasında çok fark var.
    Benim düşüncelerim dünyada kabul görmüş düşünceler zaten.Foruma bakarsan mazda alfa volvo satış rakamları kırar.Ama iş araç almaya gelince avrupa(yakın olduğu için)ya paralel tercihler yaparlar.

Foruma bakıpta kendini doğru konuşuyor zannetme.BUnu söylemeye çalışıyorum

v40 ta s60 ta rakiplerinden üstün araç değilleri.Üstün olduğu noktalar var ama totalde gerideler hala.Sende bunu kabul edemiyorsun ama durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver
    Foruma bakarsan mazda alfa volvo satış rakamları kırar.Ama iş araç almaya gelince avrupa(yakın olduğu için)ya paralel tercihler yaparlar.

mantaliteniz yanlış bir kere,foruma baksan şöyleymiş böyleymiş.
    yahu satışla ne ilgisi var konunun,bak yukarda da söyledim,jetta da elantra da aynı segment araçlar,jetta fazla satıyor diye kalkıp elantradan kaliteli diyebilir misiniz?
    diyemezsiniz.
    Bu araç mı V40tan iyi:

Gidin bir v40ın kokpitinde yapmayı deneyin bunları,ve lütfen şu alman sempatizanlığınızdan vazgeçin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ekim 2013; 23:01:36 >

• quote:

quote:

Foruma bakarsan mazda alfa volvo satış rakamları kırar.Ama iş araç almaya gelince avrupa(yakın olduğu için)ya paralel tercihler yaparlar.

mantaliteniz yanlış bir kere,foruma baksan şöyleymiş böyleymiş.
    yahu satışla ne ilgisi var konunun,bak yukarda da söyledim,jetta da elantra da aynı segment araçlar,jetta fazla satıyor diye kalkıp elantradan kaliteli diyebilir misiniz?
    diyemezsiniz.
    Bu araç mı V40tan iyi:

Gidin bir v40ın kokpitinde yapmayı deneyin bunları,ve lütfen şu alman sempatizanlığınızdan vazgeçin artık.

Evet haklısın A serisinin kokpitinde gıcırdama var diye v40 a3tende 1 serisindende a serisindende daha iyi.Bak ne yazmışım araçların üstün olduğu yerler var ama genelde daha ii araçlar değil.

Madem işçilik ve malzeme kalitesi sende 1. lik için bu kadar önemli Vw golf a seisindende 1 serisindende volvodanda iyi oluyor:D
    Bak bir çelişki daha

• quote:

Madem işçilik ve malzeme kalitesi sende 1. lik için bu kadar önemli Vw golf a seisindende 1 serisindende volvodanda iyi oluyor:D
    Bak bir çelişki daha

golf mü v40tan kaliteli?
    Allah aşkına golf v40tan kaliteli diye konu açar mısın?Bak söz ben yorum yazmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Ekim 2013; 23:20:52 >

• Bak ingilizler almanlardan nefret ederler.Gerçi bu program çok saygın bir program ama volvo yine geçememiş.Bunun gibi birçok örnek bulabiliriz.

Çok basit birşey söyleyeyim. Çinli üretici VOlvoyu 1.8 milyar dolara satın aldı.Bugün mercedes veya bmw nin değerini biliyor musun?Bu bile bazı şeyleri anlatmalı sana.

• quote:

quote:

Bak bir çelişki daha

golf mü v40tan kaliteli?
    Allah aşkına golf v40tan kaliteli diye konu açar mısın?Bak söz ben yorum yazmayacağım

Arkadaşım sen gıcırtı gucurtu dedin ya.Video koydun ya.İşçilik olarak golfün eksiği yok fazlası var heryeri taş gibidir.oynamaz bile yerinden hiçbirşey.Bende onu diyorum.Birşey bulduğunu zannediyorsun ama olmuyor yine

Birde milleti haberdar etmiş hey alalhım.Yaşın kaç merak ediyorum.Okul çıkışı arkadaşlarını kavga için çağıran ergen misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 21 Ekim 2013; 23:15:07 >

• quote:

quote:

Bak bir çelişki daha

golf mü v40tan kaliteli?

Normalde hic dusunmeden aklima geldigi gibi yaziyorum siirleri. Boyle bir konu acilirsa dusunur tasinir oyle bir yazarim ki en az 3 edebiyat dergisine kapak olur benden soylemesi.
    Posta gazetesine de gonderirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasim ben sana laf anlatmaktan vazgeçtim o cümlenden sonra,gerçekten de bir insan göz göre göre bu kadar alman sempatizanı olmaz,golf diyor yahu.
    Ve hodri meydan diyorum,buyrun golf v40tan daha kaliteli diye konu aç,eksiği yok fazlası var taş gibidir de yaz altına,bak ben tek satır yazmayacağım oraya,buyrun bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Bmw ci arkadaslar 9g-tronic konusunda pek konusmadi. ZF siparisleri geciktirmesse konusurlar artik 9 ileri olayini

Cİdden komik adamsın Electro. Zamanında 5 Serisi 8 ileri ile gelirken millete 5 ileri otomatik kakalayan bir marka vardı mesela hatırlandın mı?
  • Benim üzüldüğüm otomobil konusunda böyle düşünen bir arkadaşa laf anlatma çabasıdır,kaygeryacigim şiirini merakla bekliyorum,zira tahminimce ex_silver arkadaşımız yazdıklarının konusunu açmayı aklından bile geçirmeyecektir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.