Şimdi Ara

e6300 overclocktan sonra internete girmeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e6300 işlemcime asus p5l-mx bordun biosundan otomatik overclock yaptığımda internete giremiyorum.. lan da devredışı kalma durumu olmuyor, hatta bilgisayar ip bile alıyor ancak internete hiçbirşekilde çıkış yapmıyor.. bilgisayarı restartlayıp overclocku iptal ettiğimde internet düzeliyor.. biliyorum alakasız gelecek ama cidde durum bu şekilde :) çıkamadım işin içinden, daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba..

şimdiden teşekkürler

• Arkadaşım Aynı Sorun bendede Var ASUS P5KPL overclockta lan devre dışı kalıyor bu yuzden modemi usb den baglıyorum oda sorun yapiyom P35-DS3R aLMAYi düşünüyorum ayrica bios güncellemeside yaptım Asus iyice dandik ürünler üretmeye başladı 5 para etmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatterpilleR

Arkadaşım Aynı Sorun bendede Var ASUS P5KPL overclockta lan devre dışı kalıyor bu yuzden modemi usb den baglıyorum oda sorun yapiyom P35-DS3R aLMAYi düşünüyorum ayrica bios güncellemeside yaptım Asus iyice dandik ürünler üretmeye başladı 5 para etmez..

bende devre dışı olmuyor.. lan çalışıyor, ip bile alıyor ancak internete girmiyor... bordmu alıcaz şimdi birde yaw of
  • snde Gene İp buluyo bi kaç arkadaşımdada bu sorun var valla ben yemin ettim artik asus falan almam Gigabyte,Msi ve DFİ alıcaksan alıcan gerisi haram.
  • Konu anakartın pcıe frekansını 100 mhz'de sabitliyememesinden kaynaklanıyor halen asustan sorunun çözümüne dair bios bekliyorum ancak bir hareket yok konuyu çizginin forumlarındada dile getirdim ordanda birşey çıkmadı tek yapabileceğinz pcı bir eternet almak ve yolunuza devam etmek.
    Ben bu şekilde e6750 işlemcimi 400x8 çarpanıyla stabil kullanabiliyorum eğer extreme oc yapılmayacaksa çözüm budur

mobo:asus p5kpl-c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activ -- 22 Aralık 2008; 23:41:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.