Şimdi Ara

E6400 içinden termal macun çıkmadı sizce normalmi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Core 2 Duo E6400 içinde termal macun çıkmadı.İşlemci kutulu.Bende içinden çıkan fanı olduğu gibi işlemcinin üzerine taktım.O/C falan yapmadım.Anakart MSİ P965 Neo-F.Şuanda işlemci sıcaklığı 35-40 arasında geziniyo.Sistem sıcaklığı 5-6 derece daha sıcak.Sizce normal mi bu değerler.Macun sürmeli miyim.

Ayrıca Biostaki sıcaklık değerleri anakartın içinden çıkan Core Center programının gösterdiğinden 4-5 derece daha fazla gösteriyo.Hangisi doğrudur acaba.

• Macun fanın altındadır, iyi bak.
  • macun yoksa git al derim benim bildiğim çıkmıyo ama nForcer çıkıyo demiş.
  • erndvc core centera güvenebilirsin intellerde macun işlemci fanının altında koyu gir bir renk olarak geliyor ve tam anlamı ile randıman vermesi 24 saat falan sürüyor o yüzden endişelenme. Güle güle kullan
  • Eveet fanın altında iki şerit halinde gri şıkıntılar vardı.Fakar o macun gibi bişey değildi.Sertti yani.Bahsettiğiniz bu mu?Peki şu anki sıcaklıklar için ne dicaksiniz.Normal mi sizce.
  • ewet o alttaki şeritler termal macun. işlemci ısındıkca o iyice yayılıyor. ortalama 1-3 gün arasında tam randumanlı çalışır.
  • Normal bir durum. Endişeye gerenk yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenya64

Normal bir durum. Endişeye gerenk yok.
    +1
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  • en yakın yada aldığın yere de sana termal macun verirler o kadar önemli değil normal bir durum endişeye lüzum yok
  • fanın altında macun sürülü halde ggeliyor
    eğer macun olmasaydı işlemcin o sıcaklıklarda durmazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.