Arkadaşlar, e65 telefonu aldım fakat bazı sorunlar var... biri ararken arasıra sürgü kapağını açtığımda telefon kapanıyor... 1 kere oldu şimdiye kadar biriyle konuşurken konuşma kesiliyo. konuşurken telefon kapanıyo.. normal sürgüyü kapatırken telefon kapanıyo. günde 1 kere felan oluyo... Bilgi verebilcek ?
Onca kişiden 1 tane yok mu bilen?
Normalde sürgü kapağını çağrı geldiğinde açarsan telefon açılır ,kapatırsan kapanır. Ama YES'e basıp görüşmeyi başlattıktan sonra kapağı açarsan görüşmeyi devam ettirmesi ya da beklemeye alması gerekir. Kapattığında kapanması normal.
telefon kapanıyor kardeş görüşme değil telefon... hani telefonu kapatmak var ya kökten. öyle... =) salak değilim...
açıkçası sorununa bir anlam veremedim.. servislik bir olay gibi geldi bana.. ya da bataryada bir problem var.. başka batarya ile dene derim.. eğer problem devam ederse servise götür muhakkak..
ama KVK garantili fln aldıysan aldığın yere götür..
e65 konusunda benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar vardı.sorun pilin yerinden oynamasından kaynaklanıyordu.kapağın altına kağıt koyup sorunu hallolduydu arkadaşların bir dene istersen.
Bende telefon almadan önce çok araştırdım e65 almak istiyordum. Araştırmalarım sonucunda telefon kapağını az hızlı açınca telefonun kendi kendine kapandığını öğrendim. Bu her e65 de oluyormu bilmiyorum ama genelinde bu sorun olduğu kesin. Ayrıca bir süre sonra arkadaki deri kısım da soyulmaya başlıyormuş. Bana kalırsa telefonu teknik servise göster ve eğer değişirlerse başka bi telefonla değiştir derim.
ben tam 4 ay E65 kullandım.. ama hiç kılıfından çıkarmadım çok iyi baktım hiçbir problemim yoktu.. bu tarz hatalar olabilir elbette teknik serviste halledilir..
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler_46
Bende telefon almadan önce çok araştırdım e65 almak istiyordum. Araştırmalarım sonucunda telefon kapağını az hızlı açınca telefonun kendi kendine kapandığını öğrendim. Bu her e65 de oluyormu bilmiyorum ama genelinde bu sorun olduğu kesin. Ayrıca bir süre sonra arkadaki deri kısım da soyulmaya başlıyormuş. Bana kalırsa telefonu teknik servise göster ve eğer değişirlerse başka bi telefonla değiştir derim.
Bende alt tuş takımının yanmaması dışında herhangi bi sorun yok.
e65 problemli bi telefon numerik tuş ışıkları çok çabuk bozuluyor sürgülü kapak donanımı etkiliyor nasıl böldülerse artık telefonu yazılımla çözülecek bişeyi yok donanımsal rahatsız telefon ayrıca narindir herşeyden çizilir soyulur
eyvallah saolasınız
Bende öyle sandım dedim giriyimde şuna ters bi laf diyim :)
Başlığa "E65 kapanma problemi" falan gibi bir şey yazarsan daha açıklayıcı olur.
Saygılarımla.
Telefonun bataryası ile arka kapağın arasına ince bir kağıt parçası koy düzelir.
Öncelikle hayırlı olsun.güle güle kullanın.bence bir servise verin.teknik bir hata olabilir.
SAKINNNNNNNN... servise felan verme telefonu.. servise telefonu verirsen servis hakkını kullanmıs olursun ve iade hakkın ortadan kalkar... teli aldın 30 gun içinde arıza verdiyse götür geri ya parasını yada yenısını al.. ama sakın servise verme.. şikayetin devam ediyosa hemen bi tüketici haklarına git ordan sana anında yol gösterirler.. aldıgınız yenı mal bozuksa servise vermek aptallık yazılımsal dense bile vermeyin cunku iade hakkınız kayboluyo..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme