Arkadaşımda hem bold hemde e71 var ve ikisinden birini bana 700 e verecek. Şimdi işte kılınçları kınından çıkarmanın vaktidir. Hangisini tercih etsem daha mantıklı olur. Bana e-mail lazım ama öğle aman aman bir durum yok. Internet kullanırım, fakat bol bol multimedia ve yazılım kullanırım. Bunları görünce benimde aklıma e71 daha yatkın duruyor. Sizce durum nedir?
E-mail lazımsa E71'e "Seven" kurduğunda Blackberry'den farkı kalmıyor. Nokia'daki yazılım bolluğuna şükür
kesinlikle e71. bold un üstün bi tarafı yok ama e71 in bir cok artısı var. basta kurulabilir program bollugu ve multimedia özellikleri hakkaten yeterli
galiba haklısınız. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Ya zaten arasındaki tek fark cpu ve ekran. Neyse bende e50 var ve acayip yavaşlıyor. bu cihazda da bu tür sorunlar varmı.
e71 kadar hızlı telefon görmediğime emin olabilirsin
E66 ve E71 nokianın en hızlı ve stabil çalışan telleri. Malzeme kalitesi süper. ve symbian avantajları. kesinlikle E 71
Herkeze teşekkür ederim. Biraz para toparlayabilirsem E71 alacam inşallah. Malum kriz muhabbetine millet para vermiyor
Aralarında ki en büyük fark işlemcileri. Birde BB'de bulunan Trackball navigasyon tuşu. Her ne kadar E71'i çok sevsem de tercihim Bold olurdu.
kesinlike E71
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme