Şimdi Ara

E7400 2.8 ghz İşlemci'ye GTX750 TI Ekran Kartı Sorun Yaratır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde eski bir PC var. Bunu komple upgrade etmek istemiyorum. Zaten bi yere kadar el veriyor anakart, psu vs. Bu pc'de 4GB ram var. 8 yapabilirim ve GTX 750Tİ almak istiyorum. Sizce bir darboğaz sorunu oluşur mu ? Zaten HD monitör falan yok. Oynanacak oyunlar sanırım 1280x1024 çözünürlükte oynanacak. Dediğim oyunlarda zaten The Sims 4, Fifa 15 falan. Açsa ve kasmasa yeter. İşlemci bu. Ekran kartı da bu. PSU sorun çıkarmaz sanıyorum 500 watt psu var, zaten kart da 300watt istiyor önerilen olarak. Teşekkürler şimdiden.

• Darboğaz olaraktır ama bu senin istediğin oyunları oynamana engel olmayacak sen istediğin performansı elde edeceksin yani almanı öneririm rami 8gb yapmanaysa gerek yok ddr2 ye para yatırma daha fazla :) performans açısından sana kazancı olmayacak ddr3 anakartın varsa bi 4 daha al ileride sistem yenilersen ramleri yeni bilgisayarına takarsın böylelikle para harcamazsın :)
  • Teşekkür ederim cevap için. Peki daha üst düzey oyunları oynayabilir miyim sizce ?
  • aynı işlemci bende de var hd3650 ile ctiy car driving oynardım çatır çatır, monitörü 1366x768 alınca cortladı
    bu tarihi işlemci ile gt750ti kullanılmaz darboğaz yapacaktır derim ben
    internet kullanımında hızlı bi işlemci yetiyo
    r7 240 ve 6670 gibi bir kart takılabilir sanırım r7 240 daha yeni nesil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Temmuz 2015; 21:47:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.