Şimdi Ara

E770 Messenger yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar . Telefonumu yeni aldım ve ceptemsn i yükledim. Fakat bir türlü bağlantı kuramadım sizce neden olabilir aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Teşekkürler.

• arkadaşım burda benim yazdığım msn i yükle sorun olmaz.java msn başlığı altında.samsunglarda çoğu msnde sorun var sen benim msn proğramını yükle sorunsuz baglanırsın hemde çok ucuz.bende çok program denedim bu mig33 programı garantı her türlü yardım ederim.
  • bu adrese bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_6704865/tm.htm burda nasıl yapıldığı detaylı olarak burda bulabilirsin.bu msn sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Mayıs 2006; 16:52:14 >
  • mig33 ü de kurdum fakat bağlandığım zaman boş bir liste çıkıyordu karşıma kendim eklemeye çalıştım ama bir türlü beceremeyince sildim. Gprs ayarlarına hiç dokunmadan kendisi bağlanıyordu ama listemde kimse olmuyordu. Siz yaşadınız mı aynı problemi ya da yaşadıysanız nasıl çözdünüz.
  • arkadşım formda nasıl yaptıgımı anlattım.ilk başta ayarları yapıyorsun sonra msne giriyorsun.gerçek msn adresinde kimler varsa onları görüyorsun .gerçek msn programı sen tekrar kur ben yardım ederim arkadaşım.
  • Kardeş dediğin herşeyi yaptım bağlanıyor downloading contact list e geldikten sonra hata veriyor. invalid account name çıkıyor karşıma sonra boş bir liste.
  • arkadaşım o ayarları bir kere yapıyorsun güvenilir bir site nerdeyse bu program bilgisayardan daha hızlı baglanıyor.baglandıktan sonra msn seçeneğini tıklıyorsun.giriyorsun ilk açılışta msn listendeki onlıne kişileri görmek için menüden other ım seçenegini tıkla burdan msn başka birşey yapmana gerek yok artık msn desin sorun yok yazışma yapabilirsin.gönderdiğin iletiler hemen bilgisayara anında geliyor eş zamanlı bu ayarları yaptıktan sonra baglanman ve msne girmen sadece 30 sn samsunglarda böyle programlar oyunlarda aynı yerde toplanıyor.java dünyasında ona yapacak birşey yok o telin özelliği sorunsuz kullanıyorsun. soru ve sorunların olursa yardım ederim. on lıne olanlarıda görüyorsun ot her ım seçeneginden.msni seç onlıne olanları görürsün onlara msj atabilirsin. bu ayarları birkez yapıyorsun .daha sonra girdiğinde direk msn bilgisayardaki gibi msn hiç bir sorun yok arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam anladım demek istediğiniz zaten bağlantı ayarlarımı yaptım onda bir sorun yok benim hesap adını kabul etmiyor.Bağlanıyor fakat invalid account name diyor. Doğru kullanıcı adı ve şifre girdim. Eğer kabul etmeyecekse kullanıcı adını yeniden nasıl üye olabilirim.
  • Kardeş tmm en sonunda becerdim. Teşekkürler. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gecegezenn

Kardeş tmm en sonunda becerdim. Teşekkürler. :)

önemli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.