Şimdi Ara

E8400 3.6 ghz in üstüne çıkamıyorumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e8400 işlemci stok fan , gigabyte p35-ds3l rev2.0 anakart , ocz reaper 2x1 gb 800 mhz cl4 ramim war
    Fsbyi 400 yapinca hicbirşeye voltaj vermeden stabil bir şekilde kullanabılıyorum ama fsbyi400un ustunde bir değer yaparsam biosu saveleyip cıkınca pc kapanıyor tekrar default 3.0 ile açıyor bir turlu cıkamadım 3.6nın uzerine yardimci olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murby -- 31 Ocak 2010; 0:04:45 >

• 400FSB'den sonra çarpan arttır.
  • artmıyor hocam 9dan yukarı cıkmıyor carpan acaba anakartın fsb limitinemi takılıyor 1600 fsb cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murby

artmıyor hocam 9dan yukarı cıkmıyor carpan acaba anakartın fsb limitinemi takılıyor 1600 fsb cunku

ramler kaçta...bence 450fsb yap ramlerin çarpanıda 2 olsun ramler 900mhz olur işlemci 4050 mhz olur doğru voltajıda buldunmu tamam..ramlerede ellemen lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

artmıyor hocam 9dan yukarı cıkmıyor carpan acaba anakartın fsb limitinemi takılıyor 1600 fsb cunku

ramler kaçta...bence 450fsb yap ramlerin çarpanıda 2 olsun ramler 900mhz olur işlemci 4050 mhz olur doğru voltajıda buldunmu tamam..ramlerede ellemen lazım..

hocam dedigini denedım gene olmuyor hatta carpani 8 yaptım fsbyi 500 ram carpanı zaten hep 2 ama gene yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murby -- 31 Ocak 2010; 12:41:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

hocam dedigini denedım gene olmuyor hatta carpani 8 yaptım fsbyi 500 ram carpanı zaten hep 2 ama gene yemiyor.

anakartın biosunu güncellesene bir düzelir belki
  • EN GUNCEL F9 KURULU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemcinin voltajını arttıracaksın, bu da işe yaramazsa ram leri 1066 mhz alacaksın. voltaj vermeden 3.6 ghz üstüne çıkabilmen imkansız. Tabi stok fanla da voltajı arttırmak sıcaklığı fazlaca arttırır ona dikkat etmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spitzer -- 2 Şubat 2010; 11:57:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.