Şimdi Ara

E8400/Ep35c-ds3r/8600GT/önemli bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bir sistem toplamayı düşünüyorum.
    Sisstem:
    -intel E8400
    -Gigabyte Ep35c-ds3r
    -2x1GB 800mhz ocz vista upgrade Ram'ler
    -Palit 8600GT-Super 512 MB 128Bit DDR3 16X(Zaten oyle pek oyun meraklısı deilim.crysis vs oyunlardada illaki çok yuksek görüntü kalitesi istemem.düşük modlarda akıcı oyun sağlasın yeter benim içim.Mühim olan zevk almam.Zaten şimdilik bütcede bu civarda bi ekran kartı kaldırıyor)
    -WD 250Gb 16mb Hdd.
    -samsung 20x16x20x dual layer sata2 dvd-rw
    -Aopen 400W kasa

Sistemi hiçbir şekilde o/c yapmayı düşünmüyorum ve kasanın psu su günlük kullanımda yeterli olacakmıdır.Günde pc ortalama 12-14 saate kadar acık kalacak. Bi sorun yaşatırmı.Affınıza sıgınarak bilgili arkadaşların görüşlerini bkliorum.Şimdiden teşekkürler.Yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    Tekrar belirteyim o/c yapmayacağm.Psu yeterlimi günlük kullanıma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ko031 -- 27 Mayıs 2008; 23:24:45 >

• Çok rahat yeter Crysis'i de medium ayarlarda (fazlasını gelişmiş kartlar da pek kaldırmıyor zaten) gayet akıcı oynarsın çoook da keyif alırsın. Ben aldım ordan biliyorum. 8600 iyi kart endişen olmasın. Sistem de gayet iyi herhangi bir sorun yaşayacağını tahmin etmiyorum ama HDD kesinlikle Samsung olsun. WD ne kadar dayanır bilemem. 3 kuruş fark eder. Bence Samsung almalısın kesinlikle.
  • tabiki yter buda sorumu ben 8800gt yi dandik bi 300 w ile idareten kulandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Mayıs 2008; 23:41:12 >
  • Konuyu açan arkadastan affımı dileyerek farkli bişey sormak istiyorum
    ya kac gundur merak ediyorum imzalara bakiniyorum sürekli gözüme çarpiyor

@pes4 hamachi Hocam ya merak ettim "Dual Core E2160 1800mhz@3.2 mhz günlük " bu günlük'un anlami ne oluyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.