Şimdi Ara

EA 1.9K KAFAYI SIYIRMACA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    türk alman - işletme
    marmara - yönetim bilişim sistemleri
    boğaziçi - turizm işletmeciliği
    odtü - siyaset bilimi ve kamu yönetimi

hepsinin mezunlarından, okuyanlarından sohbet etme fırsatım oldu ama bir türlü karar veremiyorum hep övme-gömme işi ortası yok. istatistik/veri alanına yönelmek temel gayem yanında biraz da finans bilgim olsun istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tam olarak bunu yapcam. ytü iktisat bas geç. çok fazla kişiyle konuştum bunun hakkında. veri + finans için ya istatistik gerekiyor ya iktisat. diğerlerinden zor diyolla

• valla zor bi durum hocam, sıralaman için ayrıyeten tebrik ederim ben de 3321'e benzer yerleri düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent pols denenir, olmazsa odtu psyc/ir/pols, gsu pols, boun soc/thm arasindan tercih yapmaca

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bilkent turizm nasıl hocam aşçılık dersleri zorunlu mu

• bölüm değil üniversite seç

boğaziçi gsü odtü itü bilkent koç sabancı

bu okullara gitme şansın varsa bu okulların öğrencileriyle mezunlarıyla konuş.

edit: bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvşalıTavşan -- 23 Temmuz 2024; 21:18:5 >
  • odtü psikoloji

bilkent siyaset

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ayda ea 200k???
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    şimdi ben anlamadım bunlar okul mu üniversite mi

• Odtu siyasetten veri alanına yönelmek ne kadar mümkün emin olamadım. Mariogomez vardı forumda o daha iyi bilir bu sorunun cevabını.

Siyasete ilgim var, dört sene okurum duruma göre de farklı pozisyonlara kayma ihtimalim olsun diyorsan odtu siyaset güzel bir seçenek olur

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt

bölüm yerine okul yazmışım kusura bakma, şimdi düzelttim  

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt
    hocam okul etiketi>bölüm diyorlar genelde hep ya

• teşekkürler hocam sizi de tebrik ederim ea ölmüş toprak atanı yok maalesef

• ElFerrari kullanıcısına yanıt

Data science icin en uygunu marmara ybs bizim bolumden yapanlar biliyorum ama gereksiz ugras olur siyaset/kamu dersleriyle ugrasirken bir de mezun olduktan sonra calisacagin sirketin kademesini gereksiz dusurursun.

Okumasi icin ilgiye gerek yok benim gram ilgim yoktu sinavlara dumenden calisarak 3 cgpa yaptim bolum asiri kolay bolumden kalan vakitte sql pyhton uzerine gidersen IT audit olursun maaslari da superdir.

En mantikli seceneklerden birisi econ yandal yapmak bizim donemde 10-15 civari yapan var ve 3.2 ortalama yetiyor ilk 2 sene cok kolay zaten 2'nin sonunda basvuruyorsun econ'a yerinde olsam odtu sbky + econ minoruna ugrasirdim odtu econ minoru bile etiket olarak ytu econu 5'e katlar.

• Belli olmaz bu işler, odtü econla işletmeyi koy listeye.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten o kadar önemli mi yav okul etiketi sizce. ben pols dersleri alıp veri/istatistik alanına yönelmek için çok ekstra çaba göstermem gerekecek. siyaseti de sevmiyorum

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    pols düşünülebilir belki de (ki o da zor) kalanından napcan hocam? diğer okulların seçmeli sistemiyle alakalı pek bilgim yok, oraya inmedim ama çok fazla bölüm dışı seçmeli alamıyosun odtüde öyle gördüm, not included olarak alman lazım o da danışmanın izin verirse. hangi birini alacaksın? bana okul etiketi için gidip turizm falan yazmak acayip saçma geliyor allah affetsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpro hazelnut enjoyer -- 23 Temmuz 2024; 21:25:2 >
  • alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt
    bana da aynen öyle geliyor ama bakıyorsun adam bir şekil sıyrılmış tabi çok azı böyle ama anlamıyorum yani

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    hocam özelden sizinle uzunca yine konuşmak istiyorum müsait olunca ertesi günler

• beşgünkalaintegral kullanıcısına yanıt
    bi de şu faktör var, ekstrem öğrenciye her yerde iş var ama o ekstremliğe ulaşmak için çabalayacağına 1 sene daha yksye gir daha kolay şaka yapmıyorum. staj başvurusunda bulunacaksın adamlar bazı bölümleri öğrenciye bile bakmadan eliyor, network edineceksin de tavsiye edileceksin de uzun iş gibi geliyor bana. ya da tanıdığın birinin yanında staj yapacaksın ki o da ne kadar geliştirir emin olamıyorum. pols yazacaksan yine mario hocam deneyimli bayağı bilgi verir ama böyle saçma sapan bölümler hakkında benim içim hiç rahat değil maalesef

• EA 1.9k sıkıntılı sıralama artık hocam önceden olsa odtü econ yazılırdı. Sıralamalar ileriye atıyor ne yazık ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.