Şimdi Ara

Ea 300kdan ilk 10k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ea 300k yaptım. 3 aydır ders çalışıyorum kafaya koydum marmara ybs gelecek usta.

Şuanlık herşey yolunda ilerliyor bu hafta ayt mat başlıyorum tyt mat bir kitaptan bitti artık pratik ve deneme çözülücek o konuda sadece.

Tamamen olumsuz insanlara ve ümitsizliğe kapılarımı kapattım sadece spor ve ders var hayatımda. Bu çaba manyağı olan 10.sınıf 05 matematik notundan 12.sınıf 95mat notuna erişmeyi başarmış çaba manyağı kardeşinize naçizhane görüşlerinizi bekliyorum. Her türlü görüşe açığım.

• Hocam, aynı durumdayız. Benim konuda da konuşmuştuk galiba. Eğer ayt de bu düzende iyi şekilde biterse marmara ybs sonucu kaçınılmaz olacaktır.
    İyi çalışmalar.
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Sizinle de ufak bir konuşmamız olmuştu program konusunda hiçbir sıkıntı yok anlattığım gibi herşey olması gerektiği gibi tek gereken şey sürdürmek. Umarım seneye bunları okuyup duygu patlaması yaşarız. Kolay gelsin başarılar tekrardan.
  • yunus_emre^^ kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.
    Umarım Hocam...
  • Hocam ben 196k dan 13k ya çektim geçen sene ea dan çalışınca hepsi oluyor.Çalışmaya devam.
  • Acemi Odyofil A kullanıcısına yanıt
    Varolun hocam elinize sağlık güzel bir çekiş olmuş açıkcası
    Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.