Bildirim
Ea Access Hakkinda
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
üyeliğin bitene kadar oynayabilirsin,vaulttaki oyunlarin hepsini oynayabilirsin istedigin kadar ama uyeligin bitene kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de vault taki oyunlar geri siliniyormu ? Ana konusunda NFS in geri kaldırıldığı söylenmiş.
Vault da bulunanlar üyelik sonuna kadar senin hatta bf 1 fifa 17 gibi vaulta eklenmemiş oyunları da oyunici 10 saat deneyebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: TheYaZaMaZ
Bir de vault taki oyunlar geri siliniyormu ? Ana konusunda NFS in geri kaldırıldığı söylenmiş.
Tr Store da nfs 2015 kaldirildi, mass effect 1 eklenmedi ama konsolun bölgesini Us yaparsaniz indirebilirsiniz.
Nfs2015 neden kalktı ki
Emin misiniz kaldırıldığına ?
Bugün Ea Access üyeliği almayı düşünüyordum bir yıllık olarak.
İlk indireceğim oyun Nfs 2015 olacaktı.
Kötü oldu bu eğer doğruysa -
Konsolu açınca bakarım ama başka bakan varsa teyit edebilir ben daha önce bitirmiştim
Siteden bakınca yanına fiyat ibaresi koymuşlar hatırlamıyorum şuan kaç para olduğunu ama galiba kalkmış.
Üye olmadığım için sizin gibi menüden bakamıyorum ama uygun olduğunuz da cevaplarsanız sevinirim. :)
TR Store'dan bazı oyunları kaldırıyorlar sinir oluyorum. Ne saçma bir olay. -
bu ea access sadece one da gecerli sanırım 360 da kullanamıyoruz herhalde..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X