ben basliyorum izninizle son tyt= 81.5 son ayt=54 hedef=7k < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ea cılar kac net yapiyonuz la bide hedef yazin
-
-
hocam hedef ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60-65 tyt
40-55 ayt
Hedefim aytyi 50-60 civari yapmak 25 edb-sos 15-25 mat yapiom
Hedef yok neresi gelirse
108-115 tyt
77-80 ayt
hedef: 5k
odtu iibf bolumlerinden herhangi biri
95-105 / 65-75 1k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka saydan mi gectin anlatsana hikayeni 4 sene hazirlanmissin oyle okudum helal valla
Ben de merak ediyorum
65-70 tyt 30 ayt hedef ilk 100 bine girsek yeter bu sene
-
kanka benim hikaye biraz ilginç:D 12. sınıfta çalışmadım kurumsal denemelerdeki sonuçlarım kötü gelince çünkü aptal bir ergen olduğum için egom zedelendi, nispeten iyi bir anadolu lisesinde olunca kendime yediremedim. hem tmden hem mfden 6 haneli bir sonuç yaptım. sonra 2020'de, mezun senemde eşekler gibi çalıştım ve tmde 5500 yaptım, bilkent grafik tasarım istiyordum. onun da o dönemki sıralaması 7500'dü. ailemin maddi durumu başka bir ilde burssuz karşılayacak kadar iyi değildi ki zaten sadece annemle yaşıyorum ve o da çalışmıyor, şöyle düşünün ki mezuna kalsam değil kitap almak, fotokopi çektirecek param yok. tercihlerime bilkent grafik tasarımdan sonra "eğer grafik tasarım tutmazsa bilkent bursuyla sınava hazırlanırım" diyerek altına bilkent iç mimarlık da yazdım. 2019'da 7500 sıralaması olan bölüm bahtsız bedevi olduğum için 4500'e çekti. daha sonra ağladım zırladım tabii ama 1 sene hazırlık okudum, para biriktirdim, laptop aldım. şimdi obpm düzeldiği için bu sene deneyebiliyorum ancak. normalde mf başlamıştım ve matematiğim ve fiziğim iyi olduğu için işler benim tarafımda iyi de gidiyordu ama üniversite okumak ve aynı zamanda burs alabilmek için derece için çabalamak beni çok yıprattı, aralık ayağında ayağımı kırıp üniversiteden eve dönmeye çalışınca da 1 ay gibi bir zaman kaybettim o dönem yaşanan sorunlar sebebiyle, eşit ağırlığa geçtim ben de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 11 Mayıs 2022; 14:19:20 >
-
uzuldum be kanka merak etme bu sene bounlu olacaksin:)
Tyt bayağıdır çözmüyorum. Sanırım 95 dolaylarındadır.
Ayt ise 65 civarında. Hedef ilk 1k
55-60 tyt
25-30 ayt
hedef 100k 12.sınıfım
-
tyt 80-85
ayt 55-60 hedef 5k
-
netler ayni msu kac k yaptin
Tyt 80-85
Ayt 55-60(işler 2'yi çözdüm bugun 57 geldi)
İstanbul hukuk
90 65 galiba netlerim hedef 1k
Son tyt deneme 85 net ( 345 )
Ayt denemesi çözmüyorum branş çözüyorum edb sos 1 de edb 21 fln sos 1 de 13 geliyor 34 matematikte 34 33 geliyor 65 70 arası net vardır
Geç gördüm hocam kusura bakmayın. Genelde 47k, ea da 37k geldi
-
heyt be tokatlamışsın beni aksodhqodis 70k benim ki kanka 75 net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- asistan doktor maaşı 2024
- tıp dışı meslek mensupları için tus kontenjanları
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X