Şimdi Ara

EA çıyım sınava sayısal dan girmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben lise -3 e giden fen hakında bilgisi (fizik kimye biyoloji ) sıfır denecek kadar az biriyim çalışırsam herşeyi yapabileceğime inancım tamdır. EA okuyorum artık bu saaten sonra sayısala geçiş yapmak aşırı tehlikeli bir olacağından sınava sayısal dan girmeyi planlıyorum.yaz döneminde fen e çalışıp yapabildiğimi görürsem sınava sayısaldan girmeyi planlıyorum. ve biliyorsunuzki geçenlerde bnm işime çok gelen birşey oldu alan dışı tercihlerdeki puan uçurumu çok azaltıldı.bu durumda bu işten (puan olarak) kaybım nasıl ve ne kadar olacaktır bunu anlayan biri açıklarsa sevinirim. EN azından ilk sene denemeye değmez mi ?

Arkadaşlar sizden bu soruyu istemesenizde cvplamanızı rica ediyorum çünkü biliyorsunuzki bu bir hayat memat meselesi bu bnm hamal mı olacağımı yada ii geliri olan bir adam mı olacağımı belirleyen çok çok çok önemli birşey rica ediyorum iki kelimelik yazıdan kaçınmayın.Helede bu yollardan geçmiş büyüklerimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs-okan -- 9 Mayıs 2011; 1:08:15 >

• bak arkadaşım yazın fen çalışmak(diğerlerini yanında) kendi alanında da ciddi anlamda yarar getirecektir gelelim senin sorduğun soruya tercihlerdeki alan dışı seçimler için puan hesabı yapmana gerek yok bahsettğin gibi artık uçurum yok öyle çok fazla bir fark da yok.evet birinci bölümde çalışırsan feni yapabilirsin ama hangi meslek istediğini de açıklaman gerekiyor ve son olarak sen hamallık ve ya iyi para kazanmak demişsin ne olursa olsun hayatın ölçütünü para olarak düşünme meslek hayatında geçireceğin 25 -30 seneyi(yani hayatının yaklaşık%60 ını)hiç zenginlik karşılayamaz anladın mı bu yüzden istediğin işi düzgün yap hamallık yapacak olsan bile en iyisi ol ve sen kendine inanıyorsan bir sorun çıkmayacaktır..başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs-okan

ben lise -3 e giden fen hakında bilgisi (fizik kimye biyoloji ) sıfır denecek kadar az biriyim çalışırsam herşeyi yapabileceğime inancım tamdır. EA okuyorum artık bu saaten sonra sayısala geçiş yapmak aşırı tehlikeli bir iş olacağından sınava sayısal dan girmeyi planlıyorum.yaz döneminde fen e çalışıp yapabildiğimi görürsem sınava sayısaldan girmeyi planlıyorum. ve biliyorsunuzki geçenlerde bnm işime çok gelen birşey oldu alan dışı tercihlerdeki puan uçurumu çok azaltıldı.bu durumda bu işten (puan olarak) kaybım nasıl ve ne kadar olacaktır bunu anlayan biri açıklarsa sevinirim. EN azından ilk sene denemeye değmez mi ?

Arkadaşlar sizden bu soruyu istemesenizde cvplamanızı rica ediyorum çünkü biliyorsunuzki bu bir hayat memat meselesi bu bnm hamal mı olacağımı yada ii geliri olan bir adam mı olacağımı belirleyen çok çok çok önemli birşey rica ediyorum iki kelimelik yazıdan kaçınmayın.Helede bu yollardan geçmiş büyüklerimiz.

Hayal falan değildir arkadaşım, insan isterse neler neler yapar. Bence yaz döneminde adam akıllı orta seviyede fizik kimya biyoloji ygs lys soru bankaları ve konu anlatımları (Biyoloji birazcık ağır olduğundan ayrıntılı anlatacak bir kitap al mesela esen konu anlatımlı, birey soru bankası gibi) al. Yaz boyunca Korfez video, ztv gibi sitelerden eksiksiz calıs. Bir ve iki fenini bitirmeni öneriyorum. Sonra sürekli soru çöz tüm sene boyunca. Sürekli çöz. Bi bırakırsan unutur gidersin. Ve kesinlikle Video çözümlü denemelerden al. Yapamadıklarına bakman için çok rahat olur. İnternetten bulabildiğin kadar denemelerin ygs lys fen kısmını çöz, çözemediklerini videolardan dinle. (pi analitikle güvenderin lys ygs denemeleri falan var nette)

Ygs de zaten Fen bölümünü yaparsın. İş Lys de de EA ve Say gir. İkinci seneye bırakmıs birisinin tavsiyesidir bu; İlk senenden bitir bu işi. Kendi alanını da asla ihmal etme. Fen calıstığın gibi Edebiyatta calıs. Bak arkadaşım yapamadığın zaman üzülme.

Şöyle düşün yapamadığın zaman (özellikle fiziği) suyun içinde taş üstüne taş koyuyormus gibi düşün. Taşlar bi süre sonra suyun üstüne cıkar. Fizikte bunun gibidir. Birleştirdikçe yaparsın. Ve sana sunu diyorum ki; Gerçekten kolay. Nasıl bakarsan öyle görürsün. İlk senenden hallet. Ölümüne çalış, yardır bitir bu işi. Ygs kötü geçerse de sakın bırakıyım deme kafanı kırarım, aynı hatayı yapma. Lys i çalış ölümüne çalış bitir ilk senenden. Sakın yazı boş geçirme ayrıca. ;) Kolay gele.

• alan dışı bende sayıcalcı makıne mezunuyum. bilgisayar bolumu seçerken LYS girme zorunlugum varmı? varsa hangı oturumlara gırmelıyım ? sayısalcıyım ve sayısal bolum dışı secicegim için yardım lazım. yoksa sayısalcıların sözel yada ea dan gırerkenmı LYS şartı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

alan dışı bende sayıcalcı makıne mezunuyum. bilgisayar bolumu seçerken LYS girme zorunlugum varmı? varsa hangı oturumlara gırmelıyım ? sayısalcıyım ve sayısal bolum dışı secicegim için yardım lazım. yoksa sayısalcıların sözel yada ea dan gırerkenmı LYS şartı var?

Tercih etmek istediğin bölüm hangi puan türüyle öğrenci alıyorsa o puan türünü ilgilendiren sınavlara gireceksin.

YGS-1 ve YGS-2 puan türü için sadece YGS yeterli, çıkış alanın ne olursa olsun. MF puan türleri için de YGS'den sonra LYS-1 ve LYS-2 şart, çıkış alanın ne olursa olsun.

• o zaman ygs1-2 alıyorsa bilgisayar bölümleri girmeme gerek yok. çok saol yani 2. ek üniversite için dusunuyordumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.