Şimdi Ara

EA Live Chat Bizi Arayın Dedi. ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Battlelog hesabımdaki E-mail adresimi değiştirmek için live chat'a bağlandım.(bulana kadar canım çıktı)Maria diye bi bayan çıktı oda bayandı heralde. Yazdım E-mailimi değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz. Bayan numara verdi dedi bu numarayı arayın. Bende dedim İngilizce bilmiyorum nasıl konuşucam. Türkçe konuşan yetkilimiz var dediler.

şimdi beyler benim sorunumun çözülmesi için bu numara üzerinden iletişime geçmem lazımmış. Birde numara verdiler sanki vergi sicil numarası 500 tane sayı var. Ben o numarayı ararsam ay sonu evde katliam çıkar birde bekletirler beni oooo.

Ne yapmam lazım.

• aynı olayı bende yapmak istiyorum bi kere live chat ile görüştüm tam derdimi anlatamadım tekrar deniyeceğim bakalım banada ara diyeceklermi.Bu arada arayıp görüşüsen buraya yaz ne şekilde hallettiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

aynı olayı bende yapmak istiyorum bi kere live chat ile görüştüm tam derdimi anlatamadım tekrar deniyeceğim bakalım banada ara diyeceklermi.Bu arada arayıp görüşüsen buraya yaz ne şekilde hallettiğini

Hocam heralde arayamıcam en az 10 dk lik bi görüşme olur buda faturaya kim bilir ne kadar yansır.
  • Up beyler bi akıl verin ne yapıcam ?
  • Çaldır kapat
  • Beyler bi adam akıllı yardım edecek yok mu. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

Beyler bi adam akıllı yardım edecek yok mu. ?

ödemeli at
  • konuyu sivri zekalılar bastı bi allahın kulu adam akıllı cevap vermedi.
  • skype vb. programlarla arada. 3-5 tl'li kredi yükle daha ucuza gelir.
  • Başka bir çözümü yok sanırım. En azından yapılan basit esprilerden bunu anlıyoruz. Ne kadar fazla fatura gelebilir ki ? Normal de çok mu fazla kullanılıyor telefon. Ara gitsin.
    Ayrıca fatura dökümü falan diye kontrol ediyorlar mı sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Başka bir çözümü yok sanırım. En azından yapılan basit esprilerden bunu anlıyoruz. Ne kadar fazla fatura gelebilir ki ? Normal de çok mu fazla kullanılıyor telefon. Ara gitsin.

Arkadaşların yaptığı "espri"(?) sağolsun forumdan soğuttu beni.
    Fatura kontrolü sorun değilde şimdi ben ea live chat'de bağlanırken bile yarım saat bekledim. Şimdi bunlar beni bekletirler yarım saat ooo mıçtık. Ama yarın büyük ihtimal arıcam sabit hat'dan inşallah ay sonu sonu facia olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

Başka bir çözümü yok sanırım. En azından yapılan basit esprilerden bunu anlıyoruz. Ne kadar fazla fatura gelebilir ki ? Normal de çok mu fazla kullanılıyor telefon. Ara gitsin.

Arkadaşların yaptığı "espri"(?) sağolsun forumdan soğuttu beni.
    Fatura kontrolü sorun değilde şimdi ben ea live chat'de bağlanırken bile yarım saat bekledim. Şimdi bunlar beni bekletirler yarım saat ooo mıçtık. Ama yarın büyük ihtimal arıcam sabit hat'dan inşallah ay sonu sonu facia olmaz.

Yani bir arama uzun sürse bile ne kadar fatura gelebilir ki ? Tamam yurt dışı fazla yazıyor biliyorum ama tek bir arama bence çok ta abes bir fatura gelmez.

• Numara 1-866-543-5435 ise Amerika numarasıdır ve Türkiye saatiyle 15:00 de açılmaktadır.Amerika saatiyle sabah 7 oluyor.Türkiye saatiyle daha geç bir vakitte ararsan 25-30 dakika kadar bekleyebilirsin.Telefonundan arama voip vb programlarla ara.

Edit: Numara ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 1 Şubat 2013; 11:47:46 >
  • Live chat online iken yakalamışsın o da bir başarı. ben hiç denk gelmiyorum hep mail seçeneği oluyor veya hepsi kapalı oluyor...
  • Canlı desteği aramak isteyenler Skype üzerinden arasınlar.Ücretsiz aranıyor.Dün keşfettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicee

Beyler Battlelog hesabımdaki E-mail adresimi değiştirmek için live chat'a bağlandım.(bulana kadar canım çıktı)Maria diye bi bayan çıktı oda bayandı heralde. Yazdım E-mailimi değiştirmek istiyorum yardımcı olur musunuz. Bayan numara verdi dedi bu numarayı arayın. Bende dedim İngilizce bilmiyorum nasıl konuşucam. Türkçe konuşan yetkilimiz var dediler.

şimdi beyler benim sorunumun çözülmesi için bu numara üzerinden iletişime geçmem lazımmış. Birde numara verdiler sanki vergi sicil numarası 500 tane sayı var. Ben o numarayı ararsam ay sonu evde katliam çıkar birde bekletirler beni oooo.

Ne yapmam lazım.

Link atarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha amerika aranır mı .30 liralık oyun için kaç yüz lira telefon faturası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz arayın fakiriz deseydin allahın belaları önce pinglerimizi düzeltin birde türk eleman almışlar
  • Hocam neyin linkini aayım anlamadım. ? Hafiften bi hort yaptında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicee

Hocam neyin linkini aayım anlamadım. ? Hafiften bi hort yaptında.

Ea live chat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.