Şimdi Ara

EA SPORTS ırkçılık yapıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIFA 12 online da 1. ligdeyim ve her şeye rağmen direniyorum, momentum olsun buglar olsun vs. ama ne zaman karşıma bir ingiliz takımı çıksa yeniliyorum, artık ingiliz takımını gördüğüm an oyundan çıkıyorum, ingiliz takımlarıyla yaptığım maçlarda mutlaka 1 kırmızı ve 1 penaltı veriliyor aleyhime ve oyuncularım güçlerinin altında performans veriyorlar hele bazen boş kaleye gol kaçırmalar ayağı takılmalar felan olmuyor mu sinirden yere yumruk atıyorum yetti artık, IRKÇISIN EA SPORTS!

Edit: Birde "HastasiyizDede86" nickli oyuncu hile yaptı oyunda, nereye şikayet edebilirim hesabı kapansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovadogs -- 23 Mayıs 2012; 23:02:51 >

• Sakin ol oyun bu
  • tamam
  • Roma'yla yenilirsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Roma'yla yenilirsin tabi.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunun yenilirsini yok, 1. division'dayım fakat ingiliz takımlarına karşı şu ana kadar 1 yada 2 galibiyetim var anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hahhahaha guldum baya.
    Dostum seninki psikolojik ister istemez bi ara tesadufen ingiliz takimlarina yenilmissindir aklinda oyle kaldigi icin boyle dusunuyosundur? Direk ea ya mi laf atalim?

• ulan seni hiç unutmuyorum dedeleri koymuştun bizde yemiştik üstünede cezada almamıştın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Ben fifa 11 de real ile her ingiliz takımına yenilirdim. Öyle böyle değil, en küçüğünden en büyüğüne. Üstteki arkadaşın dediği gibi sorun pskolojik. Sen resmen yenilme kod adıyla çıkıyorsun sahaya.

Hocam yalnız ben nasıl motive olursam olayım bir şekilde maç gidiyor elden dış güçlerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

ulan seni hiç unutmuyorum dedeleri koymuştun bizde yemiştik üstünede cezada almamıştın..

kusura bakma kafam kıyaktı şimdi aklıma geldi de salakça bir şey yapmışım gerçekten özür dilerim, evet ceza almamıştım
  • sen bi cod oyna
    gozun irkcilik gorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: çay

sen bi cod oyna
    gozun irkcilik gorsun

Rus havaalanı bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Ben fifa 11 de real ile her ingiliz takımına yenilirdim. Öyle böyle değil, en küçüğünden en büyüğüne. Üstteki arkadaşın dediği gibi sorun pskolojik. Sen resmen yenilme kod adıyla çıkıyorsun sahaya.

Aynen oyle raeal ile bende yeniliyom hep ama manchasterla galibiyet oranim cok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 23 Mayıs 2012; 23:17:47 >
  • Spurs
  • yıl 2012 olmuş hala fifa oynayanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: London_44

quote:

+1

Konu-İmza-Mesaj
  • EA Sports bir açıklamasında, FIFA'yı yaparken English Premier League' den esinlenerek yaptıklarını söylemişti. Ki, öyle bencede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: areyoujealousme?

yıl 2012 olmuş hala fifa oynayanlar var

sen mario oynuyosun herhalde.
  • Konu hort ırkçılığın alasını yapıyor oç ları sabah sabah FC mobilede ayarim kaçtı bu kadar kahpe çocukluğu hiçbir oyunda görmedim Allah belami versinki saymakla bitmez 7 8 rahat atacağım adamlardan 3 4 yiyorum kale önünde iki kişi kalmışım pas atiyorum yerden hafif kısa tık ile anasının am...naa kadar taca vuruyor bu kadar şerefsizlik olmaz bide basında çıkmışlar ırkçılığa karşıyız diye şov yapıyorlar yalandan kanını toprağını memleketini ziktimlerim Kur'an çarpsın savaş çıksın diye dua ediyorum artık ne tarih ne ambargo hiçbirşey umrumda değil sırf bu ea gamese kinim yüzünden çok sıkacam kafalarına çok kelle alıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.