bu sene bu sıralamayı yaparak boğaziçi işletme bölümüne yerleştim ve hazırlık öğrencisiyim. fakat pişman olduğum için bölüm değiştirmek istiyorum. ben bu puanla istediğim hukuk bölümüne geçebilir miyim? ya da 40 bin olan sayısal sıralamamla 50 binlik bir mühendisliğe yatay geçiş yapabilir miyim? merkezi yatay geçişle ilgili bilgilere ulaşamadım. nerelere bakmalıyım? not: kararımın nedenini sormanıza gerek yok. sadece iibf furyası diye böyle bir şeye atıldım fakat bulunduğum konum, kulüplerin yapmacıklıkları ve ortam beni hiç sarmadı ve tatmin etmedi. bu bölümden sonra başıma gelecek şaşaalı hayat yerine daha sefil bir hayatı tercih ederim. DÜZENLEME: öncelikle destekleriniz için teşekkür ederim. benim buradaki sorunum okuldan bağımsız, bölüm ve genel olarak iyi üniversitelerle ilgili. koça da sabancıya da bilkente de odtüye de gitsem sanırım aynı şeyi yaşayacaktım. sorun şu ki insanlar gerçekten fazlasıyla kötü evrilmiş, duygularını kaybetmiş durumda. günümüzün evrildiği noktadan zaten rahatsızken dolandırıcı girişimcilerin arasına girmeyi ben tercih ettim, hata tamamen benim. ama fark ettim ki ben böyle ''İYİ'' ve ''YÜKSEK PRESTİJLİ'' okullarda okumak yerine daha sakin bir yerde okumak istiyorum, derdim de biraz bu. Sıralamam kötü olsa neredeyse daha rahat ederdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fransizlarbensizlamam -- 19 Ekim 2020; 17:42:35 > |
ea türkiye 450.si
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
öne çıkarır mısınız yardıma ihtiyacım var. bahar dönemi için düşünüyorum yani 2. dönem için
-
İlk defa böyle bir olay gördüm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben de ilk defa böylesini gördüm, öne çıkardım takipteyim hocam sormayın demişsiniz ama kulüpler konusunda konuşmak ister misiniz acaba yapmacık derken nasıl yapmacıklık ? Ben de boğaziçi hedefliyorum da
-
hocam 50binlik sayısal bölümü için boğaziçi işletmeyi bırakmanız çok saçma olur bence
-
kanka bu kafayla gideceğin yeri de beğenmezsin muhtemelen
-
Hocam 50 Binlik mühendislik için boğaziçi işletme gibi etiket bir bölüm bırakılır mı allah aşkına. Zaten ilerde işletmeden mezun olunca bir sürü alanda çalışabilirsiniz illa tatmin eden olur. Bankacılık, Finans, Danışmanlık, Reklamcılık, Pazarlama
-
şöyle diyeyim ben sıralamayı biraz istemsiz bu kadar yüksek yaptım. gerçekten çok iyi bir yerde okuma hedefim yoktu. o yüzden sayısal bölümünün beni daha mutlu edeceği görüşündeyim
-
sıkıntı da o etiket biraderim. yatıyorsun kalkıyorsun tek duyduğun saçmalık ''network''. bu insanların dini imanı neredeyse kör olmuş, üstüme değil bunu demek ama gördüğüm kadarıyla böyle özetleyebilirim. tercih yaparken pek alternatifim yoktu en büyük hatayı eşit ağırlık seçerek yaptığımı yıllar sonra fark ettim. o yüzden şu an dönmenin peşindeyim
-
kanka sabancıya geç ordan mühendislik okursun herhalde yatay geçişte oluyor mu bu muhabbet bilmiyorum da
daha yüz yüze başlamadan hemen bu moda geçmen şaşırttı beni çok hızlı karar veriyorsun tekrar düşün bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 18 Ekim 2020; 22:5:41 > -
50k ile gideceğin sayısal bölümde boğaziçi kalitesinin binde birini bulamazsın. Hukuk istiyorsan mantıklı olabilir ama yine de iyi düşün
kafamda karşı olduğum şey işletme bölümü olabilir ve bunu içine düşene kadar fark etmemek benim hatam. daha öncesinde de düşünmüştüm ama hukuk bölümüne de sıcak bakmayınca tercihim böyle oldu
-
Hocam aklınızda sanırsam kesin bir bölüm yok. Ben böyle bir durumda olsam hazırlık ve YKS'yi beraber götürmeye çalışır, kırıkla Sabancı hedeflerdim. Sabancı'da ikinci sınıfta bölüm seçiliyor, o zamana kadar hangi bölümü istediğimi kesinleştirmeye çalışırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 18 Ekim 2020; 22:11:54 > -
Bahar donemi gecemezsin.Ama bu sene sonunda puaninin tuttugu ankara hukuk,istanbul hukuk gibi yerlere gecebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ozellere burslu gecis olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende şimdi öğrendim. Konu sahibi yanlış bilgi verdiğim için kusura bakmasın bir daha daha dikkatli olacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviolanYedigün -- 18 Ekim 2020; 21:33:37 > -
yazik olmus ya
tercih doneminin de ne kadar kritik olduğunun kaniti
hala buyuk bir cogunluk anlik kafayla yapiyor gercekten bu tercihleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 18 Ekim 2020; 22:52:15 >
İühf'e geç. Çok öğrenci var ilk 1000'den yazan.
kanka sabancıya geç ordan mühendislik okursun herhalde yatay geçişte oluyor mu bu muhabbet bilmiyorum da daha yüz yüze başlamadan hemen bu moda geçmen şaşırttı beni çok hızlı karar veriyorsun tekrar düşün bence |
hocam 50binlik sayısal bölümü için boğaziçi işletmeyi bırakmanız çok saçma olur bence |
yazik olmus ya
tercih doneminin de ne kadar kritik olduğunun kaniti hala buyuk bir cogunluk anlik kafayla yapiyor gercekten bu tercihleri |
sıkıntı da o etiket biraderim. yatıyorsun kalkıyorsun tek duyduğun saçmalık ''network''. bu insanların dini imanı neredeyse kör olmuş, üstüme değil bunu demek ama gördüğüm kadarıyla böyle özetleyebilirim. tercih yaparken pek alternatifim yoktu en büyük hatayı eşit ağırlık seçerek yaptığımı yıllar sonra fark ettim. o yüzden şu an dönmenin peşindeyim |
Hocam 50 Binlik mühendislik için boğaziçi işletme gibi etiket bir bölüm bırakılır mı allah aşkına. Zaten ilerde işletmeden mezun olunca bir sürü alanda çalışabilirsiniz illa tatmin eden olur. Bankacılık, Finans, Danışmanlık, Reklamcılık, Pazarlama |
ozellere burslu gecis olmuyor |
Benzer içerikler
- nitelik yayınları zorluk derecesi
- savunma sanayi maaşları
- eskiden lise kaç yıldı
- mert yiğit yıldız
- iki noktadan sonra tırnak gelir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X