Şimdi Ara

Earpod Kicklerde Cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kicki gerçekten derin olan bazı müziklerde, mesela deadmau5 where is here gibi, sol tarafta kicklerde çok küçük bir cızırtı yapıyor, ve beni rahatsız etti bu durum ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 31 Temmuz 2015; 12:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce vurdum birkaç kere parmakla çok sert olmamakla birlikte, sorun kalmadı ancak buna ne sebep ne olmuş olabilir?

Not: az önce yine oldu yine aynı şekil yaptım yine düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu an aynı problemi sağ kulakta yaşıyorum ve genelde kicklerin yoğun olduğu şarkılar dinliyorum çok sinir bozucu. Ciddi ciddi bass içeren yerlerde sağ cızırtı yapıyor. kulak pamuğuyla kuru bir şekilde biraz silmeyi denedim olmadı. dediğin gibi vurdum çok az etki etti. bir de bir yerde okumuştum manyetiği oynar hortum gibi çekin diye onu yaptım o da az işe yaradı. Nasıl çözdün problemi? Hortlattım ama kusura kalma artık.
  • thenewbie kullanıcısına yanıt
    Hocam o kulaklık pert oldu, parçalandı, yeni kulaklık kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam hocam çok teşekkürler. Ben de genelde bass şarkılar dinleyince sinir oldum biraz. Kulaklık da çok yeni üstelik bir ay olmadı. Islak mendille temizlemiştim ondan mı acaba diye düşünüyorum ama sanmıyorum.
    O cızırtının nedeni, kulaklıktaki ince bir yapışkanın gevşeyip ses çıkan yere çarpmasından kaynaklanıyor.

• ovv, çözümü var mıdır biliyor musunuz? şu nefesle vakumlama işini biraz daha deneyeceğim olmadı kolonya ve kürdan ya da kulak pamuğu ile bir temizlemek istiyorum ancak iyice içine etmek de şu an hiç ilgimi çekmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi cızırtı yapıyor!
    13 yıl önce açıldı
    CIZIRTI SESİ: BOSE COMPANION 50
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu kulaklıkların ön ızgarasını sökün, dünya varmış diyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewbie

ovv, çözümü var mıdır biliyor musunuz? şu nefesle vakumlama işini biraz daha deneyeceğim olmadı kolonya ve kürdan ya da kulak pamuğu ile bir temizlemek istiyorum ancak iyice içine etmek de şu an hiç ilgimi çekmiyor.

ben bir kere bu şekilde farklı bir earpods u bozmuştum :/
  • transverse T kullanıcısına yanıt
    hocam daha 1 ay olmadı alalı servise göndericem hiç risk etmek istemiyorum.
  • ben en iyisi direk servise göndereyim birkaç kere de vuruyorum arada dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenewbie

hocam daha 1 ay olmadı alalı servise göndericem hiç risk etmek istemiyorum.

aynen hocam en garantisi en iyisi, telefon ile aldıysanız kutu içi tamamen 2 yıl biliyorsunuzdur zaten, bazı servisler kulaklık garanti dışı vs derlerse kanunsal olarak böyle bir şeyin olmadığını, başka servislerin aldığını söylersiniz, biz Apple sitesindeki garanti açıklamalarını okutturmuştuk, o şekilde sıfırı gelmişti
  • hocam bu çok iyi oldu söylediğiniz ben internetten bölgemdeki servisleri bulayım sıkıntı çıkarsa kullanırız çok teşekkür ediyorum. Telefonla almadım ayrı aldım ama garantisi var içinde kutuyla birlikte.
    O zaman hiçbir bahaneleri yok zaten :)

• yalnız kullanıcı hatası demelerinden yine de korkuyorum çünkü sennheiser'da yaşadım yakında bir daha servise vereceğim. Doğrusu kullanıcı hatası olduğunu hala sanmıyorum çok bass seslerde bazen sol kulak bile cızırdıyor.
    Hocam ben temizlerken sorun çıkmasına rağmen değiştirdiler. Problem olacağını sanmıyorum.

• Tamam çooook teşekkürler. Servise verirsem eğer sonucu sizinle paylaşacağım. :) keep rocking
  • aynısı benim sol kulaklığımın başına geldi, kulaklık kondisyon bakımından ilk günkü gibi. bir ara gidip değiştireceğim.
  • airpods dediğiniz kulaklık ses kalitesi anlamında vasatında vasatı bir cihaz maalesef

yüksek performans beklememek gerekiyor

kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız şunlardan birini tavsiye ederim

http://www.shure.com/americas/products/earphones/se-earphones/se846-sound-isolating-earphones-state-of-the-art

https://www.etymotic.com/consumer/earphones/er4-new.html

https://www.akg.com/Headphones/Over-ear%20%26%20On-ear/AKG+N40.html

https://www.optoma.co.uk/audioproduct/hem6

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.