Şimdi Ara

EarPods Sol Taraftan Yarım Ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temizledim filan baya ama fayda etmedi, ne yapabilirim?
    Bazen kickleri cızırtılı vuruyor ama her zaman değil. Bassın azalışı fark ediliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben aynı sebepten 3 kulaklık değiştirdim. Benim sorunum tizler çalışmıyordu sadece basslar çalışıyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke önce şöyle bir foruma baksaydın bu konu çokça açıldı ama gene de yardım edeyim earpods'lar su geçirmiyolar eline hafif kolonyağı ile ıslanmış pamuk al ve hoparlör çevresine biraz sür sonra yaklaşık 20-25 saniye bekle ve üfür içine doğru (çok şiddetli yapma ama) %80 lik br artış alıcağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniltuna30

Keşke önce şöyle bir foruma baksaydın bu konu çokça açıldı ama gene de yardım edeyim earpods'lar su geçirmiyolar eline hafif kolonyağı ile ıslanmış pamuk al ve hoparlör çevresine biraz sür sonra yaklaşık 20-25 saniye bekle ve üfür içine doğru (çok şiddetli yapma ama) %80 lik br artış alıcağını düşünüyorum

Kaç defa yaptım onu zaten. Daha kötü oldu. Acaba basınçlı üfledim ondan mı bu kadar kötü oldu durumu onu düşünüyorum (diğer mefta earpodsumda kaç defa basınçlı üflememe rağmen (kolonya ve alkol ile kaç kez yaptım hatırlamıyorum) sıkıntı yoktu, sonra kırıldı) .
    Acaba garantiye versem kulaklığı kabul görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 17 Temmuz 2016; 3:49:06 >

• Anladım evet dediğin gibi çok üflediysen problem olmuş olabilir garanti earpods lar konusunda çok esnek hemen değiştiriyorlar o çantası elindedir heralde plastik  logosu olan onla beraber faturası ile garantiye ver max 14 gün içerisinde yenisini gönderiyorlar daha önce başıma geldi ve göndermiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniltuna30

Anladım evet dediğin gibi çok üflediysen problem olmuş olabilir garanti earpods lar konusunda çok esnek hemen değiştiriyorlar o çantası elindedir heralde plastik  logosu olan onla beraber faturası ile garantiye ver max 14 gün içerisinde yenisini gönderiyorlar daha önce başıma geldi ve göndermiştim

Teşekkür ederim hocam.
  • başka kulaklıktan denediysen aynı şey devam ediyorsa benim telefon da bu sebepten değiştirilmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

başka kulaklıktan denediysen aynı şey devam ediyorsa benim telefon da bu sebepten değiştirilmişti

Sorun kulaklık hocam, onun değişmesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.