Şimdi Ara

East ranked oyunları hakkında bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler artık bıktım westin elo oyunlarından. troll pick falan sık olmuyor. ama bütün takım genelde oyuna yeni başlamış gibi oynuyor.Zaten genelde oyun ya banko lose yada banko win oluyor onun dışında şöyle bi durum oluyor. Yani insan anlayamıyor 9-0 vayne ile oynuyorum. TOP ve mid feedliyor ''ahaha noob taşıyamıyor''diyorsanız adamların hepsi bana girince zaten 1 saniyede ölüyorum. mid aynı skorla oynuyorum bu sefer bot feedliyor. hadi herşey dengeli gidiyor. adam ad carry basedeyken 5 vs 1 giriyor yine kaybediyoruz. 1800 elodan 1500 e indim. neden hep bana denk geliyor olabilir ?

• sen çok yanlış geldin gardaş
  • Hosgeldin harun abi ozlettin valla:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matözürlütipiksözelci

beyler artık bıktım westin elo oyunlarından. troll pick falan sık olmuyor. ama bütün takım genelde oyuna yeni başlamış gibi oynuyor.Zaten genelde oyun ya banko lose yada banko win oluyor onun dışında şöyle bi durum oluyor. Yani insan anlayamıyor 9-0 vayne ile oynuyorum. TOP ve mid feedliyor ''ahaha noob taşıyamıyor''diyorsanız adamların hepsi bana girince zaten 1 saniyede ölüyorum. mid aynı skorla oynuyorum bu sefer bot feedliyor. hadi herşey dengeli gidiyor. adam ad carry basedeyken 5 vs 1 giriyor yine kaybediyoruz. 1800 elodan 1500 e indim. neden hep bana denk geliyor olabilir ?

paragrafın sadece %50 sini anladım desem yalan olmaz bir insan yabancı sözcüklerle türkçeyi ancak böyle konuşabilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

quote:

Orijinalden alıntı: matözürlütipiksözelci

beyler artık bıktım westin elo oyunlarından. troll pick falan sık olmuyor. ama bütün takım genelde oyuna yeni başlamış gibi oynuyor.Zaten genelde oyun ya banko lose yada banko win oluyor onun dışında şöyle bi durum oluyor. Yani insan anlayamıyor 9-0 vayne ile oynuyorum. TOP ve mid feedliyor ''ahaha noob taşıyamıyor''diyorsanız adamların hepsi bana girince zaten 1 saniyede ölüyorum. mid aynı skorla oynuyorum bu sefer bot feedliyor. hadi herşey dengeli gidiyor. adam ad carry basedeyken 5 vs 1 giriyor yine kaybediyoruz. 1800 elodan 1500 e indim. neden hep bana denk geliyor olabilir ?

paragrafın sadece %50 sini anladım desem yalan olmaz bir insan yabancı sözcüklerle türkçeyi ancak böyle konuşabilir sanırım

Anlama oranının terimlerle alakası yok. Adam cümle kurmayı, noktalama işaretlerini kullanmayı bilmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.