Şimdi Ara

Easytronic Astra H mi? CVT Megane 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim araçlar;

- Astra H kasa HB 1.6 benzinli easytronic şanzuman, 2011-2012 model, Essentia (+-Konfor Paket) ile
    - Megan 3 HB 1.6 benzinli CVT şanzuman 2013 model Joy paketi
    birbirine yakın fiyatlara alınabilir gibi görüyorum.

Donanım olarak Astra'da artılar var. Motorlar aşağı yukarı aynı, benzinli ve lpg uyumlu (?). Tek fark, şanzuman ve markalar.

2003 Corsa kullanmıştım daha önceden easytronic, çok iyi bir şanzuman değil haliyle ve 11 yıl öncesinin teknolojisi haliyle. Opel yıllardır bu şanzumanı kullanıyor ve 2010'dan sonra özellikle iyileştirdiğini duymuştum.
    Diğer taraftan CVT'yi Honda Jazz'dan biliyorum, performans olarak nazlı olsa da konforu harika bir şanzuman.
    An itibariyle tam otomatik Accent Era kullanıyorum.

Tercih konusunda görüşlerinizi alabilir miyim?

• Hem motoru daha uyumlu, hem daha güçlü. Hemde daha iyi şanzımanlı. Üstüne birde Daha yeni model olan megane derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra nın en belirgin + sı ses sistemi kalitesi bunun dışın da her şey için megane .
  • Megan tabiki, opele benzini çok yakar daha masraflıdır.

• Megane önde. CVT şanzımanın arıza çıkarma olasılığı daha düşük ve daha konforlu.

Bunun dışında Opel benzinli motorlarda magnezyum sübap kullanıldığı için LPG uzun vadede sorun çıkarıyor. ( 50-60.000 km)
  • Megane 4 - Astra 0

Vites ve model yılı konusunda bana da Megane cazip geliyor. Fakat diğer taraftan da Opel geneli itibariyle daha kaliteli bir his veriyor, Renault malzeme ve işçilik adına daha basit sanki?
    Bir de Astra'nın J kasasında -yeni Astra- magnezyum sübap olduğunu biliyorum ama H kasalarda yoktu diye biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbean

Megane 4 - Astra 0

Vites ve model yılı konusunda bana da Megane cazip geliyor. Fakat diğer taraftan da Opel geneli itibariyle daha kaliteli bir his veriyor, Renault malzeme ve işçilik adına daha basit sanki?
    Bir de Astra'nın J kasasında -yeni Astra- magnezyum sübap olduğunu biliyorum ama H kasalarda yoktu diye biliyorum?

Opel H kasa geneli itibariyle kaliteli falan değildir, her şekilde Megane daha üstündür emin olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra j mi Citroen C4 mü?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megane elbette. Limit nedir?
  • Megane tabiki.cvt de sorunsuz değildir ama sıkıntı çıkarma olasılığı düşüktür.

• Allah allah noldu bu foruma eskiden renault denilince peynir tenekesi her tarafı plastik onunda ötesinde o bir fransız denilirdi.bana görede megane ama 1.5 dcı.

• megan lpg uyumuda astra dan iyidir..
  • CVT nedeniyle kesinlikle megane derim.
  • Easytronic mi ? Dusunmeyin bile tabiki cvt li megane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.