arkadaslar slm sıstemı alalı 2 hafta oluo ımzamda yazılı olan sıstem ama bugun siplinter cell double agent aldım yukledım sorunsuz oyuna basladıımda texture lar yok etraf gozukmuo hatta kendımı bıle goremıorm tum ozellıklerı kapııp en dusukte acıorum acaba olur mu dıe gene bırsey fark etmıo ıslmecı cıft cekırdek bole bı sorunla alaksı yoktur sanırım bır yama veya bu sorunla ılgılı bır cozumu olan varsa yardım ederse cok sevınırım tskler sımdıden arkadaslar...
dpuble agent smartshader 3 istiyo diye biliyorum.ekran kartının samrtshader 3 özelliği var mı bak bi bende X1650 pro var sorunsuz çalışıyor
nerden bakıoz
SMARTSHADER™ HD DirectX® 9.0 Vertex Shaderları DirectX® 9.0 Uzatılmış Pixel Shaderları Multiple Render Target (MRT) desteği OPEN GL 2.0 için tam destek
demıs burda 3.0 demeıo x1900da falanda aynısı yazıo oyun yuklendıkten sora donanımlarınız tam destklıo gıbı falan bı ıbare cıkıo bıde anlamadım ben bısıı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme