Şimdi Ara

Ebay Paypal ile Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ziraat bankasından bir hesap açmayı düşünüyorum. Hesabı açsam paypala para aktarıp veya hesabı bağlayıp ebaydan alışveriş yapabilir miyim ? Sanırım kredi kartı gerekiyormuş sadece banka hesabı olmuyor mu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
    Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen arkadaş yok mu?
  • alişveriş için kredi kartı gerekli, banksa kartı sadece bakiyen varsa hesabına aktarmana sağlar
  • Hesaba aktarıp alısverıs yapabılımıyım peki ?

• Yapabilirsiniz.

• Tesekkurler

• Yapamazsiniz diye biliyorum. Hesabinizda para olsa bile yabanci site oldugu icin paypal bakiyesi degil kredi karti kullanir. Eger turk sitelerinden alisveris yaparsaniz o zaman paypal bakiyenizden ödeme yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama paypalın sitesinde okuduğum bir yazı ;
    "Banka hesabınızı PayPal hesabınıza bağladığınızda, nakit harcar gibi bankanızdan doğrudan online ödeme yapabilirsiniz. Banka hesabınızın ilişkilendirilmesi Onaylı olmanın bir parçasıdır. PayPal'da gerekli adımları tamamlayarak bir banka hesabının sahibi olduğunuzu onaylarsınız. Onaylı olma hakkında ayrıntılı bilgi alın."

diyor. Dolar yüklesem veya tlden dolara paypalda cevırsem ebaydan harcama yapamazmıyım?

• Ahmet_ilbey kullanıcısına yanıt
    Paypal mesajı

Not: Hem alıcı hem de satıcı Türkiye'de olmadıkça ödemeler PayPal bakiyesi kullanılarak Türk Lirası üzerinden yapılamaz. Bu işlem için farklı bir para birimi veya kredi kartınızı kullanmanız gerekir.
    Hocam paypal bakiyenizi sadece yurtiçi alışverişlerde kullanabilirsiniz.Size ininal kart kullanmanızı öneririm.Banka kartı gibi para yüklüyorsunuz sonra normal kredi kartı gibi kullanıyorsunuz.

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Peķi ödenek para birimi dolar ise bende bankadan dolara cevırsem tl yı olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_ilbey

Peķi ödenek para birimi dolar ise bende bankadan dolara cevırsem tl yı olmaz mı?

Paypal da para hesabınızı istediğiniz Para biriminde açabiliyorsunuz. TL hesabınızda Paypalın para dönüş sisteminden yapabilirsiniz. Piyasadan biraz yüksek oluyor.. İsterseniz Bankanızdaki dolar hesabınızdan direk aktarım yapabilirsiniz. Ben hiç banka hesabı kullanmadım. Kredi kartı ile alışveriş yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 28 Mayıs 2014; 23:29:05 >
  • Bende kredi kartı kullanamam. Banka hesabı daha mantıklı geldi. Şimdi banka hesabıma dolar yatırıp paypala aktarıp ebaydan alısverıs yapabılır mıyım ben bunu anlamadım?

Banka kartı gerekiyor sanırım. Yada ön ödemeli kart, sanal kart, enpara kart vs olabilir..

PayPal Kullanıcı Sözleşmesi Bölüm 2 (“Ödeme Gönderme”) içinde Kartların Ödeme Yöntemi Olarak Kullanılmasıyla İlgili Değişiklikler

Bölüm 2.3 aşağıdaki gibi eklenmiştir:

“2.3 Ödeme Yöntemi Olarak Kartlar. Ödeme Yöntemi olarak banka kartı, kredi kartı veya ön ödemeli bir kart ekleyerek, kartın bu Sözleşme uyarınca Ödeme Yöntemi olarak kullanılması halinde PayPal'a ilgili ücretleri tahsil etmek için söz konusu karttan sürekli otomatik çekim yapma yetkisini vermiş olursunuz. Herhangi bir kartla ilgili sürekli yetkiyi iptal etmek için Hesap Profilinizden Ödeme Yöntemi olarak belirlenmiş söz konusu kartı kaldırabilirsiniz.”
  • Yani ziraatten banka hesabı acınca o banka kartını bağlayıp alısverıs yapabılırım. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.