Şimdi Ara

EBAY Satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Çeşitli ikinci eş oto parçaları satıyorum ve yurt dışına da satmak istiyorum. Genelde ebay'de büyük bir yoğunluk var fakat ödeme sistemleri hakkında fazla bilgim yok. Ordan satış yaptığım takdirde paramı nasıl alabilirim? PayPal ile anlaşmaları varmış sanıyorum birkaç okuduğum yere göre ülkemizde de biliyorsunuz PayPal yasak. halihazırda erişebildiğim bir PayPal hesabı var ama Türk bankalarına para gönderimleri yokmuş. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler.

• ebay=paypal

onuda bizden kovdular maalesef o nedenle ebay bizim için bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal işi yaş. Farklı yollarla halletmeye çalışanlar var ama hep patlıyor paraları içerde kalıyor. Gel biz yardım edelim diyenlerde geçici hesap açıyorlar. Sonra kapanıyor. AliExpress den yasal satış yapabilirsiniz şirketiniz varsa.

• allegro olabilir avrupaya satmak için, ama tam İngilizce değil maalesef.

• Aliexpressten satış yapabilirsiniz, ürünlerinizin MENŞE/ÇIKIŞ ülkesini Turkey olarak ayarlarsanız. Ama kargo ücretleri konusunda yüksek fiyat vermek zorunda kalırsınız, ya da ücretsiz kargo derseniz, ürünlerinizin üzerine kargo fiyatı eklersiniz ama bu kez de ürünleriniz çok pahalıya gelir.
    Yine de aliexpress ile iletişime geçin, bir yol gosterirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.