Şimdi Ara

Ebay üzerinden alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ebay üzerinden cep telefonu almayı düşünüyorum.Fakat Türkiyede gümrüğe takıldığı için türkiye yerine adres olarak bulgaristandaki tanıdıklarıma yollasam ordada gümrüğe takılabilir mi ? Tecrübelilerden cevaplarınızı bekliyorum.Teşşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: altanonder

Merhaba ebay üzerinden cep telefonu almayı düşünüyorum.Fakat Türkiyede gümrüğe takıldığı için türkiye yerine adres olarak bulgaristandaki tanıdıklarıma yollasam ordada gümrüğe takılabilir mi ? Tecrübelilerden cevaplarınızı bekliyorum.Teşşekürler

Merhaba Bulgaristan schengen ülkesinde olduğu için bir sorun olmaz, yalnız türkıyeye o ürün girerse geldiği gibi geri gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastday4u -- 24 Nisan 2013; 20:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hiç öyle bi tecrübeniz oldu mu
  • quote:

peki hiç öyle bi tecrübeniz oldu mu

1 ay oldu olmadı. Bir öğretmen arkadaşımıza Almanya'dan hediye iphone 5 yollamış kayınçosu:) Haliyle kaldı gümrükte. Yurt dışından gelirken getirebilecek bir yakınınız varsa pasaport kaydıyla alıp kullanabilirsiniz. Diğer türlü sıkıntı gümrükte yine kalır.
  • ama benim dediğin durumda ürün Türkiyeye giriş yapmıyacak sadece bulgaristana gidecek ebay dan
  • quote:

ama benim dediğin durumda ürün Türkiyeye giriş yapmıyacak sadece bulgaristana gidecek ebay dan

Bulgaristan'dan Türkiye'ye eşeklerle mi sokacaksın
  • nasıl sokacağımı merak etme :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Aliexpress Alışveriş Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

ama benim dediğin durumda ürün Türkiyeye giriş yapmıyacak sadece bulgaristana gidecek ebay dan

Bulgaristan'dan Türkiye'ye eşeklerle mi sokacaksın

bulgaristan dan türkiye ye sokmakta ne var hocam ya tanıdıklar vasıtasıyla her türlü sokarsın.
  • Tamam shengen üyesi ama belki ab dışından telefonlara yasak vardır bizdeki gibi. belli mi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.