Şimdi Ara

ebay xbox controller orjinal mi ? acil cvp lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de fifa nfs vs oynamak için xbox 360 kol almayı planlıyorum. Ebay fiyatları herzamanki gibi ülkemizden daha ucuz. Türkiye ile yarı yarıya. 30 TL filan

Sizce ürün Orijinal midir ?

Ebay da bulduğum ürün bu ;http://m.ebay.com/itm/251597460447?nav=WATCHING_ACTIVE

Satıcıya orijinal mi diye sorduğumda gelen cevap ; "Hi there,
    Thanks for your email, it is an original one, and you use it to paly games, if you have any questions later, please feel free to contact us, have a good day!
    regards "

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla orjinal değil. Ön tarafında microsoft yada XBOX 360 yazması gerekiyor.
  • Resimlerde ben pek bi farklılık göremedim. Benzer ürünler yine var ebay da.
    Bkz http://m.ebay.com/itm/360811325685?nav=SEARCH

Ebay dan xbox controller almış olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• Ben dualshock 3 aldim (ps3 kolu) yan sanayii ama orjinal kadar kaliteli toplam 30 tl verdim yorumlarda iyi gerci suan kargoda ama pismanlik duyacagimi sanmiyorum.seninkine gelince resimde kablo var orjinal xbox 360 kablosuz.bilgin olsun bu orjinal deil kanimca ama en az onun kadar kaliteli ayni gorevi rahatlikla gorur sonucda

• Hem kablolu hem kablosuz 360 controller leri mevcuttur. Item description da şöyle bişey yazıyor,

notice:The controller is made by third party,not an official xbox controller

Nedir bu ? 3. Kalite filan mı oluyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_warrior

Hem kablolu hem kablosuz 360 controller leri mevcuttur. Item description da şöyle bişey yazıyor,

notice:The controller is made by third party,not an official xbox controller

Nedir bu ? 3. Kalite filan mı oluyor acaba

Orjinal degil demiş kisaca, baska bir sirket uretmis controller i ;)

• En iyisi uygun fiyata orjinal yakalamaya çalışacaz teknosa mediamarkt gibi yerlerden .

Ebay da orjinal ürün satan yer de bulamadık

• kegames yani kardeşler elektronik ten aldım bu akşam . hiç çinden minden uğraşmaya değmez. çünkü adam akıllı orjinal ürün göndereceklerini sanmıyorum. adam orjinal diyo 10 satır altına 3. kalite ürün diyo. 60 tl ' ye aldım. piyasaya göre uygun bir fiyat. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.