Şimdi Ara

ebaydan oyun alan varmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 yada xbox iki konsoldan birisini almak istiyorum ama ps3deki oyun problemi kafamı karıştırıyor oyun olayını ebaydan halletmeyi düşünüyorum ps3 alırsam ebaydan oyun getirtince kargo sorunu oluyormu ayrıca kargosu felan nekadar tutar acaba

• 6 dolar civarı kargo oluyor. Oyunları da 50 dolara alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: surur1

6 dolar civarı kargo oluyor. Oyunları da 50 dolara alırsın.

yinede pahalı ikinci elleri daha ucuz sanırım ikinci ellerde temiz olurmu bilemiyorum
  • jbone_biz (49 )
    1 $26.49 $40.49
    May-19 eBay Leave Feedback
    Call of Duty 3 (Playstation 3) NEW Sealed (200109272439)

hdstation (905 )
    1 $27.00 $39.95
    May-20 eBay Leave Feedback

NEW Resistance: Fall of Man (Playstation 3) Sealed PS3 (320116154302)

vallahi ben dayanamadim verdim 2 tane sipariş

satıcılarin ikiside cok güvenilir aldiklari notlarda.

dolarin 1.330 ytll olduğunu düşünürsek 53 ytl civarina geliyo kargo dahil tanesi.

iyi takip etmek ve güvenilir saticilarla muhattap olmak lazim.

oyunlarin 2 si icinde sıfır olduğu ibaresi vardi bakalim ne çıkacak şansimiza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 20 Mayıs 2007; 16:52:26 >

• Ya bu paypal olayı fln baydırıyo beni. Direkt sanal kart ile alamıyomuyuz?
  • bence pay pal da çok güvenli.

sonuçta kart numarasini sadece pay pal a veriyoruz.

sanak kart olayi nasil oluyor ve kullaniliyor bende bilmiyorum.

pay pal la 1 senedir alışveriş yapıyorum daha başıma bir kaza gelmedi.
  • Beyler 1 ay önce Fnr ve NBA street aldım ps3 için....neyse 10. gün geldi..oyunların ikiside 35 dolar artı 10 dolar yol kanada dan..Forumdaki etoo ile ortak ısmarlamıştık.Oyunları alırken brand new diye aldım yani sıfır..yazan oydu ama gelen oyunlar hem kullanılmış, nba de bi ton çizik vardı hemde fnr kırıktı tam ortasından.Belki kırılma olayının sorumlusu ptt olabilir ama kazıklanmıştık...Neyse ben ebaye mail attım önce size danışayım diye onlar dedi dispute konsole aç ..bi sorun olduğunda çözüm o.(yanlış anlamayın 24 alışverişim var ama ilk sorunum olduğu için ne yapacağımı bilemedim).Neyse dispute console açtım ve adam geri göndermemi para iadesi yapacağını söyledi.Bende ptt ye gittim ve 3.5 ytl ye geri gönderdim.1 hafta geçti ve geçen bana oyunu aldığını ve para iadesinin en kısa sürede yapılacağını söyledi.Bekliyorum..satıcının adı ''doulmite'' power seller değil..gerçi olmayıpta gerçekten iyi olan satıcılar var ben yine öyle olacağını düşündüm.Eğer yakın zamanda ,ayrıca fazla sayıda negatif feedbacki olanlardan kesinlikle alışveriş yapmayın.Bu başıma gelen ilk olay ama hemen yeniden başka bi satıcıdan oyun ısmarlayacağım..Daha önce 2 değişik satıcıdan 4 adet 360 oyunu almıştım sorunsuz...Ebaye güvenin,forumda işi bilenlere danışın,powerseller dan vazgeçmeyin(onlarında yamukları olabilir ama daha az sorun yaşanır),fazla negatif olanlarla pek muhattap olmayın.

• 18 Mayıs' da bende sipariş verdim bugün mesaj geldi kargoya yeni verilecekmiş. Bakalım elime ulaşabilecekmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Ya bu paypal olayı fln baydırıyo beni. Direkt sanal kart ile alamıyomuyuz?

Alabiliyorsun diye biliyorum..
  • Vallahi ben hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar internetten. Belki korkudan bilmiyorum. Sanal karttan falan bahsetmiyorum. Kredi kartındanda. Malın elimize eksiksiz ulaşıp ulaşmamasından bahsediyorum

Sonuçta Ebayden satın alınan ürünler 2. el ürünler. Ne garantisi var elime istediğim ürünün ulaşacağına dair!?

Diyelim ki 2. el bir PC oyunu almaya karar verdim. 2,3 gün sonra kapıda bir adam buyrun dedi, bir açtım o da ne!?

Best of İbrahim Tatlıses 2001...

Bunun garantisini Ebay mi veriyor her alınan ürünü inceleyip? Kim veriyor? Kime güvenebiliriz?

Ya da ucuz Ps3 alacak biri diyelim, o da ne kapıya bir adet gamestar geliyor falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 12:40:49 >
  • Dünya global bir oluşum. Bu tip nimetlerden yararlanamazsak cebimiz çok yanar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Beyler 1 ay önce Fnr ve NBA street aldım ps3 için....neyse 10. gün geldi..oyunların ikiside 35 dolar artı 10 dolar yol kanada dan..Forumdaki etoo ile ortak ısmarlamıştık.Oyunları alırken brand new diye aldım yani sıfır..yazan oydu ama gelen oyunlar hem kullanılmış, nba de bi ton çizik vardı hemde fnr kırıktı tam ortasından.Belki kırılma olayının sorumlusu ptt olabilir ama kazıklanmıştık...Neyse ben ebaye mail attım önce size danışayım diye onlar dedi dispute konsole aç ..bi sorun olduğunda çözüm o.(yanlış anlamayın 24 alışverişim var ama ilk sorunum olduğu için ne yapacağımı bilemedim).Neyse dispute console açtım ve adam geri göndermemi para iadesi yapacağını söyledi.Bende ptt ye gittim ve 3.5 ytl ye geri gönderdim.1 hafta geçti ve geçen bana oyunu aldığını ve para iadesinin en kısa sürede yapılacağını söyledi.Bekliyorum..satıcının adı ''doulmite'' power seller değil..gerçi olmayıpta gerçekten iyi olan satıcılar var ben yine öyle olacağını düşündüm.Eğer yakın zamanda ,ayrıca fazla sayıda negatif feedbacki olanlardan kesinlikle alışveriş yapmayın.Bu başıma gelen ilk olay ama hemen yeniden başka bi satıcıdan oyun ısmarlayacağım..Daha önce 2 değişik satıcıdan 4 adet 360 oyunu almıştım sorunsuz...Ebaye güvenin,forumda işi bilenlere danışın,powerseller dan vazgeçmeyin(onlarında yamukları olabilir ama daha az sorun yaşanır),fazla negatif olanlarla pek muhattap olmayın.

Merhaba,

Bu "doulmitte" den , 10 Mayıs dan bir oyun siparişim var vehenüz kargoya vermemişler, bu aşamada nasıl iptal ettirebilirim.

bilgi için şimdiden teşekkürler,

• quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

Vallahi ben hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar internetten. Belki korkudan bilmiyorum. Sanal karttan falan bahsetmiyorum. Kredi kartındanda. Malın elimize eksiksiz ulaşıp ulaşmamasından bahsediyorum

Sonuçta Ebayden satın alınan ürünler 2. el ürünler. Ne garantisi var elime istediğim ürünün ulaşacağına dair!?

Diyelim ki 2. el bir PC oyunu almaya karar verdim. 2,3 gün sonra kapıda bir adam buyrun dedi, bir açtım o da ne!?

Bunun garantisini Ebay mi veriyor her alınan ürünü inceleyip? Kim veriyor? Kime güvenebiliriz?

Ya da ucuz Ps3 alacak biri diyelim, o da ne kapıya bir adet gamestar geliyor falan...

Satılanlar 2. el değil...Sıfır ürünlerde var 2. el ürünlerde....Ayrıca haklarını ebay koruyor madur olduğun durumda ebay devreye giriyor..Hakkını arayabilirsin bir çok şekilde...

İlse ürünün kargolandı ise bekle derim...Alınca eğer memnun kalmazsan mesaj atacaksın olmazsa dispute konsol....ebay e de mesaj atıp bilgilendir.Para yı ödedin büyük ihtimal o zaman yapacak ilk şey elemana mesaj atıp paranın iadesini istemek ama o denyo attığın mesajın cevabını da 1 hafta sonra veriyo ebaye şikayet et.......DOULMITE den uzak durun..........

Bu arada refund um yattı yani eleman aldığı parayı iade etti.Yaşadığım ilk sorun zararsız atlatıldı...Şimdi iyi bi satıcıdan yeniden oyunları ısmarlayacağım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 21 Mayıs 2007; 14:17:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

quote:

Orjinalden alıntı: Süpernova

Vallahi ben hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar internetten. Belki korkudan bilmiyorum. Sanal karttan falan bahsetmiyorum. Kredi kartındanda. Malın elimize eksiksiz ulaşıp ulaşmamasından bahsediyorum

Satılanlar 2. el değil...Sıfır ürünlerde var 2. el ürünlerde....Ayrıca haklarını ebay koruyor madur olduğun durumda ebay devreye giriyor..Hakkını arayabilirsin bir çok şekilde...

İlse ürünün kargolandı ise bekle derim...Alınca eğer memnun kalmazsan mesaj atacaksın olmazsa dispute konsol....ebay e de mesaj atıp bilgilendir.Para yı ödedin büyük ihtimal o zaman yapacak ilk şey elemana mesaj atıp paranın iadesini istemek ama o denyo attığın mesajın cevabını da 1 hafta sonra veriyo ebaye şikayet et.......DOULMITE den uzak durun..........

Bu arada refund um yattı yani eleman aldığı parayı iade etti.Yaşadığım ilk sorun zararsız atlatıldı...Şimdi iyi bi satıcıdan yeniden oyunları ısmarlayacağım....

Bende Call Of duty iyi fiyata buldum kaçırmayayım diye almıştım. Daha kargolanmamış, dediğin gibi açtık dispute consol'u, bekleyeceğiz. satıcının ben aldığımdaki rate daha yüksekti, şimdi ise daha düşük.
    bilgi için teşekkürler,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.