ebobekok kardeşinize yardımcı olun

-
-
Ben de daha yeni konusunu açtım. Türkçe tamam belki 30-33 yapıyor olabilirim ama hiçbir şekilde nasıl arttıracağım hakkında fikrim yok zaten az zaman kalmışken bir şeyler yapmak endişelendiriyor bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 20 Şubat 2024; 20:20:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 3 kere 35 yaptım 20 kere 25-28 falan yaptım dilbilgisini de yapabiliyom ama paragrafta zorlanıyom baya
-
Hiç inanmıyorum sana 0 dan 5-6 ayda 40 nete cikmak imkansız ya 0 değildin o zaman ya da 40 yapmıyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
apo problem 345 mat bilgi sarmal geo bitirdik bir zahmet yapalım 40 net henüz yapamadım ama bugünki çözdüğüm deneme 38/1 geldi 0 değildim matematik ilk 12 konuyu biliyodum sadece problemlere geoya vs sıfırdan basladım
-
38 1 yaptığın denemeyi at da keyfimiz yerine gelsin
-
bilgi sarmal 15li deneme 12.si
-
aga benim matematiğim hep iyiydi onun ekmeğini yiyorum lgsde de fulle yakın yapmıştım. 0 sayılmam ama problemlere ve geoya 0dan başladım bu sene ilk netlerim 20lerdeydi dediğim kitapları çözdüm işte başka bişey yapmadım
-
tr düzelmiyor ilk dönemin başından beri her gün istisnasız tr denemesi atıyorum netim yükseleceğine 33den 30a düştü
en son okuduğum kitabın 7. sınıfta harry potter olmasının cezasını çekiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 20 Şubat 2024; 22:4:10 > -
Apotemi problemler nasıldı? Öncesi sonrası kıyası yapabilir misin?
-
sondaki maraton testleri harici bitirdim problem türlerine konu konu calısmıs oluyoz onceden 13 problemden 3 4unu yapıyodum sımdı 11 12 cok iyi kitap valla baştaki soruları çözerek anlattıgı yerleri iyi anlarsak diğer sorular da daha farklı değil
-
Bende sürekli başlayayım dedim de bir türlü giremedim. Artık problem çok dalgalı geldiğinden kurtarmıyor mecbur gireceğim. Son deneme de 6 boş bıraktım kafaya dank etti artık. Ne kadar bir sürede çözmüştün maratona kadar?
-
Bence Türkçe genetik işi ben de zorlamayı bıraktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TÜRKÇEYİ KAFAN RAHAT ÇÖZECEKSİN. HIZLI ÇÖZEYİM DİYE HIZLI OKUMAYA ÇALIŞIRSAN BATIRIRSIN. ben fix 40dk veriyorum artık tr ye. sos fen 30. mat 80 dk da rahatlıkla bitiyor. 15 dk da ses çıkararak rakiplere korku salıyorum
-
Hocam ben bi günde 8 10 soru fln çözüyodum çok çözmedim 2 3 ayda bitti problemlerden soru bile kaçmıyor dünyanın en iyi kitabı
-
40dkda cozemiyoz ki olm 70 dk suruyr ustune birsuru yanlıs turkce matta hızlıyım ama 40 50 dk suruyo mat
-
Hocam hala ltinin kalkacağını düşünüyor musun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tyt fen nasıl fullenir
- eyüp boncuk evli mi
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- mutlak değerin türevi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X