Şimdi Ara

Echoing furry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , ben barbarian oynuyorum gördüğüm bir kaç endgame barbarda hep echoing furry off-hand takılıydı, kingkongor filan, neden echoing furry offhand takılı? açıklayabilir misiniz?

• ww barbarlarin cikarttigi ruzgarlarin vurus hizli off handin hizina bagli diye biliyorum.Echo da hizli oldugu icin diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off-hand'i salla, main hand'de ne var ona bak. Muhtemelen daha yüksek hasar aralığı olduğu için bir rare vardır main-hand'de.
  • main handde 1:44 civarı ve altı atackspeed de bir silah varsa echoyu offhande koyarsa characterin atack speedi artar. 1:44 den daha yüksek as li bi silah varsa sağmış solmuş farketmez atack speed değişmez. adamlarda sağlam main hand vardır büyük ihtimalle o yüzden sağ ele koyuyordur echosunu.
  • Ayrıca echo offhand de olunca fear özelligi islemiyor diye biliyorum.
  • diğer karakterlerde olmasada barbarda iş farklı weapon master pasifi ile iş değişiyor echo mace class olduğu için main hande koyarsan 10 cc alırsın diğer silah mace class değilse main handde yüzde15 weapon demaj verir yani mace class bir silahın main handde olması daha mantıklı diye biliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.