Bildirim
ecopayz yardım!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kendi adindaki hesaba çekebilirsin sadece
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben tempobette 100 tl kazanınca direk çekeyim dedim ecopayzdan ama 30 tl komisyon kesti hesabıma 69 tl geldi bu 30 tl komisyonu azaltmanın bi yolu yokmu arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Vril
ben tempobette 100 tl kazanınca direk çekeyim dedim ecopayzdan ama 30 tl komisyon kesti hesabıma 69 tl geldi bu 30 tl komisyonu azaltmanın bi yolu yokmu arkadaşlar
Yok maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EvReN 7
quote:
ben tempobette 100 tl kazanınca direk çekeyim dedim ecopayzdan ama 30 tl komisyon kesti hesabıma 69 tl geldi bu 30 tl komisyonu azaltmanın bi yolu yokmu arkadaşlar
Yok maalesef
ecocard çıkartıp o kartla atm'den çeksem yine 30 tl kesilirmi -
quote:
Kac günde geçti para hesabına
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EvReN 7
quote:
Yok maalesef
ecocard çıkartıp o kartla atm'den çeksem yine 30 tl kesilirmi
Atm'den daha cok kesiyor. Bankasina gore degisiyor ama 30dan fazla alir. Ve atm'den euro cekebilirsin. 50lik banknotlar seklinde. Euro veren atm bulman lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: xkabasakalx
quote:
Kac günde geçti para hesabına
2 iş günü içinde @EvReN 7 iş bankasında var ama daha çok kesiyosa hiç girmeyeyim işin içine bundan sonra 100 değil 130 tutturunca çekerim paramı artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X