Şimdi Ara

Eczacılık Fakültesi Düşünenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
28.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolu lisesinde okuyorum son senem bu, sinava gircem yani :(
    Eczacilik ya da dis istiyorum yani ilk 20.000 sart. İlk deneme netlerim 67 ne yazik ki :/ cok moralim bozuk o yuzden. Sence yukselir mi, senin ilk netin kacti? Ve nasil calismaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozukfare B kullanıcısına yanıt
    Ege Üniversitesi eczacılık güzeldir. Buyur daha detaylı bilgi için;
    http://www.youtube.com/watch?v=SvcT_FtJZoc

Burada röportajlar ve tanıtım var :)
  • 160 soruda mı netin 67 ?
    Nasıl desem hani lise sona doğru ben 100-120 net arasında gidip geliyordum denemelerden.
    Ama şöyle de bir şey var denemeler hep paralel değil ki mesela sonlara doğru 140 neti buldum ama gerçekte 100 net yaptım.
    Gerçek sınavda ne olacağı hiç belli olmuyor demeye çalıştığım şey şu.
    Deneme sınavında çok yüksek netlerde yapabilirsin çok düşükte. Hedefini geçebilirsin de çok uzaklaşabilirsin de.
    Önemli olan sonuç ne olursa olsun ayağa kalkıp devam edebilmek :)
  • cihanyuzgec kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki evet 160 soruda. 100 netle eczacılık mı kazandınn?? hangi sene girdin ?
  • Benim 100 netim YGS'deydi. Bu sene bayağı zordu çünkü.
    LYSm daha iyi geçti onunla girdim. Bu sene girdim
  • Arkadaşlar marmara eczacılık mı hacettepe eczacılık mı?

• Marmara Eczacılık'ın yeri güzeldi şimdi uzağa taşındı hiç güzel değil yeri, bu yüzden Hacettepe Eczacılık derim ben

• Hocam Ege eczacılık Hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
  • Youtube üzerinden bir link paylaşmıştım ayrıca ekşi sözlükten taratabilirsiniz bireysel bir bilgim yok maalesef :/

• Hacettepe-marmara-İstanbul arasından hangisini seçmeli sizce?
  • Eczaciligin gelecegi hakkinda neler dusunuyorsunuz? Bu yil 25binlerden 30lara dusecek diye dusunuyorum hic kimse iyi duuyumlar almiyor.

• @Helperzitgor
    Mümkünse Hacettepe
    Değilse istanbul üni
    altına da Marmara
    Çünkü Marmara taşınıyor yeni yeri çok kötü

~

Eczacılığın geleceği hakkında kötü konuşan eczacılar madem o kadar kötü bir tablo var neden eczacılığı bırakmıyorlar ? Puanların düşmesi normal çünkü üstten yeni fakülteler açıldıkça alt taraf geriler. Korkmayın arkadaşlar, yazın. Hangi mesleğin gelecek GARANTISI var ayrıca ?

• Merhaba ,marmara eczacılıkta eczacılıktan tıpa geçiş varmış iü içinde böyle bir geçiş var mı ? birde ikisindede hazırlık yok dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuktesla -- 2 Temmuz 2014; 18:05:35 >
  • Birde iü nin eğitimi ile ilgili bilgi verebilirmisiniz ? Mesela laboratuvarlarda filan deneyler yaparken kaç kişi oluyorsunuz ortalama herkes eşit şekilde öğrenebiliyor mu detayları undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuktesla -- 2 Temmuz 2014; 19:43:10 >
  • Up
  • cihanyuzgec kullanıcısına yanıt
    Meraba bikac sorum olucakti.Puanim cogu ftr lere tutmasina ragmen ftr ile ilgili kotu duyumlar aldim ve kendi gozumle gordum.O yuzden simdi ezcalik dusunuyorum marmara yi alabiliyorum ama hedafim hacettepe siralamam da 21bin.Eczacilik da malum agzi olan konusuyor :))Fakat benim hedefimde serbest eczacilik yerine novartis abdi ibrahim gibi ilac firmalarina girmek var.Biraz daha fazla asilip buralara girebilir miyim?Yani yoksa bir kimya muhendisinin onume geçme sansivar mi?Kimya muhendisliginin bilgisi yeter mi?Ben bilmem pek kimya muhendislgini ama iste bi kac yerde okuyunca en iyisi bilen birine sormak diye dusundum.Yardimci olursaniz cok sevinirim.

• kucuktesla K kullanıcısına yanıt
    Tipa geçiş denildigi kadar kolay degil.1 si merkezi puanin yani şimdi yerleşeceğin puaninin bu sene tiplar arasindaki en dusuk puandan daha yuksek olmasi gerekir.Ayricanot ortalamanin da tipa giricek kadar iyi olmasi gerekir.Onin disinda uni farketmez yonetmeligivar bunun internetten bulabilirsin ac oku derim ben bi.

• arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ben istanbulda bi vakıf üni de burslu biyomedikal müh okuyorum. bu yıl sınava tekrar girdim. geçen yıl tercih yaptığım için okul puanım kesildi ve sıralamam geriledi. doğuda eczacılık yazarsam gelebilme ihtimali var. eczacılık hakkında kimse iyi şeyler söylemiyor. kafam baya bi karışık. sizce eczacılık nereye gidiyor? bu yıl bin eczacı kepenk kapatmış. 5 yıl sonrası için öngürüleriniz nelerdir? eczacılık okuyan arkadaşlar cevaplarsanız sevnirim
  • Tabi ki kolay değildir. Eczacılıkta okuyan bir arkadaşımla konustum o marmarada böyle bir geçiş varmış belki iü dede vardır bir araştır bizde yok mesela dedi. Bende marmara ün sitesinde araştırdım 1 kişi böyle bir geçiş yapmış. Tamam merkezi puanına eşit veya yüksek olucakta tıpa en yakın diş ve eczacılık ama eşdeğer değil ee nasıl oluyor o zaman bu geçişler ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: olurolur

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. ben istanbulda bi vakıf üni de burslu biyomedikal müh okuyorum. bu yıl sınava tekrar girdim. geçen yıl tercih yaptığım için okul puanım kesildi ve sıralamam geriledi. doğuda eczacılık yazarsam gelebilme ihtimali var. eczacılık hakkında kimse iyi şeyler söylemiyor. kafam baya bi karışık. sizce eczacılık nereye gidiyor? bu yıl bin eczacı kepenk kapatmış. 5 yıl sonrası için öngürüleriniz nelerdir? eczacılık okuyan arkadaşlar cevaplarsanız sevnirim

biyomedikal mühendisliğini neden bıraktınız? merakımdan soruyorum kuzenim biyomedikal mühendisi iyi de kazanıyor tek eksisi durmadan seyehat etmek zorunda ülke içinde de, yurtdışında da. gerçi pek bilmiyorum işleyişini bölümün ama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.