Şimdi Ara

Eczacılık Fakültesi Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
28.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zor bir lise son dönemi geçirip ilk senemde Istanbul Universitesi Eczacılık Fakultesi'ni kazandım.
    Kayıtlarımı yeni yaptırdım ve gerek meslek gerek eğitim gerekse de YGS-LYS hazırlık dönemi hakkında soruları olanları bekliyorum :)

Eczacılık Fakültesi Düşünenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanyuzgec -- 5 Eylül 2013; 12:18:38 >

• (Tıp) 6 sene okuyup pratisyen oluyorsunuz, (diş) 5 sene okuyup oyucu olup milletin ağız kokusunu çekiyorsunuz, (ecz)5 sene okuyup diplomalı bakkal oluyorsunuz, (ftr)4 sene okuyup çıkıkçı oluyorsunuz. Bunun sonu gelmez :)
    Kedi ulaşamadığı ciğere misali..
    Sağlık bilimlerine laf edersiniz ama hayatınız bu dört mesleğe muhtaç geçer maalesef ;)
    Yapay Zekanın Yanıtı

Eczacılık Fakültesi Düşünenler için Kapsamlı Bir Kılavuz

Eczacılık, sağlık hizmetlerinin önemli bir parçası olan çok yönlü ve ödüllendirici bir alandır. Eczacılık fakültesi düşünüyorsanız, bu kariyer yolunun sunduğu fırsatlar ve zorluklar hakkında iyi bilgi sahibi olmak önemlidir.

Eczacılık Hakkında Yorumlar

Eczacılık öğrencileri ve mezunları, mesleğin hem zorlayıcı hem de ödüllendirici yönlerine dikkat çekiyor. Eczacılar, hastaların en iyi ilaç tedavisini almalarını sağlayarak sağlık sonuçlarını iyileştirmede önemli bir rol oynuyorlar. Ayrıca, ilaçların güvenli ve etkili bir şekilde kullanımı konusunda hastaları bilgilendiriyor ve danışmanlık yapıyorlar.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Türkiye'nin en saygın eczacılık okullarından biridir. Fakülte, eczacılık bilimi ve uygulamasında mükemmelliğe kendini adamıştır ve öğrencilere gelişen sağlık sektöründe başarılı olmak için gereken bilgi ve becerileri kazandırır.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, araştırma ve öğretime odaklanan bir başka önde gelen eczacılık okuludur. Fakülte, öğrencileri eczacılık alanında geleceğin liderleri olmaya hazırlar ve yenilikçi ilaçlar ve tedavilerin geliştirilmesinde rol almaları için onları teşvik eder.

Ege Eczacılık

Ege Eczacılık, ilaç sektöründe tanınmış bir isimdir ve kaliteli eczacılık ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. Şirket, eczacılık öğrencilerine staj ve iş fırsatları sunarak sektörde değerli deneyim kazanmalarına yardımcı olur.

Eczacılık Okuyanların Yorumları

Eczacılık fakültesi öğrencileri, programın zorluğu, ödül yönleri ve kariyer beklentileri hakkında çeşitli yorumlarda bulunmaktadır. Öğrenciler genellikle ders yükünün yoğun olduğunu ancak öğretim kadrosunun destekleyici olduğunu ve özverili öğrencilerin başarılı olmak için ihtiyaç duydukları kaynakları sağladığını belirtmektedir.

Sonuç

Eczacılık fakültesi, sağlık hizmetlerine ilgi duyan ve hastaların hayatlarında olumlu bir etki yaratmak isteyenler için değerli bir kariyer yoludur. Çeşitli eczacılık okulları, öğrencilere geleceğin eczacıları olmaları için gerekli bilgi ve becerileri edinme fırsatı sunmaktadır. Eczacılık fakültesini düşünüyorsanız, farklı okulları araştırın, eczacılık öğrencileri ve mezunları ile görüşün ve mesleğin sizin için uygun olduğundan emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ben mezunum hedefim Hacettepe eczacılık,ona göre çalışmaya çalışıyorum,bi sorum var Hacettepe olmadı diyelim Ankara ün. Daha iyi yoksa İstanbul,Marmara mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

Hocam ben mezunum hedefim Hacettepe eczacılık,ona göre çalışmaya çalışıyorum,bi sorum var Hacettepe olmadı diyelim Ankara ün. Daha iyi yoksa İstanbul,Marmara mı?
    bende hacettepe eczacılık düşünüyorum.1-eczacılıkta en iyi üniversite diye biliyorum yanlışmiyim? 2-ne zaman başlamıştıniz çalışmaya 3-hangi kaynakları bitirdiniz 4-nasıl çalıştınız 5-ygs lys sonucunu paylaşabilirmisin teşekkürler şimdiden
  • nineandnine kullanıcısına yanıt
    1- Hacettepe Eczacılık
    2- Yeditepe Eczacılık
    3- Marmara Eczacılık
    4- İstanbul Eczacılık
    5- Ankara Eczacılık Bunlar ÖSYM sıralamasına göredir. Ancak ÖSYM sıralaması sadece tercih edilme sırasına göre olup, gerçek kaliteyi belirlemiyor :)
  • Öncelikle merhaba,
    Evet ÖSYM'nin sıralamasına göre en yüksek puanla alan eczacılık Hacettepe.
    Ben 9. sınıfta çalışmaya başlamıştım :) Yani tıpı hedefleyerek çalıştım. Zaten gelince göreceksiniz ki, tıp-eczacılık-diş buradaki öğrencilerin kafa yapısı hep aynıdır hep inektir bunlar :)
    Ben aslında doğru kaynağı 11-12 de keşfettim. Ben finale gidiyordum ama sürekli FEM ağırlıklı çalışırdım. FEM'i sınav sistemine daha yakın buluyorum
    YGS'de 31 bindim LYS ile 22 bine çektim tercihlerle ve 2 bin yeni tıp açılmasıyla 19 binlik yere geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanyuzgec

Öncelikle merhaba,
    Evet ÖSYM'nin sıralamasına göre en yüksek puanla alan eczacılık Hacettepe.
    Ben 9. sınıfta çalışmaya başlamıştım :) Yani tıpı hedefleyerek çalıştım. Zaten gelince göreceksiniz ki, tıp-eczacılık-diş buradaki öğrencilerin kafa yapısı hep aynıdır hep inektir bunlar :)
    Ben aslında doğru kaynağı 11-12 de keşfettim. Ben finale gidiyordum ama sürekli FEM ağırlıklı çalışırdım. FEM'i sınav sistemine daha yakın buluyorum
    YGS'de 31 bindim LYS ile 22 bine çektim tercihlerle ve 2 bin yeni tıp açılmasıyla 19 binlik yere geldim
    tebrik ederim.
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiiiiimm :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OMÜ TIP DÜŞÜNENLERE
    8 yıl önce açıldı
    Tıp Fakültesi Tercihi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihanyuzgec kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bide kaçar net yapmıştin ygs lys yazarmisin
  • quote:

1- Hacettepe Eczacılık
    2- Yeditepe Eczacılık
    3- Marmara Eczacılık
    4- İstanbul Eczacılık
    5- Ankara Eczacılık Bunlar ÖSYM sıralamasına göredir. Ancak ÖSYM sıralaması sadece tercih edilme sırasına göre olup, gerçek kaliteyi belirlemiyor :)

Peki kalite olarak sizin düşünceniz nedir? sizin mezun olduktan sonra ki hedefleriniz neler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DanPat

teşekkür ederim bide kaçar net yapmıştin ygs lys yazarmisin
    İnan YGSyi hatırlamıyorum sadece LYS aklımda

LYS 1 Matematik 30 Doğru 4 yanlış
    LYS 1 Geometri 8 Doğru 9 Yanlış

LYS 2 Fizik 22 Doğru 8 Yanlış
    LYS 2 Kimya 25 Doğru 5 Yanlış
    LYS 2 Biyoloji 27 Doğru 3 Yanlış

Ama sen bunlara bakma sonucta tarihin en zor LYSlerinden biriydi LYS-1.

@HeisenGoF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanyuzgec -- 6 Eylül 2013; 22:09:44 >
  • Bana kalırsa kalite olarak en iyileri İstanbuldakiler. Yeditepe'yi tavsiye etmem çünkü bursunu kaybetme riskin var.
    Geriye istanbul ve marmara kalıyor. Neden istanbuldakiler dedim ? İstanbulda bir sürü ilaç firmaları var.
    İÜ ya da MÜ den mezun olan bir eczacı meslektaşlarına göre daha üstündür. Mesela İÜ ye sürekli ilaç firmaları gelip öğrenci almaya çalışır.
    Sen istanbuldakiyle mersindekini bir tutamazsın yani.
    Bir de İÜ Türkiye'deki köklü eczacılıklarından kuruluşu 1453.
    İÜ eczacılık ise 1800 lü yıllardan kalma. Düşün artık :')
  • Hocam hayırlı olsun öncelikle,benim de 16k idi eczacılık da düşünmüştüm ama diş yazdım çocukluk hayalimdi doktorluk,çok güzel bir meslek,inşallah geleceği de güzel olur ki bence olur

• quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

Hocam hayırlı olsun öncelikle,benim de 16k idi eczacılık da düşünmüştüm ama diş yazdım çocukluk hayalimdi doktorluk,çok güzel bir meslek,inşallah geleceği de güzel olur ki bence olur
    Uuu sağlık sonuçta meslektaş sayılırız :))
    Hangi üniversitedesin peki
  • He bir de haklısın yazsam kesinlikle İstanbul ya da Marmara yazardım

• quote:

Uuu sağlık sonuçta meslektaş sayılırız :))
    Hangi üniversitedesin peki

Yakın yerler olsun dedim Akdeniz falan tutuyordu da Ankara çevresi yazdım Kırıkkale oldu (Ankara ya yarım saat)memnunum ama gaziden sonraki dişler tutuyordu işte şansıma

• marmara41 M kullanıcısına yanıt
    Yok yok yine iyi. Ben mutsuzum valla yerinde olmayı isterdim ne yalan söyleyim :)
  • quote:

Yok yok yine iyi. Ben mutsuzum valla yerinde olmayı isterdim ne yalan söyleyim :)

Olsun kardeşim eczacılık da güzel,yasalar gelip geçici diyor eniştem eczacı,min 15 alıyor ve çok da memnun,gazi mezunu.İstanbul Üniversitesi kongrelerin seminerlerin merkezi geleceğin güzel olur inşallah ve sağlığın tüm branşlarında kontenjan artışına gidilmesi çok yanlış bence,dur denmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara41 -- 6 Eylül 2013; 22:48:11 >
  • marmara41 M kullanıcısına yanıt
    Çok çok çok çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için :)
    Gerçekten senin gibi insanların pozitifliğine çok ihtiyacım vardı
  • quote:

Rica ederim gerçekler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

quote:

Rica ederim gerçekler bunlar

Alıntıları Göster
    Şuan 11.sınıfa geçtim iyi bir anadolu öğretmen lisesinde okuyorum.Eczacılık okumak istiyorum ama üni tam olarak belirleyemedim izmir de okumak istediğim için ege eczacılık diyorum hakkında herhangi bir bilgin var mı bir de tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.