Şimdi Ara

Eczacılık Fakültesi Düşünenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
28.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de şehir konusunda sıkıntılıyım.Ankara ve Eskişehir'e sıralamalarım yetiyo.hangisini seçmeliyim?hem şehir hem de eğitim konusunda
  • Izmir açık seçik o yüzden secmiyorum gibi çirkin bir düşünceyi yakıştıramadım size eczacı adayı.
    Bu düşüncede olan siz yarın bir gün açık-seçik (!) hastanıza ilaç da mı vermeyeceksiniz ?
    Kendi ideolojilerinizi bilemiyorum beni de ilgilendirmez saygı duyarım. Lakin Izmir gibi modern gelişmiş ve üstün bir şehre açık-seçik ondan yazmıyorum gibi Saygısızca bir yoruma tahammül etmemi beklemeyiniz.

Özgür bir ülkedeyiz kimin nasıl giyindiği ne yaptığı nasıl davrandığı sizi zerre kadar ilgilendirmez sayın eczacı adayı. Herkes kendi hayatından sorumludur. Nasıl ki kimse sizin giyimimize ( kapalı ya da stabil) saygı gösteriyorsa sizde sizin gibi olmayan insanlara saygı göstermek ZO-RUN-DA-SI-NIZ.

Ben bilim ile ilgileniyorum ve dini kendi içimde yaşıyorum. Hangi şehir daha dini hangi üniversite daha dini umrumda değil bilmiyorum ve ilgilenmiyorum. Bilim olarak istanbul da o küçümsediğiniz İzmir'de kaliteli. Buyrun yazabilirsiniz.

Saygılar.
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanyuzgec -- 15 Temmuz 2014; 0:44:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hussseyin H kullanıcısına yanıt
    Ankara eczacılık ta Eskişehir eczacılıkta gayet iyi. Ama benim sıralamama göre Ankara daha üstteydi çünkü eğitimi çok kaliteli diye biliyorum

• cihanyuzgec kullanıcısına yanıt
    hem ankara üni. hem de gazi üni. değil mi?
  • Ankara Gazi'den daha kaliteli diye biliyorum

• Hocam devlette veya özelde maaslar nasil. Is imkani falan. Eczane acmam büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanyuzgec

Merhaba bahsettiğiniz 2 bölüm (ftr ve eczacılık) gercekten güzel bölümler. Bu 2 meslekten birisini seçen insanların işsiz kalma ihtimali yok diye düşünüyorum. Bir eczacılık öğrencisi olarak ftr mesleğini de öneririm.
    Şöyle kısaca bilgi vereyim
    Ftr okuyan öğrenciler deli anatomi, eczacılık okuyan öğrenciler deli Farmakoloji görür.
    2 meslekte gerçekten güzel. Sana tavsiyem hangi meslekte daha mutlu olabileceksen onu yaz. Mesela bir arkadaşım fizyoterapi ve rehabilitasyon tedavisi yapmanın onu daha mutlu ettiğini söylemişti. Beni de ilaçlarla uğraşmak mutlu ediyor mesela :)
    Eczacılık battı diyen insanlara rica ediyorum aldanmayın :)
    Insan var olduğu sürece eczacılıkta vardır. Ki eczacılığın tarihi çok köklüdür. Evet ilaç firmalarında çalışma ihtimaliniz çok yüksek. Ilaç firmaları kimya mühendisinden çok eczacı istediklerini belirtiyorlar. Mesleğinizi sevdiğiniz ve çalıştığınız sürece yolunuz her daim açıktır.

FTR için ne dersin?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.