Şimdi Ara

Eczacılık Fakültesi Düşünenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
2
Favori
28.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okulumuzda erasmus pek kuvvetli değil ancak EPSA denilen bir şey var. Bu program dünya üzerindeki tüm eczacılık öğrencilerini birleştiriyor eğitiyor vs. Bizim okuldan EPSA ile yurt dışına çıkan çok oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hacettepe-marmara-istanbul-ege üniversitesi eczacılık sıralamamı nasıl yapmalıyım,yardımcı olursanız sevinirim sanırım cok kişi bu noktada kararsız kalıyor.Eczacılık konusunda benim de kaygılarım var evet.Ancak iyi üniversitelerde eczacılık okuyanlar eczacı açmasa bile çok güzel yerlerde iş bulurlar.Üstelik ne kadar kötüleseler de eczacılardan az kazanana ben rastlamadım.Ayrıca iyi bir üniversitedeki kimya mühendislerinin durumunu çok yakın arkadaşımdan biliyorum ki eczacıların önüne geçme şansları çok düşük ki arkadaşım da bölümü bıraktı zaten.
  • Hacettepe
    Istanbul
    Marmara
    Ege

• Marmaranin istanbuldan arti taraflari neler ya da istanbul un marmaradan

• marmara üniversitesi ecz. haydarpaşaydı bildiğim kadarıyla , ordan taşındı mı?
  • Amma tantana yaptin birader ya.Eczacilikla derdin neyse soyle.Okuyo musun yeni mi giriceksin bilmiyorum ama insanlar 2 3 kisinin lafina bakip uni yazmaz zaten kendi isterse yazar.Ortaligi karistirmanin alemi yok.Konu hakkinda bilgin yoksa ki olmadığı belli sus bence.
    Bi de cok merak ettim hangi bolumde okuyosun.Ya da hazirlandiysan ne dusunuyosun?Bu kadar kastigina gore saglam puanin var sanirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanyuzgec

(Tıp) 6 sene okuyup pratisyen oluyorsunuz, (diş) 5 sene okuyup oyucu olup milletin ağız kokusunu çekiyorsunuz, (ecz)5 sene okuyup diplomalı bakkal oluyorsunuz, (ftr)4 sene okuyup çıkıkçı oluyorsunuz. Bunun sonu gelmez :)
    Kedi ulaşamadığı ciğere misali..
    Sağlık bilimlerine laf edersiniz ama hayatınız bu dört mesleğe muhtaç geçer maalesef ;)

Ftr hk. Konusmadim. Evet saglik bilmlerinin eksik yonlerini fotumda gozler onune seriyorum bu yuzden cok tepki cekiyorum ama ecza konusunda kimse beni fikrimden donduremez 5 sene aonra diplomali esnaf olmak isteyen girsin okusun abi baname karismiyorum artik kimseye sonra ben suclu oluyorum ne anamiz kaldi ne bacimiz ne de yemedigimz bedduamiz

• Uslubumuza biraz dikkat etsek daha güzel olucak bence
  • cihanyuzgec kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgine.Peki neden istanbul marmaradan önce sence?
  • rum314 R kullanıcısına yanıt
    Marmara Üniversitesi'nin yeni yeri kötü sadece.
    Ama eğitimi 'azıcık' daha iyi
  • eyıl E kullanıcısına yanıt
    Maalesef oradan uzak bir yere taşındı :/
  • ugurogut U kullanıcısına yanıt
    Öncelikle İstanbul Üniversitesi Avrupa Yakası'nda iken, Marmara Üniversitesi Anadolu Yakasında
    Marmara Üniversitesi haydarpaşada iken şimdi daha kötü bir yere taşındı.
    İÜ Eczacılık İstanbul'un merkezinde. Öğrenci için önemli bir detay bu.
    Bir de İÜ yü konferanslar olarak daha aktif buluyorum.
  • Merhaba ben de beslenme ve diyetetik öğrencisiyim dersler ve meslek çok iyi kazançlı ama meslek benim tatmin etmedi açıkçası bi ürlü o havaya giremedim.Lise yıllarında eczacılık en çok istediğim meslekti ama serbest eczacılık ilaç firmalarında çalışmak pek hayalim değil sınava tekrar hazırlandım ygs 48 bin (rezalet beslenme ve diyetetiğe girerken 20 bindim :) ) lys de 28 bine çektim çok şükür ama istanbul marmara gibi okullar gelmiyo trakya ecz geliyo mesela ama benim en merak ettiğim şey serbest eczacılık o yasa nasıl istanbulda oturuyorum buraya açabilir miyim o konu hakkında detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim son olarak ilaç firimaları hastane kazançları devlet hastesinde nasıl özelde nasıl onu da söyleye bilirsen minnettar kalırım şimdiden teşekkürler saygılar ... mesajınızı pm den de atabilirsiniz :)
    Eyvallah hocam bunları duymam iyi oldu teşekkür ederim tekrar :)
  • ahmetaliosman kullanıcısına yanıt
    http://www.teb.org.tr/news/6391/Eczac%C4%B1lar-Ve-Eczaneler-Hakk%C4%B1nda-Y%C3%B6netmelik-12042014-Tarih-ve-28970-Say%C4%B1l%C4%B1-Resmi-Gazetede-Yay%C4%B1mland%C4%B1 hocam bu linkte detaylıca var ama yüzeysel olarak ilçe sınırlarında nüfusa göre her 3500 kişiye en fazla bir eczane açılabilirmiş. Ülke ortalaması da bu linktehttp://www.eczanetr.com/istatistikler.asp.
    Ayrıca ilaç firmalarını düşünmüyorsan eczacı açmaksa niyetin üniversitenin pek bir önemi yok eczacılıkta.Üstelik sana da eskişehir mersin ve malatyanın da gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum.İyi şanslar dilerim kardeşim.

• öSYM şifrelerinizi değiştirin diyorlar. İnternetten kimi tercih robotlarına tc nizi verdiyseniz sıkıntı çıkabilir benden söylemesi
  • Merhaba Arkadaşlar,

Medipol Üniversitesi Eczacılık Mesleği ile ilgili güzel bir video hazırlamış.

İzlemenizi öneririm

https://plus.google.com/events/cee2446vlltjecuv0oj2eak9ncg?ctz=Europe/Istanbul
    bu paylaşımın altına sorum biraz garip olacak ama neyse :) ben şehir tercihi ile ilgili soru sormak istiyorum acaba istanbul üni mi yoksa ege mi? benim ablam şuanda manisa da oturuyo bu yüzden ailem izmir istiyo ama pek emin değilim :( ne yapmamı önerirsiniz çünkü ileride eczane açamam büyük ihtimal mecburen özelde çalışmama gerecek gibi izmir bu konuda nasıl ? bir de ben açıkçası izmir i çok açık seçik diye istemiyorum bu anlamda istanbul daha büyük orada nelerle karşılaşailirim ? açıkçası hem iyi bir ünide okuyup hem de islamiyeti en güzel han @cihanyuzgec gi şehirde yaşayabilirim ? şimdiden teşk :) umarım yorumlar ve dualar gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: busra03

bu paylaşımın altına sorum biraz garip olacak ama neyse :) ben şehir tercihi ile ilgili soru sormak istiyorum acaba istanbul üni mi yoksa ege mi? benim ablam şuanda manisa da oturuyo bu yüzden ailem izmir istiyo ama pek emin değilim :( ne yapmamı önerirsiniz çünkü ileride eczane açamam büyük ihtimal mecburen özelde çalışmama gerecek gibi izmir bu konuda nasıl ? bir de ben açıkçası izmir i çok açık seçik diye istemiyorum bu anlamda istanbul daha büyük orada nelerle karşılaşailirim ? açıkçası hem iyi bir ünide okuyup hem de islamiyeti en güzel han @cihanyuzgec gi şehirde yaşayabilirim ? şimdiden teşk :) umarım yorumlar ve dualar gelir :)

böyle bi kafayla sen okusan nolur ki acaba.islamiyeti yaşamayı çok istiyorsan burada reklam yapmadan kendi içinde yaşa.şehirler hakkındaki kör cahil yorumlarını da kendine sakla

• Eğer iü tutuyorsa iüni tercih et bence ama tutmuyorsa aile yanında üni. okumak sanılandan çok daha iyidir. Eğitimleri için bir bilene sormak lazım.

Yorumlarada kulak asma herkes düşüncesinde hür ve özgürdür.

Saygılı olmayı ağzınızda evirip çevirp söylemek yerine gerçekten saygılı olabilmek adına icraate geçin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuktesla -- 13 Temmuz 2014; 16:12:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.