arkadaşlar merhaba 25 yaşındayım eczacılık için bir daha hazırlanmayı düşünüyorum.Bu bölümü sırf eczane açmak için okuyacağım yeni kanuna göre eczane açmak için belli yerlerde belli boşluk olması gerekiyor acaba mezun olduktan sonra kaç sene bekleriz ilk eczaneyi açmak için.Birde kuralar çekildikten sonra eczaneyi devlet kendisi mi veriyor yoksa biz kendi sermayemizle mi kuracağız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 3 Ocak 2022; 9:59:39 > |
eczacılık hakkında
-
-
Kendi sermayen bekleme süresi hiç belli olmaz
-
eczane devralıcaksın bu işin raconu o ölen falan oluyor genelde ondan devrlıyorsun yoksa sıra kolay gelmez. (yaşadığın yere göre)
-
Genelde devirle açılıyor eczaneler. Devralmak da baya pahalı. İnternetten piyasasını araştırabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ilerleyen zamanlarda boş bir yere geçersem benim yerimin parasını yeni gelen mi ödeyecek.birde atıyorum doğuda ilkin bir yerde eczane açtık büyükşehirlere naklimi almak kaç sene sürer
-
İlk soruyu bilmiyorum ama 2. si çok zor iş
Hocam ilk soruyu anlamadım. Siz eczaneyi açarken eğer devralmak yerine hiç olmayan bir yerde açarsanız ( var mı bilmiyorum) ve sonra başkası sizin yerinizi devralmak isterse para ödeyecek size. Ama ilk başta kendi sermayenizi koyuyorsunuz. Eczane açma işleri eskisi gibi kolay değil artık. 5 yıl sonra nasıl olur kim bilir
hocam sormak istediğim okuldan mezun olunca stajı bitirice tüikin açıkladığı boş yerlerden birine ilk eczaneyi açarken sermayeyi ben mi koyacağım ve daha sonra katsayı puanım artınca büyükşehirlere geçiş yapmak istesem benim yerime başkasını atadıklarında o kişi mi ücret ödeyecek
birde her 3.500 kişiye bir eczane düşecek diyorlar.acaba anadolunun ücra köşelerinde para kazanabilir miyim.kazansam bile mafyalar felan gelip burdan git diye tehdit etmesin malum böyle olay yaşanmış diyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 4 Ocak 2022; 22:13:6 > -
hocam bedavaya nasıl eczane açılır onu mu soruyorsun anlamadım, sermayen olması lazım tabii ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X