Bildirim
Eczacılik okumaya değer mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
diş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
büyükşehirlerin çoğunda yeni eczane açılabilmesi için eczanelerin kapanması gerekiyor yani kota üstü zaten kişi 3k kişi olsa bile sınıra dayanır en fazla sanmıyorum o yüzden -
Önüne gelen eczacılık okuyup eczane açıyor. Bizim ülkenin ilaç sanayisinde neden gelişmediği anlaşıldı. Şu yasayı bir an önce geçirsinler ki önüne gelen eczane açmasın. -
Zaten yasa yıllardır uygulanıyor. O sayı değişirse demiş. Eczane açılmıyor şu an.
“Konum Sınırlandırması” var.
Konum sınırlandırması olduğunu bilmiyordum. Birkaç yerde yeni eczane açıldığı için yasanın uygulanmadığını düşünüyordum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. -
Ne demek hocam.
Değmez hocam 100bin dolar sermaye lazım eczane açmak için. Git 100 bin dolara burger King franchising al eczaneden daha fazla kazanırsın hem de 5 senede ev araba dizersin kendine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen ben okumazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X