Şimdi Ara

ECZACILIK ÖLDÜ MÜ?(DEV KONU-DEV ANKET) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
19.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

ECZACILIK ÖLDÜ MÜ?(DEV KONU-DEV ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 10.12.2021)
Giriş
  • 15,5 fizik 26,25 biom var.Mühendislik yazmaya korkuyorum o yüzden,ama araştırıyorum tabi onları da.
  • Hocam dal bi eczanenin içine tavsiye al.İstersen arkandan hücum marşını da veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s All Good Man -- 13 Temmuz 2017; 11:19:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp ve üst mühendislikler hariç kime sorsan yaptığı işten memnun değil ki zaten,alacağım cavap belli yani.
  • Başka forumlarda sayısız bilgisayar mühendisi var diğer mühendisliklerdeki kadar yoğun fizik göreceklerini düşünmüyorum mutlaka araştırın onlarada sorun bende orta sayılabilecek bir sıralamadan mezuna kalıyorum bilgisayar için ama seneye geriye çerkersem sıralamamı gideceğim yer muhtemelen ege bilgisayar olurdu(fiziğim iyi değil tıpa daha yatkın olmama rağmen)
  • Hocam sizi hatırlıyorum,sınavdan önce bile mezuna kalacağım diyordunuz?Sizin kaç k geldi?
    Fizikten uzak ve güzel başka hangi mühendislikler var hocam?
    Bi de benim kimya da düşüktü 20.75 onu da belirteyim.
  • Ankette 8 kişi yaşayacak demiş sadece.
  • Ülkenin ne hastanesi biter ne eczanesi. Temiz meslek sırf diploması bile iş yapıyor. Öldü diyenleri takma orada burada gördüklerini sana yazıyolar.
  • Kardeşim 43 binde Ağrı Eczacılık yazsam mı diye düşünüyor sizce yazmalı mı? Yazarsa gelir mi?

• thej01 T kullanıcısına yanıt
    http://www.salimunsal.com/dosya/kontetkisi.pdf

http://salimunsal.blogspot.com.tr/2017/07/kontenjan-degisimleri-sralar-nasl.html

Burda bir rehberlikçi tahmini kaç k'ya düşeceğini yazmış.
  • Ya çok 4 eczacı akrabam var sana meslek hakkında şöyle diyim

Eczacılık bitti söylemi eczacılara ait bi söz aslında

2004-2009 arasında kırsal kesimde 1 günde araba parası

Toplayacak kadar usulsüzlükler yapanlar 30 günde bir araba parası kazanınca eczacılık bitti

Bittiği felan yok yani saygılar

• Hocam 3. yıla kalın bence. Tekrar hazırlanmak çok zor evet ama sizin ne istediğiniz belli, temeliniz de var baya, nasıl çalışılması gerektiğini de biliyorsunuz. İstediğiniz bölümler kıl payı kaçsa bir yer yazın gidin derdim ama bu durumda tıp okuyabilecekken eczacılığa gitmek çok farklı

Eğer kesin çalışırım ve mental açıdan kaldırabilirim diyorsanız bir sene daha şansınızı denemeniz taraftarıyım

Bir de mf-3'teki diğer bölümlere baktınız mı onlarda belki ilginizi çeken bir şeyler olabilir

• Ölmedi öleceğini de düşünmüyorum
  • shadesofcool kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım da mf-3te dişten sonrası ölü gibi.
  • Buraya baktım yazan kişi 41 bin e kadar düşeceğini öngörüyor. Kardeşim 43 k sizce işte bu sağda solda Eczacılık hakkında bitti yorumları bu sırayı 43 k ya kadar düşürür mü? Veya hiç Ağrı falan yazmadan direk Akdeniz Mimarlık yazıp okusun mu?

• Hocam benimde 2. Yilimdi ilk sene 45 bu sene 35 geldi ama yazicam unide bidaha giricem artik sizde böyle yapin bence

• 25k geldi hocam(mf4)bende başta sizin gibi tıp istiyodum belli bikaç doktorla konuşunca biraz soğudum ama bu sene 5kya çekemezsem gideceğim yer yine tıp olabilir ,kimyayı fazla çalışmadınız galiba hocam yoksa gerçekten zor sorular değildi ama kimyaya ilginiz yoksa eczacılıktada kimya göreceksiniz hatırlatayım,ben bu kadar önyargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum ama fizikten nefret ediyorsanız eziyet olabilir dediğiniz gibi,ben küçük bi ilçede yaşıyorum bu sene okula eczzcı bi abi geldi istanbuldan mezundu sanırsam kendisi zar zor eczane açabilmiş karısıda eczacıymış ama ona 3-4 yıldır açamıyorlarmış küçük ilçelerde bile eczacılığın doygunluk noktasına ulaştığını söyledi ama olurda eczane açabilirseniz başına birisini dikip kendinizin başka bi işle uğraşma imkanıda olabilir.
  • Anketi felan boşver babana ,ailene söyle veya git kendin konuş eczacılarla mesleği yapan kişi hariç herkesin verdiği bilgi kulaktan dolma bilgiler..
  • o öldü bu öldü yaz bi yeri git reis sen mezun olana kadar diş de ölür zaten.
  • thej01 T kullanıcısına yanıt
    Çok istiyorsa eczacılığı,tercih listesine koysun,gelmez gibi duruyor ama yine de belli olmaz.
  • Mek. kullanıcısına yanıt
    Tıp da bir gün ölür mü acaba hocam?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.