eczacılıktan sonra listede hacettepe dkt mi gazi ing kim müh mü yazayım çok kararsız kaldım sizce hangisi daha avantajlı? |
eczacılıktan sonra
-
-
Eğer hacettepe tutuyor ise dkt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gazi kimya müh hepsinin önüne çek bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eczacılığı üste yazmayı iyi düşün bence üstte de yazılmış zaten gazi kimya mühendisliğini eczacılığın da üstüne koyabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 1 Ağustos 2024; 13:44:8 >
evet sıralamamın 9k altında
-
eczacılık kimyadan bir tık daha bana uygun zaten sıralama olarak eczacılıkta sınır bir noktadayım olmazsa kim müh mü öne alsam diye düşünüyorum
-
Milyon liraların yoksa eczacılık bile yazılmaz artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu senenin şişirilen bölümü de dkt mi yoksa
Sıralaman eğer 50 60k ise Kocaeli elohab yaz direkt
Eczacılık yazılmaz hemşirelik eczacılıktan daha mantıklı bence sermayen olsa bile eczane açamıyorsun şu an sen mezun olunca daha fazla mezun olacak durum daha kötü olabilir
Yüzde yüz katıldığım onermedir.
Sermayen varsa kesinlikle evet.
eczacılık öldü. eczacı mezunu tanıdığım abi var asgari bile almıyor eczanede çalışıyor. böyle olacağını bilsem asla girmezdim diş yazardım diyor.
-
dkt; bu bölümü bir zamanların diyetisyenliğe benzetiyorlar. iş bulunuyor tamam ama bir süre sonra geliri asgari ücret seviyesine düşecek deniliyor. ayrıca kamu da ataması yok muş. bunu düşünerek tercih ediniz. 40-50 k sıralamada olupda bu bölümle yazmak biraz riskli duruyor. ama özel ilginiz varsa birşey diyemem.
-
sizce eczacılık eczaneden mi ibaret fikrinizi sormak için yazıyorum
-
evet ben de bundan korkuyorum her bölüm bir dönem patlıyor ve sonu asgari ücrete çıkıyor. kimya müh için de böyle düşünüyorum açıkçası çünkü mühlerden de zaman zaman yükselenler oldu. bir şekilde kurtarmaya çalışıcaz. özel bir ilgim yok sağlıkta önü açık diye yazıyorum yoksa diğer sağlık bölümleri pek istediğim gibi değil
-
mühendisliklerden fizik diye koşarak uzaklaşıyordum kimya mühendisliğine bile zor karar verdim endüstri güzel ünler gelmiyordu pek
-
bizim çocuk da fiziği istemiyor. biraz araştırınca kimya m. liğinin %70 makine mühendislik derslerini içerdiği ni öğrendim. makine mühendisliği demek de fizik demek. bunu aklınızın bir köşesinde bulundurun.
aslında o bantlarda en güzeli makine ama onuda okuması ve iyi ortalama yakalaması çok zormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X