Şimdi Ara

eDataSecurity Management jpgenx dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acer 5920 laptopum yandı harddiskindeki resimlerimi şifrelemiştim . Çevremde acer kullanan kimse yok . Acaba acer olmadan resimlerin şifresini açabileceğim bi program var mı ?
    Egis filan önermişler o da zaten donanım olarak acer istiyor. Üzgünüz donanımınız acer değil diyor .
    Resimler jpg iken şifrelenince jpgenx oluyordu öyle kaldılar işte . Başka açan programda yok bulamadım .

• Merhaba arkadaşım, yaklaşık 4 yıl önce ben de Acer kullanıyordum, bahsettiğin şekilde şifrelemiştim. Bilgisayara aynı zamanda linux da kurmuştum, sanırım Pardus idi. Linux altında jpegnx dosyalarını açmak istediğimde şifre soruyordu, şifreyi girersem fotoğrafı görüntüleyebiliyordum. Pardus'un live sürümünü indirip bilgisayarı onunla başlatıp bir dene. Belki işe yarar.
  • hiç linux veya pardus kurmadım direk cd den açılan sürümü varmı acaba ?
  • Aşağıdaki bağlantıya tıklayınca "32bit Pardus 2011.2 Cervus elaphus Çalışan" sürümü (live cd olarak adlandırılan) inmeye başlayacak. Kalıbı dvd'ye ya da flash belleğe yazdır, sistemi pardus ile başlat.

İndirme linki:http://ftp.pardus.org.tr/pub/ISO/Calisan/2011.2/Pardus-2011.2-Cervus-elaphus-Live-i686.iso

Açıklama linki:http://www.pardus.org.tr/destek/belgeler/kurmadan-deneyin/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 12 Haziran 2012; 18:09:47 >

• Siz söylemeden ben arayıp aynı yeri bulmuşum . İndiriyorum inşallah işe yarar .
  • Pardusta grafik acan programlar olmadi hangi programla acmistin acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan baya zaman geçtiği için programların ismini hatırlamıyorum ama sanırım pardus'la gelen standart bir programdı. İşe yaramamasına üzüldüm :(
  • Şimdi acer kullanan bi tanıdık veya benzeri biri lazım :S en sevmediğim şeylerdendir başkasının bilgisayarını istemek.
  • Forumdaki Acer kullanıcı gruplarına da açsan konuyu, belki yardımcı olabilecek birileri çıkar...
  • Acer öylesine bencil davranmışki başka donanımlarda program çalışmıyor. Acer olması lazım illa . O yüzden laptopu olan birinden rica edecem artık . Tabi bulabilirsem acer kullanan birini ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.