Şimdi Ara

EDEBİYAT 1 SORU İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekteki soruda hem A hem E şıkkı doğru. Çünkü ikileme"ler" yok, sadece tek ikileme var. EDEBİYAT 1 SORU İPTAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozelciyks -- 2 Temmuz 2018; 18:56:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• a cevap
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Cevap anahtarı E diyor

• ÖSYM örnekleme yok demiş di mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben doğru yaptım ama dediğiniz gibi ikilemler yok inşallah iptal ederler inşallah hakkınız yenmez.

• bende e yaptım. gerçi bi hedefim yok öylesine girmiştim ama sevindim lan şimdi doğruysa
  • soru çözerken o çoğul ekine bakmayacaksın bi sürü soruda bu var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelciyks

Cevap anahtarı E diyor
    hocam 1 taneden başka ikileme yok ben mi göremedim ?
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Yok, hocama da sordum evet muhtemelen iptal edilir dedi

• elione kullanıcısına yanıt
    3 tane ikilemeye yer verilmiştir deseydi yine mi böyle diyecektik? İkilemelere yer verilmiştir cümlesinin manası gayet açık. Birden fazla ikileme olması lazım

• quote:

3 tane ikilemeye yer verilmiştir deseydi yine mi böyle diyecektik? İkilemelere yer verilmiştir cümlesinin manası gayet açık. Birden fazla ikileme olması lazım
    İptal olması mantıklı hocam.
  • pusula tyt denemesini çözenler burda yanlış yapmış olabilir.
    pusulanın bir denemesinde ikilemeler vardır şeklinde bir şık vardı ama paragrafta tek ikileme olduğu için cevap anahtarı bunu yanlış kabul etmişti
  • Yahu siz deli misiniz?

İkilemeye yer verilmiştir,ikilemelere yer verilmiştir aynı şey. Kalem konuşturan adam, bulanık bulanık kelimelerle soru hazırlamış adamlar bu soruyu iptal mi eder? Dikkat etmeliydiniz. Örnek yok kabak gibi ortada. ÖSYM geçen senelerde kesin yanlış denilen soruları iptal etmedi ne bu soru ne de TYT Türkçe Denizli sorusu iptal edilir.

• Denizli sorusunda sorun yok. Özel isimlere gelen çekim ekleri (iyelik ekleri dahil) kesme işaretiyle ayrılır. Bulanık kelimeler ayrı bir durum, burada apaçık birden fazla ikileme bulunduğunu söylemiş ve yanlış bir ifade.

• sozelciyks kullanıcısına yanıt
    bak bakalım iptal olacak mı
  • quote:

Denizli sorusunda sorun yok. Özel isimlere gelen çekim ekleri (iyelik ekleri dahil) kesme işaretiyle ayrılır. Bulanık kelimeler ayrı bir durum, burada apaçık birden fazla ikileme bulunduğunu söylemiş ve yanlış bir ifade.
    Dostum iptal edilmez ümitlenmeyin. ÖSYM 2+2=5 derse o doğrudur. Geçmiş senelerde zar zor iptal edildi. Ne sorular yanlıştı iptal edilmedi. Bu yüzden benim ablam tıp kaçırdı. Maalesef ÖSYM kurumu takmaz bunları. Mahkemeye de versen Yargıtay'a kadar gideri var. Sonuç 31 temmuzda. Öyle düşün.

• Öve öve ikileme hocam

• Ahah. Ulan bu soruyu ÖSYM kelime oyunu yapıyordur diyerekten ikilemeler olarak işaretledim. Ordan avlamaya çalışıyordur diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muge anli 1998

Öve öve ikileme hocam
    İkilemeLER değil yani.
  • bence iptal olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.