Şimdi Ara

Edebiyat hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben edebiyat hakkında okumak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Üniversitelerin ders programlarına falan baktım fikir edinebilirim belki diye ama ders kitapları veya farklı materyal hakkında hiçbir bilgi yok. Tam olarak bilmiyorum ama bu konu hakkında dilbilim, teori, inceleme vs.vs. kitap önerilerine ihtiyacım var. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasse -- 28 Nisan 2018; 18:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edebiyat diyerek neyi kastediyorsun? türk dili ve edebiyatı mı yoksa yabancı dil edebiyatı mı? genel edebiyat diye bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat hakkında okumak istediğinde dünya edebiyatından örnekleri okuman lazım. Rus Edebiyatı, Amerikan, Alman vs. Dil deyince işe felsefeden başlasan iyi edersin. Wittgeinstein bunun için biçilmiş kaftan, ancak zordur epey. Edebiyatı tersler de biraz Edebiyat tarihi kitapları da arayabilirsin bu arada. Temel bilgi verirler. Şurada şu olmuş gibisinden. Bilemedim, çok açıklayıcı bir soru sormadığından çok açıklayıcı, spesifik bir cevap da üretemiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.