Şimdi Ara

Edebiyat Limit el kitabı 40-42 net için yeterli midir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar edebiyata limit el kitabından çalışıyorum hedef 40-42 net. Bu kitap yeterli midir bu netler için?

• Hangi soru bankalarından çözdüğüne bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lysiscoming L kullanıcısına yanıt
    Elimde yayın denizi soru bankası var ordan çözüyorum. Yeterli olur mu ?
  • volkano_ V kullanıcısına yanıt
    benimde hedef 35-40 civarı limit el kitabı ve limit soru bankasından çalışıyorum
  • xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    Hocam baya detaylı geldi bana normal el kitaplarına göre.Hatta çoğu normal konu anlatım kitaplarından iyidir diyenler de var.
    aynen hocam benimde çok hoşuma gitti önce konuyu iyice okuyup anlamaya çlışıyorum daha sonra kitap yanımda açıkken test kitabından çözüyorum takıldıgım yerde kontrol edip bu şekilde çalışıyorum sen nasıl çalışıyorsun ?
  • Limit ve yayın denizi dışındaki el kitapları yüzeyseldir ama bu ikisi gayet iyi yanında da 3 soru bankası cozulurse 45 net çıkması muhtemel birey palme limit sb iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    Ben yazarak çalışıyorum hocam daha kalıcı oluyo bende.Sonra soru bankasından çözüyorum.
    ben yazarak çalışmayı zaman kaybı olarak görüyorum böyle daha hızlı gidiliyor birde geri kaldıgım için baya bu hafta okulada gitmiyicem biraz vites yükselticem bakalım hayırlısı
  • Bende güvender konu anlatımlı , birey sb , palme sb 40 için yeterli midir ?

en son fem 6lı edebiyatın 1. denemesinden 33,75 yaptım..
  • sıfır temelli biri olarak geçen yıl fem cep kitabıyla(çok yüzeyseldir) 40 net yaptım. bu sene mezuna kaldım limit el kitabını kullanıyorum ve altın anahtar birey limit sb çözeceğim 45 hedefliyorum. limit çok sağlam kitap hatta şunu da belirteyim 53.5 yapan arkadaşım sadece bu kitabı kullandığını söyleyerek bana önerdi

• malitgrl33 M kullanıcısına yanıt
    hocam ben de limit kullanıyorum. cumhuriyet dönemine 1-2 hafta içinde geçmeyi planlıyorum. soru bankası olarak fem sb, fen bilimleri sb ve altın anahtar kullanıyorum. sence 1 soru bankası daha alayım mı? bir de 30 gün verimli çalışmayla cumhuriyet ne ölçüde biter?

• Günde 3 saat verimli çalışmayla 15-20 günde cumhuriyet dönemini bitirebileceğini düşünüyorum.
  • cisalfa kullanıcısına yanıt
    sen bilirsin ama ne kadar çok soru bankası o kadar iyi. günde üç saat ayırırsan otuz günde değil cumhuriyet, edebiyat komple biter

• malitgrl33 M kullanıcısına yanıt
    eyvalalh hocam :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.