Aklımda bir fikir var eğer sizde yardım ederseniz yaparız .
Benim geçen seneden gördüğüm bir şey ve cidden başarılı olan bir taktikti ...
(En azından bizim sınıfta uygulayan arkadaşların hiçbir denemede soru kaçırdıklarına rastlamadım ve Cumhuriyet edebiyatından Lys de çıkan sorularıda full çektiler . )
Taktik şu Bir a4 kağıdını 8 e parça halinde düşünün ve bu 8 parçanın her birinde bir sanatçının adı ve ters yüzünde o sanatçıya ait özellikler ve eserleri . Bir anlamda bu bir oyun .
*[Geçen sene moral bozuklukları öncesi Nisan ayı gibi bende uyguladım cidden başarılı idi. Biz arkadaşlar ile İddialı falan zevk alacak şekilde çalışıyorduk resmen oyun oynuyorduk :) ]
Şimdi benim yapmak istediğim şeye gelelim . Arkadaşlar Belli bir seviyede word bilgim bulunmakta . Yanı bu uygulamayı bilgisayar da yazı şekline getirebilirim . Ama size de ihtiyacım var . Eğer elinde edebiyat notu olup benim ile paylaşacak arkadaşlar lütfen mesaj olarak bana yollasınlar . Eğer bu işi cidden beğenip yardım etmek isteyen arkadaşlar olur ise lütfen mesaj olarak ulaşsınlar .
İhtiyaçlar ve Planlamam şu şekilde :
*Gerekli kaynaklar bulunacak . *Word Sistemi ayarlanacak . *Notlarımız Word'e aktarılacak *Konuda 'PDF' şeklinde paylaşılacak .
GEREKLİ YARDIM GELİRSE YAPILACAKTIR . EĞER TEK KALIRSAM EVDE ESKİ DÜZEN ÇALIŞMAYA DEVAM YAZ TATİLİNDE MÜSAİT OLUNCA ARKADAŞLAR İÇİN YİNEDE ELLERİNİN ALTINDA BULUNMASI İÇİN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORM .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme