Şimdi Ara

Edebiyat soru bankası ve konu anlatımı tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler tavsiyeleriniz çok önemli, en sağlam konu anlatımı ve edebiyat soru bankası nedir ?

• Okyanus lys konu anlatımlı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvender en sağlam konu anlatımıdır bence karekök-güvender-birey test kitapları olarakta bayağa iyi.
  • Limit
  • ZabooMafoo kullanıcısına yanıt
    Lİmit soru bankası mı el kitabı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otuzsekkiz

Lİmit soru bankası mı el kitabı mı ?

el kitabı ben sevdim hoş bir kitap
  • enzo_yaver E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum elimde femin konu anlatımlısı ve el kitabı mevcut onun üstüne birde limit el kitabnı alsam sence yeterli olur mu
  • çok ayrıntı gelebilir ama ben murat öabt türk dili ve edebiyatı öğretmenliği konu anlatımlarını ve soru bankasını öneririm yni bende onu yapacam en ayrıntılısı bu olur zaten. kpss alan öğrencisiyim gittiğim dershanede bugün inceledim de çok yeterli geldi. hatta coğrafya için de coğrafya öğretmenliği sınıfının notlarını alacam.
  • yayın denizin karikatürlerle konu anlatımı diye bi kitabı var bi bak
  • Soru bankası olarak birey kullanıyorum tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy190591

çok ayrıntı gelebilir ama ben murat öabt türk dili ve edebiyatı öğretmenliği konu anlatımlarını ve soru bankasını öneririm yni bende onu yapacam en ayrıntılısı bu olur zaten. kpss alan öğrencisiyim gittiğim dershanede bugün inceledim de çok yeterli geldi. hatta coğrafya için de coğrafya öğretmenliği sınıfının notlarını alacam.

Eyvallah dostum bakıcam
  • Arkadaşlar edebiyat için data yayınlarının soru bankasını önerirmisiniz?
  • Edebiyat,tarih,coğrafya, biyoloji, sesli anlatım ve pratik bilgilerini youtube yüklüyorum yotube üzerinden dinleyebilir veya orada paylaştıgım linklerden inderebilirsiniz iyi çalışmalar

Link:https://www.youtube.com/channel/UCgoG3ObAkvI5DRgtjI84F4A/videos
  • Asel yayinlarindan tahmin edebiyat soru
    Bankasi cikmis. Kitabi cozmek akici... Cumhuriyet donemi ise guncel... Cikmis sorularin sıkligina gore testler koymuslar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.