Şimdi Ara

Edebiyat Sosyal 1-2 deneme önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
4
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki alan için deneme önerirseniz sevinirim.

Geçen sene kullandıklarım:

Paraf edebiyat ve sosyal 1

Limit edebiyat denemeleri

Sarmal sosyal 1 denemeleri (bunu yine alacağım)

345 edebiyat sosyal denemeleri

Bunlar haricinde önerisi olanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Aklımda avantaj yayınlarının denemesi var.

Ek olarak sosyal 2 için de deneme önerirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu alan için gerekli mi bu kadar ya? Korktum şimdi. Ben 2-3 tane yayın bitirsem yeter diyordum. Bunlar full yaptırmadı mi?

• Hocam bence fazla hafife alınan bir alan.Ben bu alana son 50 gün çalışmaya başladım sınav geri alınınca sorun oldu(sorumluluk bana ait yani)ek olarak da sınav anında ayt pratiğim olmadığı için batırdım ama sınavı daha dikkatli cozseydim bunlar bu seneki sınav için bana 34 civarında bir net getirirdi.Hedefinize göre değişir ama eğer fullemek vs ise hedefiniz biraz detay bilgilere hakim olmanız gerekiyor 35 sonrası için o yüzden hedef +35 ise biraz erken bitmesi iyi olabilir çünkü ne kadar erken biterse o kadar çok deneme çözüp o kadar detay görüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 5 Ocak 2021; 23:6:34 >
  • Hocam eğer bir şeylerin bitmesini beklerseniz deneme çözmek için geçen seneki ben gibi olursunuz.Yanlis anlasilma olmasını istemem lakin bilgi düzeyi benden çok altlarda olan çoğu arkadaşım beni ezdi geçti.Sebebi ise benden daha çok pratik yapmaları ve bilgilerini kağıda aktarabilmeleri oldu.Benim ise bilgim çoktu ama pratiğim azdı ve geride kalan ben oldum.Senin de bunu yaşamanı istemem o yüzden konularını en azından 1 ay 1 hafta kala şekilde bitirirsen senin için daha iyi olabilir(sinav haftası artık yoruluyorsun ve çözmek istemiyorsun diye o 1 hafta).

Konularda da belirli bir seviyeye geldiğinizi anladığıniz an mesela ayt matta turev bitince gibi denemelere geçer son 1 ay da paso deneme atarsanız çok eksiklik yasamayabilirsiniz ama bunu tamamen tahmin üzerine söylüyorum çünkü sınava 10-15 gün kala konularım bitti ve ben pratik kazanamadım açıkçası ama dediğim gibi belirli bir yerden sonra deneme çözmeye düzenli başlar her şey bitince de seri abanirsaniz siz bu sorunu yaşamazsınız muhtemelen.

• Gecen sene Toprak edebiyat denemesi iyiydi.
  • Clepsy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam,not aldım.

• Sarmal sosyal 1 iyi mi hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Tarih bakımından sınava epey yakın coğrafyası biraz sözel 2 tarafına kayıyor diye hatırlıyorum ama genel anlamda beğenmiştim.Bu yıl zaten 2. Kez yaptığım ender şeyler

Ramazan Yetgin'den tarih dinlemek

Kaf 4'u tekrar çözmek

Bilgi sarmalın sosyal 1 denemesini almak(bunu yapacağım henüz yapmadım) hepsini de öneririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 6 Ocak 2021; 0:12:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.