Şimdi Ara

EDEBİYATÇILAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ben edebiyatı deftere yazarak çalışıyorum elimde simetri limit ve altın anahtar yayınları var. Yazmaya başladıgımdan beri fem simetrideki sıralamaya göre gidiyorum ama tabi düer kaynaklarıda tarayarak not çıkarıyorum . Şimdi cumhuriyet dönemini çalışıyorum yine simetriye göre gidiyorum ama simetri garip bir şekilde aziz nesin rıfat ılgaz gibi isimleri serbest nazım başlığı altında almış ve yine birçok öykücü romancıyı şiir başlığı altına almış ama limit ve altın anahtar almamıs bende yine simetriye göre gittim FEM sonuçta vardır bi bildigi diye :D sizce bunun nedeni nedir? Birde karışıklık olur mu sizce test çözerken felan ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukisteyenmezun -- 13 Nisan 2016; 10:59:28 >

• up
  • hukukisteyenmezun kullanıcısına yanıt
    guvenderden baktım serbest nazımda rıfat ılgaz yazmıyor hocam
  • Güvender veya esenin konu anlatımından çalış limit el kitabı da güzel yanlış bilgi öğrenmek daha kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donemm ozellik ve metinlere limitten yazarlara guvenderden calis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sanatçılar farkli turlerden bircok eser verdigi icin kaynaklarda farklilik oluşabiliyor. Zaten her turlu 'toplumcu' o bahsettiginiz sanatcilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.