Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puff tamda gaza gelmistim bugün 20 yaparim diyordum :D bu arada iyiki zamanini da gördüm meger aqua'daymisiniz ben embria'da baslamistim neyse 10 lvl kasmak bastan zor gemez heralde
  • aqua da 23 hunter oyun nickim Celty shale cavern beklıyorum :D
  • arkadaşlar ısrarla aqua dayız dioruz ama yine de kendi tercihiniz ....
  • daha kac dk war yaw :D
  • Bizler Emerald'dayız. Orada başlayan arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız. Buyrun gelin. /t Gokiihan yaparsanız Guild liderine ulaşabilirsiniz. :)
  • ztn az türk war bide gereksiz yere bölünüyoruz :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademveferdi

ztn az türk war bide gereksiz yere bölünüyoruz :S

doğru söylüor ayrıca daha server başlamadan herkes aqua ya dedik olmaz ki böle arkadaşlar bu arada 20 ye az kaldı guild kuralım derim...50 gold lazım herkes te 5 gold toplarsak kurarız guildi bi de bi ad bulalım
    TheAnatolia nasıl?
  • serverlar açıldı
  • ben guilde para yatiririm :D ve daha gzl bi guild ismi düsünelim :D sonucta 50 g bayılcaz xD
  • aqu da lvl 10 civarı arkadaşlar varsa oyun içinden /t JaLaL irtibata geçsinler angor quary dungeonunu yapalım birlikte itemleri hallederiz.

not: bu arada grocery merchantlarda satılan kitapları townlara özel questlerdir.kitaba sağ tıklarsanız questler açılır çeşitli itemler ve fame kazandırır size.boss çıkarma kutuları verir.kazandığınız fame ile de village headerlerin yanında bulunan fame chestten çok sağlam takılar alabilirsiniz.es geçmeyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 16 Haziran 2011; 17:10:15 >
  • FORT VERTUNE YE GİRCEK OLAN WARMİ :D GOREWİ YENİ ALDİM GELİN GİRELİM :D CLERİC MAGE KASİYRM
  • quote:

ben guilde para yatiririm :D ve daha gzl bi guild ismi düsünelim :D sonucta 50 g bayılcaz xD

DH rangers olabiler aslında
  • ben de oynuyorum. nickim Gwindor, Aqua'dayım ben de. Pm atın beni alın aranıza çok yalnızım be.
  • daha guild oluşturacak para toplanmadı sanırım ki 20-25 lvl arası anca kurulabilir diye düşünüyorum.20 ye kadar kasacaz para yapmak için:)
  • adrem oyun nickini ne tam olarak yaz benide ekle friende Hydrojan
  • Biz de kuzenle Aqua'da oynuyoruz fakat fazla zamanımız olmadığı için fazla kasamıyoruz.10 level olup çıktık, bugün daha fazla kasamayız büyük ihtimalle.

Guild ismi için eğer DH guildi olacaksa DonanimHaber yapin fazla kafa yormayın derim.Bizim International guild projemiz var fakat fazla zamanımız olmadığı için büyük ihtimal iptal olacak.İptal olursa aranızda bulunmak isteriz.
  • Open betaya geçildimi bu oyunda, ne oldu, indirip başlamayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz?
  • yahu chat konsolu sürekli arka plana atıyor kendisini transparanlaşıyor.illa mouse yi üzerine getirmem lazm yazıları okuyabilmem için öteki türlü okumak zor oluyor.bunu düzeltmenin bir yolu var mı bulamadım bir türlü
  • benim oyundaki nick tam olarak DDaRKMoONN

VE 17 OLMAK UZEREYİM guild ismimiz aKaTSuKi yada oNePieCe fln olsun :D akatsuki tercihimdir :D narutoda güçlü savascilarin toplandıgı bi gurubun ismiydi :D
  • quote:

benim oyundaki nick tam olarak DDaRKMoONN

VE 17 OLMAK UZEREYİM guild ismimiz aKaTSuKi yada oNePieCe fln olsun :D akatsuki tercihimdir :D narutoda güçlü savascilarin toplandıgı bi gurubun ismiydi :D

dağıttalar akatsukiyi sen ne dıyon
    İtachi bile öldüyse

Oyun gerçekten muhteşem tek 1 classa yoğunlaşmak yerıne butun classlarla oynamak gerçekten zevklı ama genede kendı classınıza ozen gostermek gerekıyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.