Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında burada kesin oynicaklar bi kendini gösterse ona göre dungeonlar için bir takım oluştursak mesela 2 kişi healer olur 1 kişi tank olur digerleride mage olur gibi
  • ben thief class ağacına göre oynamak istiyorum blade danceri unlock etmek niyetim.bunun için ayn zamanda bard kasmam gerekecek.2. healler olarak bard ile yada thief ile katılırım ne lazmsa ona göre switchlerim sorun değil.

not: bu arada cbt clienti yüklü olan arkadaşlar launcheri çalıştırsın kendisi oto patch yapmaya başlamış ben şu an fark ettim.ob clientine yükseltiyor direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 15 Haziran 2011; 23:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

iyi uzun tutmamışlar ob yi.birde oyun içerisinde whispera cevap verme kısa yolu ve uzakta olan yada başka townda olan birisini partye invite etme komutunu bilen var mı ben bulamadım eksiklendim yahu:)Ob teki nickim "m0nt3" yada "JaLaL" olur.Dagger classları denemek istiyorum melee dps i çok hoşuma gitti yanına da bard kasarım.rock with bard:)))özeliikle 30 üstü dungeonlarda 2 heallerla girmektense 1 healler 1 bard girdiğinizde bardın music of life skillini(party heal:yanlış hatırlamıyorsam lvl3 te saniyede 250 heal) heallerin cure siyle(lvl5 saniyede 250 heal) kombine ederseniz party nerdeyse yatmıyor.bardın verdiği bufflar da cabası.oyunda görüşmek üzere ;)

ctrl+R son konustugun kisininn whisperi ama uzaktakine pm atmayı bende bilmiom genelde guild ile takılıordum zaten orda da kısayol var

• quote:

Orijinalden alıntı: mekka

quote:

Orijinalden alıntı: Bachelor45

iyi uzun tutmamışlar ob yi.birde oyun içerisinde whispera cevap verme kısa yolu ve uzakta olan yada başka townda olan birisini partye invite etme komutunu bilen var mı ben bulamadım eksiklendim yahu:)Ob teki nickim "m0nt3" yada "JaLaL" olur.Dagger classları denemek istiyorum melee dps i çok hoşuma gitti yanına da bard kasarım.rock with bard:)))özeliikle 30 üstü dungeonlarda 2 heallerla girmektense 1 healler 1 bard girdiğinizde bardın music of life skillini(party heal:yanlış hatırlamıyorsam lvl3 te saniyede 250 heal) heallerin cure siyle(lvl5 saniyede 250 heal) kombine ederseniz party nerdeyse yatmıyor.bardın verdiği bufflar da cabası.oyunda görüşmek üzere ;)

ctrl+R son konustugun kisininn whisperi ama uzaktakine pm atmayı bende bilmiom genelde guild ile takılıordum zaten orda da kısayol var

eywallah teşekkür ederim ;)

• konuyu devralmak istiyordum ama konuyu açan arkadaş ortalıkta görünmüyor yeni bi konu açalımmı guild için ne dersiniz??
  • Açık beta başladımı?
  • sabaha karşı 5 te :) ama sanırım test amaçlı açılacakmışş

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Açık beta başladımı?
  • 5 e kadar bekliyicem ben kesin oynarım mage forever :D bnm arkadas war bide oda kesin warrior acar :D NİCK KESİNLİKLE DaRKMooN OLUCAK GUİLD İCİN BENLE BİRLİKTE 1 KİŞİ SALAMCA KASARSA BUGUN ACABİLİRİZ GUİLDİ :D
  • Yüklüyorumda 512 ekran kartı 1gb ram 1.7 ghz ile oynayabilirmiyim ?
  • mekka kesinlikle konuyu ac ama cok ayrıntılı olsun class lar skilleri + landikca werdikleri damage lar fln ben yardım edebilirim istersen ilk kez oyniyicaklar icin gzl bi konu olr :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

konuyu devralmak istiyordum ama konuyu açan arkadaş ortalıkta görünmüyor yeni bi konu açalımmı guild için ne dersiniz??

Yeni bir konu açmana gerek yok bence rehber için bilgiler hazırlanana kadar konu sahibiylede görusursun ya devralırsın ya 1. sayfaya editler heyecan yapmayın. 5 de görusmek üzere :)
  • Açılmadımı oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FixX.

Açılmadımı oyun?

Malesef daha açamadılar.Shoutbox a yapılan flood larla ugrasıor şu sıra oyun görevlileri. komik yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Açılmadımı oyun?

Malesef daha açamadılar.Shoutbox a yapılan flood larla ugrasıor şu sıra oyun görevlileri. komik yani

Hocam Açılır kaçırırım falan acaba acıldıgında buraya yazarmısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

quote:

Açılmadımı oyun?

Hocam Açılır kaçırırım falan acaba acıldıgında buraya yazarmısın?

Oyunun sitesi de şu an çökmüş durumda 1 saat daha gecikir sanırım
  • Oyun açıldı yardırın arkadaslar..
  • Aynen acıldı bende simdi gircem
  • 7 level oldum. Warrior oynuyorum ama tank için yapıcam. Bi sorum var yaklaşık 150 cp falan boşa gitti gereksiz bi skile verdim problem olurmu ?
  • bi sorun olmaz o kadar cp için :) bende 10 olmak üzreyim warriorum ama thiefe geçecem 15 lvl olmam gerek
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.