Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrezafrak

+5 azmış be :D bende 15+ lvlim +4 veriyor title :D şahsen 30 lvl üstüne bi +10 stat verilmeliydi

40 lvl kasana da +20 versin oyunda iyice dengeler yıkılsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

+5 azmış be :D bende 15+ lvlim +4 veriyor title :D şahsen 30 lvl üstüne bi +10 stat verilmeliydi

40 lvl kasana da +20 versin oyunda iyice dengeler yıkılsın.

36 lvl de +19 statları veren titlelere ulaşmıştım:) olay questleri dengeli yapmakta bitiyor ve townlarda bulunan grocery shoplarda satılan kitaplar var.onları alıp sağ tıklayarak gizli görevleri açabiliyorsunuz.görev sonunda item ve boss çağırma taşları veriyor gayet güzel itemlerde düşüyor içlerinden hemde fame 'niz artıyor.ki biliyorsunuz fame ile unique takılar alınıyor townlardan.fame'nin ne kadar olduğunu haritanın üzerinde bulunan fame simgesine tıklayarak öğrenebiliyorsunuz.bir townun görevlerini ne kadar çok yapıp yardım ederseniz fameniz o kadar artıyor ve sahip olduğunuz fameye göre muhteşem statlı takıları alabiliyorsunuz.fame+gold..

quote:

Ben Baya Dün 18 level yaptim Dungeon Görevinde Takıldığım için Biraktim OB yi beklicem CB de adam yok Party bulamiyorum
    Buarada Pot Dolma süresi 20değil 10 saniye ve 2 tip pot var biri gorevlerin verdiği biride npc den alinan bunlar ayri ayri kullaniliyor yani npc den alinan potlar kendi aralarinda süreleri var gorevlerin verdigi potlarin ayri sureleri boylece 10saniyede 2tane pot kullana biliyoruz

dungeon görevlerinin neresinde takıldın anlayamadım hepsi çok basit ve kolay bir şekilde anlatılmış.adam yok demişsin sanırım 1. serverlarda oynamamışsın hiç beklemeden pt kurup dungeonlara dalmıştım ben..her classtan her adam var zaten ki 1 charda bir çok karakter kasabiliyorsun.yan charların lvline göre class sertifikası geliyor.sanırım 10 lvl de bir geliyor. Bu sertifikaların kombine edildiği bir pencere var orda sertifikaları kombine edip mesela daggercinin +4 evansiyonunu knightın duoble hit rate %.. veren sertifikalarını kombine edebiliyorsunuz.bu da sizi diğer charları kasmaya yöneltiyor ki çok kullanışlı olmuş.

ob de oynamayı düşünüyorsanız oynamak istediğiniz classları iyi seçin derim.şöyle ki öğreneğin templar yada blade dancer 3. klaslarını oynamak istiyorsanız bu klasa ulaşmanız için kasmanız gereken diğer klaslar var.mesela tempların üzerine mousenizi getirip bir süre tuttuğunuzda templar oynamak için kasılması gereken charlar ve levellerini gösteriyor..templar için knight 55 lvl ve healler 55 lvl karakterinizi kasmanız lazım ancak o zaman templar açılıyor..oynamak istediğiniz charın yan classlarını iyi bilirseniz eğer dungeonlarda need/greed atacağınız itemleri de bilmiş olursunuz.ben templar oynamak istediğimden heavy ve cloth armorlara roll atıyordum.yalnız bir dungeon var adı "malice" yok böyle birşey.2 gün boyunca saatlerce random ptyle bitirmeye çalıştık. cbt nin son 1 saatinde bitirebilmiştim.uzunluğundan değil zorluğundan ötürü garson diye bir boss var mübarek kendini "roar" la buffluyor her attağınızda hp si doluyor. beklemeniz lazm buffun bitmesi için ama eğer çok uzun beklerseniz ve tank çok hareket ederse boss kendini resetliyor.bir nevi bug da denilebilir ama çoğu kişiyi tırmalatan bir bosstu kendisi:)bir anımı da paylaşmış oldum.değişik komik bir oyun eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için birebir bence.anime olmasına aldanmayın ki bende deneyene kadar ön yargılıydım ama çok eğlendim

• valla benim takıldıgım guild vardu akatsuki guildi onlarla tek seferde yaptık malice yi :)

ob de guilde kuralım derim ztn çoğu şeyi öğrendik gibi ben thief ya da mage olruum nick Hydrojan olcak ona göre kuralım guildi
  • OB ne zaman? Ben de başlamak istiyorum.
  • en son 37 lvl kastım mage 34 hunter 25 enginner 25 ve illuisonist 23 kastım

Cb den görüntüler

Eden Eternal [Aeria Games]

grafikleri hepsi lowdur ekran kartı olmadıgı için kapadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekka -- 13 Haziran 2011; 23:02:05 >

• olur ya ob başlasın oyun içi nicklerimizi yazarız bi şeklide buluşuruz oyunda.ob de blade dancer ve shaman ı açacaklarmış.bu iki class ı da denemek lazm.ben büyük ihtimalle blade dancer yolunda ilerlerim ona göre kasarım.ob tarihi hakkında oyun sitesinde şöyle bir yazı var: "We just need a few days to prepare for Open Beta, but we promise the wait won't be long!"..yani yakında zamanda açacaklar takip etmek lazm..Ob de görüşmek dileğiyle:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bachelor45 -- 14 Haziran 2011; 0:37:35 >
  • bence oyniyicak kişileri şimdiden toplıyalım akatsuki de ii mis :D narutodan calmıslar guild ismide war xD TABİ CABUK OLRSAK BASKALARINA KAPTIRMAZSAK :D

OYUNDAKİ NİCK KESİNLİKLE DaRKMooN Olucak :D ve büyücü + cleric kasmayı düşünüyorm :D ve daha salam bi konu açsak daha iyi olr :D görewleri fln yazabiliceğimiz :D sezonluk et die bi gorew wardı tam anlamadim 1 saat mal mal boar kestim xD MEGER 3 TANE YTR MİŞ

Ve su görev yaptıkca gelen ap olayı devam edicekmi ?? :D
  • There is no date for OBT yet, please stay tuned!

OBT için bir tarih henüz yoktur, bizi izlemeye devam edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wota4 -- 14 Haziran 2011; 14:18:04 >
  • indirdim kurdum hesabı aktifleştirdim ama cannot connect to serwer dior nie acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaank90

indirdim kurdum hesabı aktifleştirdim ama cannot connect to serwer dior nie acaba

• quote:

indirdim kurdum hesabı aktifleştirdim ama cannot connect to serwer dior nie acaba

bak Allah'ın işine neden acaba?
  • quote:

olm insan bir üstündeki yorumu okur bari
  • arkadaşlar OB çarşamba günü saat 7pm den sonra açılacakmış

open tentatively on Wednesday @ 7PM PDT orjinal yazı
  • çarşamba derken bugün çarşamba zaten bidahaki çarşambayamı açılacak ?
  • ben cb oyun sildim obt yeni download gelecekmi?
  • Bizim saatimize göre Perşembe günü sabah 5te açılacak.CBT clientinin üstüne update yapılabilecek.
  • 5 cok erken be :P az geç açılsa iyidi
  • iyi uzun tutmamışlar ob yi.birde oyun içerisinde whispera cevap verme kısa yolu ve uzakta olan yada başka townda olan birisini partye invite etme komutunu bilen var mı ben bulamadım eksiklendim yahu:)Ob teki nickim "m0nt3" yada "JaLaL" olur.Dagger classları denemek istiyorum melee dps i çok hoşuma gitti yanına da bard kasarım.rock with bard:)))özeliikle 30 üstü dungeonlarda 2 heallerla girmektense 1 healler 1 bard girdiğinizde bardın music of life skillini(party heal:yanlış hatırlamıyorsam lvl3 te saniyede 250 heal) heallerin cure siyle(lvl5 saniyede 250 heal) kombine ederseniz party nerdeyse yatmıyor.bardın verdiği bufflar da cabası.oyunda görüşmek üzere ;)
  • quote:

ondan sonra bir şey söylenince gelip bizlere laf ediyorsunuz ya

darılıyorum, kırılıyorum

• bende geliyorum beyler;

adım muhtemelen her oyundaki gibi Kagutsuchi veya dh nick im olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.